Τα ζώδια: Η προβλέψεις για την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Συναντήσεις και επαφές μπορεί να αναβληθούν, καθώς η μέρα είναι αρκετά απρόβλεπτη. Οι δυσαρμονικές όψεις Ουρανού, Σελήνης και Ερμή, προκαλούν εμπόδια και ανατροπές που θα παίξουν με την υπομονή σας. Παραμείνετε ψύχραιμοι, ώστε να βρείτε λύσεις. Με τη διαχείριση των οικονομικών σας πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί. Εξωστρέφεια και θάρρος φέρνουν σημαντικές γνωριμίες ερωτικού ενδιαφέροντος και καθώς η μέρα προσφέρεται για εξόδους και ψυχαγωγία, μπορείτε να τονώσετε την κοινωνική και ερωτική σας ζωή. Εσείς που είστε σε σχέση, σας έχει «φάει» η πολλή οικειότητα με το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα επηρεάζονται από τις δύσκολες όψεις Ερμή, Σελήνης και Ουρανού, οπότε εκ των πραγμάτων θα πρέπει να γίνουν ορισμένες αλλαγές στους συγκεκριμένους τομείς. Φορολογικά θέματα πρέπει να τακτοποιηθούν και είναι πολύ σημαντικό να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα εγκαίρως. Υπάρχουν κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις που έχετε αφήσει σε δεύτερη μοίρα, με αποτέλεσμα να έχουν ορισμένοι παράπονα από εσάς. Δώστε έμφαση σε τέτοιου είδους θέματα μιας και δεν είναι ό,τι καλύτερο να κλείνετε πόρτες και μην δημιουργείτε έχθρες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι επαγγελματικές σας υποθέσεις και καθώς ενισχύονται και τα οικονομικά σας, μπορείτε να προγραμματίσετε αυτά που θέλετε. Ωστόσο σήμερα, πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί, καθώς υπάρχει κίνδυνος ασυνεννοησίας που θα προκαλέσει κάποια καθυστέρηση. Τακτοποιήστε εγκαίρως μια σημαντική οφειλή. Έχετε παράπονα σχετικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας καθώς σας δίνει την εντύπωση πως σας θεωρεί δεδομένους, αλλά κι εσείς δεν πάτε πίσω. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό και μην αρχίζετε τις γκρίνιες αν θέλετε να έχετε ανταπόκριση. Η μίρλα φέρνει εντάσεις κι έτσι δεν θα καταφέρετε τίποτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποφύγετε εντάσεις στον εργασιακό σας χώρο και μην προσπαθείτε να βρείτε το δίκιο σας με φωνές και υστερίες. Αν κάτι σας χαλάει ή έχετε την αίσθηση πως αδικείστε, συζητήστε ήρεμα και πολιτισμένα, ώστε να κάνουν αίσθηση τα λεγόμενά σας και να μην πάνε στο βρόντο. Τακτοποιήστε κάθε είδους γραφειοκρατικές εκκρεμότητες. Βρείτε τρόπους να ανανεώσετε τη σχέση σας και μη τη θεωρείτε δεδομένη. Εξοικονομήστε χρόνο, ώστε να μπορείτε να βρίσκεστε πιο πολλές ώρες με το ταίρι σας, γιατί είναι πολύ πιθανό να σας κάνει παράπονα, τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με διαλλακτικότητα.

ΛΕΩΝ

Δύσκολα μπορεί να τους ακολουθήσει κάποιος τους ρυθμούς σας σήμερα και καθώς οι απαιτήσεις σας είναι πολλές, υπάρχει κίνδυνος να δημιουργήσετε τεταμένη ατμόσφαιρα στη δουλειά σας. Δώστε χρονικά περιθώρια στους άλλους να κατανοήσουν τι ακριβώς θέλετε, ώστε να μη γίνουν λάθη που θα σας κοστίσουν χρόνο και χρήμα. Οι ελεύθεροι, ενδεχομένως να νιώθετε την ανάγκη να απολαύσετε την ελευθερία σας και δεν είστε σήμερα πολύ ζεστοί για γνωριμίες και φλερτ. Έντονη κοινωνική ζωή και ψυχαγωγία, σας χαρίζουν αξέχαστες στιγμές και ταυτόχρονα σας δίνεται η ευκαιρία να προβάλετε τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αντίθεση Ερμή – Ουρανού, προκαλεί ορισμένα προβλήματα στον τομέα της επικοινωνίας και υπάρχει πιθανότητα να αλλάξουν οι όροι σε ήδη υπάρχουσες συμφωνίες, με αποτέλεσμα να νιώσετε αρκετό εκνευρισμό και πίεση. Τουλάχιστον έχετε γνώση της κατάστασης εγκαίρως και δεν θα βγείτε και χρεωμένοι από πάνω στο τέλος. Η ανευθυνότητα κάποιων φίλων μπορεί να σας προκαλέσει εκνευρισμό κι αγανάκτηση, αλλά στην πορεία θα διαπιστώσετε ποιοι είναι τελικά άξιοι και κατάλληλοι πάνω στους οποίους μπορείτε να βασίζεστε, ώστε να πάψετε πλέον να τρέφετε αυταπάτες.

ΖΥΓΟΣ

Πιθανό γύρισμα ενός συνεργάτη σε σχέση με αυτά που συνεννοηθήκατε σας προκαλεί μεγάλη οργή, αλλά καθώς δεν είστε διατεθειμένοι να μείνετε με σταυρωμένα τα χέρια, ψάχνετε για εναλλακτικές λύσεις άμεσα. Η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση που εκπέμπετε σας σας βοηθούν να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους δίχως να χάνετε καθόλου χρόνο. Ιδιαίτερη προσοχή πώς θα διαχειριστείτε τα παράπονα του συντρόφου σας σχετικά με την ερωτική σας ζωή καθώς τα νεύρα σας είναι πάνω από το κεφάλι σας και δεν ανέχεστε πολλά. Ενδεχομένως να έχετε κι οι δυο τα δίκια σας. Προσπαθήστε από κοινού να βρείτε την αρμονία στη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε διάφορες εναλλακτικές λύσεις στο μυαλό σας και τις δουλεύετε εντατικά, οπότε έχετε τη δυνατότητα της επιλογής και δεν είστε υποχρεωμένοι να κάνετε συμβιβασμούς. Κάποιες σχέσεις μπορεί να μην είναι όπως δείχνουν και αρχίζετε να το βλέπετε ξεκάθαρα πλέον, οπότε τώρα θα πρέπει να μεριμνήσετε για το προσωπικό σας συμφέρον και όφελος. Η ένταση με την οποία στηρίζετε τις απόψεις σας μπορεί να δημιουργήσει αμηχανία στο οικείο περιβάλλον σας και είναι πολύ πιθανό κάποιοι να παρεξηγηθούν μαζί σας. Προσπαθήστε να μην γίνεστε πιεστικοί και απότομοι, ώστε να υπάρχει διάλογος δίχως να δημιουργούνται εντάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η θετική φάση που διανύετε σας δίνει την ευκαιρία να επανεξετάσετε τις συνεργασίες σας και σε περίπτωση που δεν σας ικανοποιούν, να κάνετε ορισμένες αλλαγές που θα είναι προς όφελός σας. Αφήστε τους συναισθηματισμούς κι εστιάστε την προσοχή σας σε νέες επαφές και την επικοινωνία με άτομα που θα εκτιμήσουν τις ικανότητές σας και θα συμβάλλουν στην ανέλιξή σας. Η σχέση σας έχει γερά θεμέλια και δεν αφήνετε να μπει κανείς ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, κάτι που έχει προκαλέσει την αποστασιοποίηση συγγενικών προσώπων από κοντά σας. Ενδεχομένως να είναι και η μοναδική λύση για να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα σας είναι γεμάτη από υποχρεώσεις και η ζωτικότητά σας δεν θα σας προδώσει καθώς δεν σκοπεύετε να αφήσετε ούτε λεπτό ανεκμετάλλευτο. Πολλή γραφειοκρατεία και επαφές με Δημόσιες Υπηρεσίες θα σπαταλήσουν αρκετό από το χρόνο σας, παρ” όλα αυτά όμως, θα προλάβετε να τακτοποιήσετε όλες σας τις δουλειές. Ιδανική μέρα για να βρεθείτε με φίλους που είχατε αρκετό καιρό να δείτε και να οργανώσετε μια συνάντηση στο χώρο σας, όπου θα τους περιποιηθείτε σας όπως ακριβώς το έχετε στο μυαλό σας. Αν είστε fun της υγιεινής διατροφής, θα είναι μια καλή ευκαιρία να παρασύρετε και τους υπόλοιπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα δεν ενδείκνυται για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ούτε για συμφωνίες και δεσμεύσεις. Καλύτερα να επικεντρωθείτε σε θέματα οργάνωσης γραφείου ή σπιτιού, τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσουν οι σκέψεις και τα σχέδιά σας. Προσέξτε τις σπατάλες, καθώς πολλές υποχρεώσεις βρίσκονται καθ΄οδόν. Νιώθετε έντονη έλξη για το ταίρι σας, αλλά δεν ξέρετε πως να το εκφράσετε, με αποτέλεσμα να καταπιέζετε τα ένστικτά σας, κάτι που είναι ό, τι χειρότερο για τον οργανισμό σας. Οργανώστε μια ρομαντική βραδιά και πάτε με τη ροή, αφήνοντας ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας.

ΙΧΘΥΣ

Ιδανική μέρα για να οργανωθείτε, να βάλετε σε μια τάξη τις υποχρεώσεις σας και να ξεκινήσετε τις όποιες διαδικασίες για την εφαρμογή των σχεδίων σας. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν κάποιες θετικές εξελίξεις που σας δίνουν ώθηση για να κυνηγήσετε με περισσότερη αποφασιστικότητα τους στόχους σας και είναι μια καλή μέρα σε γενικές γραμμές. Στον ερωτικό τομέα, υπάρχουν ορισμένα θέματα που δεν σας ικανοποιούν αρκετά, από την άλλη όμως, υπάρχει κι ένα πάθος που υπερισχύει και σας δένει με το ταίρι σας, οπότε παραβλέπετε όλα τα υπόλοιπα. Αν υπάρχουν κάποια ζητήματα που θα μπορούσαν να διορθωθούν, συζητήστε τα με τακτ, ώστε να βρεθεί λύση μια ώρα αρχύτερ

Πηγή: www.lifo.gr

Παλαιότερα άρθρα: