Τα ζώδια της Τρίτης 9ης Απριλίου 2019

zodia-new1
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΚριοί, τα οικονομικά σας μπορούν να καθορίσουν την βελτίωση της ασφάλειας που έχετε ανάγκη και να πορευτείτε με άλλον αέρα, για τα επόμενα βήματά σας. Οι προτεραιότητες που θα θέσετε, θα παίζουν σημαντικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων σας. Παρθένοι, οι ικανότητές σας, απέναντι στα μάτια των συνεργατών σας, επιβεβαιώνουν ένα θετικό μέλλον. Ίσως, η προθυμία για βοήθεια που θα λάβετε από άτομα που εμπιστεύεστε, ανατρέψει την μέχρι τώρα σχέση σας. Σκορπιοί, η ταλαιπωρία του συναισθηματικού σας κόσμου, από άτομα που έχετε εμπιστευτεί, θα προβάλει μπροστά σας με μία μορφή ανασφάλειας, για τις νέες σχέσεις σας. Η επιφυλακτικότητα, θα είναι συνοδοιπόρος στην εξέλιξη αυτών.

ΚΡΙΟΣ

Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία, κινείται πάνω σε αργούς ρυθμούς και αυτό σας δίνει χρόνο να σκεφτείτε πως πρέπει να οργανώσετε τα σχέδια, που έχετε για το μέλλον σας. Προσπαθήστε να μείνετε ήρεμοι και να εστιάσετε καθαρά στα θέλω σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφύγετε να συζητήσετε κρίσιμα ζητήματα, διότι ο εκνευρισμός και η αρνητική διάθεση, μπορεί να σταθούν εμπόδιο στις λύσεις που επιθυμείτε να βρείτε. Ασχοληθείτε με αθλητικές δραστηριότητες ή δημιουργικές ασχολίες, που θα σας αποβάλουν το άγχος και την ένταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια καταστάσεις που είχαν αρνητική επίδραση στην προσωπική σας ζωή και εσείς, θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα για να τις αντιμετωπίσετε με σθένος. Σκέψεις γεμάτες φαντασία, έχουν την ισχύ να σας αποδιοργανώνουν, γι’ αυτό αποφύγετε τις όσο μπορείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι κοινωνικές σας επαφές, θα σας φέρουν ένα άνοιγμα επαγγελματικό, δίνοντας σας νέους ορίζοντες να ακολουθήσετε. Εκμεταλλευτείτε ότι μπορεί να είναι επικερδές, ακόμα και αν χρειάζεται μεγάλο κόπο για να το κατακτήσετε. Η συμπεριφορά σας, θα παίξει σημαντικό ρόλο.

ΛΕΩΝ

Η επαγγελματική σας κατάσταση, θα διορθωθεί μέσω σωστών αποφάσεων που θα λάβετε και την δεκτικότητα που δείχνετε, στην κριτική που δέχεστε. Προσπαθήστε να είστε πιο ώριμοι στις συμπεριφορές σας και ειδικά στις αποφάσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το σπίτι και η ζεστασιά του δεν σας κρατάει σήμερα, γιατί έχετε μία ενέργεια την οποία θέλετε να διοχετεύσετε, δημιουργώντας νέα πράγματα. Ο κοινωνικός σας περίγυρος, είναι αυτός που θα σας κάνει να εκτονωθείτε δημιουργικά και να παρουσιάσετε τα ταλέντα σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο τα οικονομικά σας, από οτιδήποτε άλλο παρουσιαστεί μπροστά σας. Μείνετε έτοιμοι στην αντιμετώπιση τους και στηρίξτε κάθε σας σχέδιο, με δύναμη και θάρρος. Μπορεί να υπάρξει μία νέα ερωτική σχέση, η οποία θα σας ενθουσιάσει και θα δώσει έναν άλλο αέρα στις σκέψεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επιβεβαίωση των συναισθημάτων που τρέφουν οι γύρω σας προς το πρόσωπο σας, είναι για σας σημαντικό, ώστε να καταλάβετε με ποιον τρόπο θα πρέπει να λειτουργήσετε. Η πειθαρχία και η αυτοκριτική, θα είναι στοιχεία που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ενεργητική σας διάθεση, μπορεί να χαθεί μέσα στους ρυθμούς της καθημερινότητας και να βρει εμπόδιο σε κοινότυπα θέματα. Μην απογοητεύεστε, αφήστε την μέρα να κυλήσει ελεύθερα και από αύριο, μπορείτε να βάλετε σε ενεργοποίηση τα σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το άγχος, κυριαρχεί στις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε και φέρνει έναν διχασμό στις σκέψεις σας. Προσπαθήστε να το αποβάλλετε και να στραφείτε σε λύσεις που θα διευκολύνουν την πορεία σας. Η διασκέδαση με φιλικά σας πρόσωπα, θα σας απαλλάξει από το στρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο έντονος συναισθηματισμός σας και η αποχή σας από δράσεις και ενέργειες, σας κάνει πιο εσωστρεφείς, κατά την διάρκεια της ημέρας. Οι φίλοι ή ο σύντροφός σας, μπορούν να δείξουν την κατανόηση που έχετε ανάγκη και να σας βγάλουν από το αδιέξοδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να έχετε εστιάσει σε αποφάσεις που θέλετε να πάρετε το διάστημα αυτό, όμως οι εκδοχές που σας δίνονται δεν είναι αυτές που επιθυμείτε. Χρησιμοποιήστε τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας και αφήστε τις αμφιβολίες στην άκρη, στηριχτείτε απλά στις δυνάμεις σας και προχωρήστε.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: