Τα ζώδια: οι προβλέψεις για αύριο, Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016:

Κριός

Θα είναι μια ήσυχη ημέρα για εσάς και τον/την σύντροφό σας. Θα περάσετε χρόνο σκεπτόμενοι τα επιτεύγματά σας και τους μελλοντικούς στόχους σας. Nα έχετε μια ξεκάθαρη οπτική για τo παρελθόν.

Ταύρος

Όλη η θετική ενέργεια που έρχεται από την ατμόσφαιρα γύρω σας ίσως σας ωθήσει σε σεξουαλικές υπερβολές μαζί με τον/την σύντροφό σας. Μια απρόσμενη συνάντηση ίσως να μην σας ικανοποιήσει.

Δίδυμοι

Ένας επισκέπτης έκπληξη ίσως προκαλέσει κάποια ανάμεικτα συναισθήματα. Από την μια πλευρά θα χαρείτε που θα έρθετε σε επαφή από την άλλη δεν περιμένατε επισκέπτες και αυτό ίσως σας κουράσει.

Καρκίνος

Κάποιο άτομο που είναι άρρωστο ίσως επικοινωνήσει μαζί σας σήμερα. Ίσως καλέσετε αυτό το άτομο σε μια χαλαρή συγκέντρωση με μερικά ενδιαφέροντα άτομα. Θα περάσετε καλά και θα διασκεδάσετε.

Λέων

Σήμερα θα έχετε πολύ καλή διάθεση. Μάλλον δεν θα έχετε την ευκαιρία να μείνετε μόνοι με τον/την σύντροφό σας γιατί θα υπάρχει κόσμος γύρω σας σήμερα μέχρι το βράδυ.

Παρθένος

Ίσως πρέπει να φροντίσετε τον/την σύντροφό σας σήμερα που δεν αισθάνεστε καλά. Μην το παρακάνετε όμως. Μπορεί να οφείλεται σε ψυχολογικούς λόγους. Ίσως θέλει την προσοχή σας.

Ζυγός

Είστε επικεντρωμένοι στον υλικό κόσμο αλλά σήμερα η ενέργεια των πλανητών σας κάνει να γίνεστε εσωστρεφείς. Ίσως σκέπτεστε την οικογένειά σας και πως σας επηρεάζει στην ζωή σας.

Σκορπιός

Μια ομαδική συγκέντρωση ίσως σας φέρει σε επαφή με ενδιαφέροντα άτομα. Αυτή η εκδήλωση θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τον δεσμό σας. Ίσως δεν θέλετε να κάνετε πολλές συζητήσεις.

Τοξότης

Η ευτυχία κυριαρχεί στο σπίτι σας, καθώς όλοι αισθάνονται την ενέργεια να αλλάζει. Φαίνεται πως κάτι ολοκληρώνεται αλλά κάτι νέο ξεκινά. Βασιστείτε στην διαίσθησή σας και αυτό θα σας βοηθήσει πολύ.

Αιγόκερως

Ίσως φεύγετε σύντομα. Ίσως σχεδιάζετε ένα ταξίδι. Μπορεί να είναι επαγγελματικό ταξίδι. Θα είστε πολύ ενθουσιασμένοι και αισιόδοξοι. Τα έχετε πάει καλά και θα συνεχίσετε προς αυτή την θετική κατεύθυνση.

Υδροχόος

Το ένστικτό και η αποφασιστικότητα θα σας οδηγήσουν προς περίεργους τρόπους. Ίσως ο τρόπος αφορά και κάποιον οικονομικό σύμβουλο. Μπορεί να το βλέπετε ως ευκαιρία να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

Ιχθύες

Σήμερα ίσως αισθάνεστε έλξη απέναντι σε κάποιο έξυπνο άτομο. Οι συζητήσεις με αυτό το άτομο θα σας “αγγίξουν”. Θα επηρεαστείτε πολύ και θα πρέπει να κάνετε μια βόλτα μετά για να χαλαρώσετε.

Παλαιότερα άρθρα: