Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για τη Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα κρύβει παγίδες και πρέπει να είστε προσεχτικοί αν πρόκειται να κλείσετε μία συμφωνία ή να κάνετε κάποια σημαντική αγορά, καθώς υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης. Σήμερα καλείστε να ξοδέψετε χρήματα τα οποία δεν τα είχατε υπολογίσει, κάτι που θα σας προκαλέσει άγχος και αδυναμία να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας. Σας ενοχλούν οι αδυναμίες του συντρόφου σας, αλλά προσπαθείτε να μη θίγετε θέματα που μπορεί να προκαλέσουν αμηχανία ή ακόμα και ένταση. Για τους ελεύθερους, η μέρα ευνοεί μεν τις γνωριμίες, θα πρέπει όμως να μην ενθουσιάζονται από μεγάλα λόγια.

ΤΑΥΡΟΣ

Ημέρα πολλών μετακινήσεων και εκτός ό,τι θα σπαταληθεί αρκετός χρόνος στις διαδρομές, θα συναντήσετε και εμπόδια που θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας. Μην αφήσετε να σας καταβάλλει το άγχος που είναι κακός σύμβουλος και ξεκινήστε πιο νωρίς το πρόγραμμά σας. Τα οικονομικά σας μπορούν να βελτιωθούν, δεν είναι ώρα όμως για σπατάλες. Η προσωπική σας ζωή αρχίζει να σας απασχολεί ακόμα περισσότερο και σύντομα θα καταλάβετε πως υπάρχουν αρκετά διαφορετικά στοιχεία ανάμεσα σε εσάς και τον/ην σύντροφό σας, τα οποία όμως σας ενώνουν και κρατούν αναμμένη του φλόγα του έρωτά σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μια θετική εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα βελτιώνει τα οικονομικά σας και με τη σωστή διαχείριση των πόρων σας, μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι μέσω επενδύσεων, ταυτόχρονα όμως, σας δίνεται και η ευκαιρία να μπαλώσετε πολλές τρύπες που σας προκαλούν άγχος και ανησυχία. Η μέρα είναι κατάλληλη για αγορές για το σπίτι. Μπορεί να έχετε πολλά στο μυαλό σας και να ξεχάσετε μια σημαντική επέτειο, κάτι που θα προκαλέσει στεναχώρια. Μπορείτε πάντως να διορθώσετε το κακό, αρκεί να το θυμηθείτε εγκαίρως. Μέσω διαδικτύου θα βρείτε λύση ακόμα και για να αγοράσετε κάποιο δώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με ακμαίο ηθικό σας βρίσκει η μέρα και καθώς ευνοείται η επικοινωνία με σημαντικά πρόσωπα που μπορούν να στηρίξουν μία ιδέα σας, μη σπαταλάτε χρόνο σε πράγματα που μπορούν να αναλάβουν άλλοι. Η μέρα δίνει ευκαιρίες, απαιτεί όμως και την προσοχή σας όσον αφορά υπηρεσίες και προϊόντα αμφιβόλου αποτελέσματος. Στον κοινωνικό σας κύκλο υπάρχει ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται για εσάς, επειδή όμως το έχετε σιγουράκι, δεν ασχολείστε και καταγίνεστε με άτομα που εκ των πραγμάτων δεν πρόκειται να σμίξουν οι δρόμοι σας, είτε λόγω διαφορετικού κοινωνικού στάτους, είτε λόγω διαφοράς ηλικίας.

ΛΕΩΝ

Είστε πλέον πιο ήρεμοι καθώς έχουν ξεπεραστεί κάποιες σημαντικές δυσκολίες στον οικονομικό τομέα και μπορείτε να βάλετε σε προτεραιότητα προσωπικές επιθυμίες και στόχους. Η δημιουργική σας διάθεση είναι στα ύψη. Οι ιδέες σας πολλές και είναι ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με τα ταλέντα σας. Πολύ καλή μέρα για τους καλλιτέχνες. Απολαύστε την ερωτική σας ζωή χωρίς να σας απασχολεί τι λέει ο κάθε ένας σχετικά με τις επιλογές σας. Μπορεί το τελευταίο διάστημα να ακούτε διάφορες γνώμες, όμως εσείς ξέρετε καλύτερα από όλους τι είναι αυτό που σας δίνει χαρά και ικανοποίηση και αφορά μόνο εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά σας ενισχύονται και βρίσκετε και πάλι τη χαμένη σας διάθεση καθώς έχετε πλέον την ευχέρεια να καλύψετε οφειλές καθώς και προσωπικές σας ανάγκες. Ενδεχομένως να πρέπει να αναβάλετε κάποια σημαντική αγορά, όμως βάζοντας σε τάξη οφειλές και χρέη, φεύγει ένας μεγάλος βραχνάς από πάνω σας. Μπορεί να σας πιάνει το παράπονο επειδή σας λείπει πολύ ένα αγαπημένο πρόσωπο με το οποίο έχετε ψυχραθεί, ο εγωισμός σας όμως, δεν σας αφήνει να κάνετε πίσω, ώστε να βελτιώσετε τη σχέση σας. Αν προτιμάτε να βράζετε στο ζουμί σας, έχετε σημαντικό θέμα που πρέπει να το δουλέψετε.

ΖΥΓΟΣ

Είστε πρακτικοί και θέλετε να υπάρχει τάξη γύρω σας, υπάρχουν όμως στιγμές που λόγω φόρτου εργασίας επικρατεί ένας ψιλοπανικός στο γραφείο και σήμερα ειδικά που είστε κάπως κακόκεφοι από το πρωί, υπάρχει κίνδυνος να ξεσπάσετε άδικα σε ένα άτομο από το χώρο της δουλειάς σας. Κρατήστε τις ισορροπίες με τους συνεργάτες σας. Έχετε κλειστεί στον εαυτό σας εξαιτίας μια ερωτικής απογοήτευσης και έχετε χαθεί από τον περίγυρό σας. Επειδή έχετε φίλους που νοιάζονται πραγματικά για εσάς, μπορείτε να βγείτε από το αισθηματικό αδιέξοδο, αρκεί να αρχίσετε και πάλι τις συναναστροφές με άτομα που αισθάνεστε άνετα για να συζητήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε πολύ ικανοποιημένοι από την απόδοση των συνεργατών σας και θέλετε να δείξετε έμπρακτα την εκτίμηση σας. Ένα επαγγελματικό γεύμα θα σας δώσει την ευκαιρία να συζητήσετε πολλά και να πάρετε από κοινού αποφάσεις σχετικά με τις μελλοντικές σας ενέργειες. Η μέρα ευνοεί την επικοινωνία και είναι ιδανική για να ζητήσετε κάποια χάρη. Δεν το χετε σε τίποτα να αλλάξετε τόπο κατοικίας για έναν μεγάλο έρωτα και αυτό μπορεί να αποβεί καταστροφικό αν αφήσετε τα πάντα πίσω σας χωρίς να είστε σίγουροι σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι. Επειδή ο ενθουσιασμός σας μπορεί να είναι παροδικός, αφήστε τα μεγαλεπήβολα σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι επαφές με τα κατάλληλα πρόσωπα θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην επαγγελματική σας ανέλιξη και παρ” όλο που μπορεί να έχετε μια σταθερή δουλειά, καλό είναι να μην απορρίψετε καμία πρόταση συνεργασίας. Είστε συνεπείς και αξιόπιστοι, με αποτέλεσμα να προκαλείτε θετικές εντυπώσεις και να ανοίγουν νέες πόρτες. Είστε πρόθυμοι να κάνετε κάποιες αλλαγές στις διατροφικές σας συνήθειες, ώστε να βρείτε και πάλι τη φόρμα σας, όμως το φορτωμένο πρόγραμμα σας, δεν σας επιτρέπει τη δημιουργία γευμάτων αποκλειστικά για εσάς. Ωστόσο, υπάρχουν σύντομα γεύματα που μπορείτε να προετοιμάσετε και να έχετε στο ψυγείο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αξιοποιήστε τη μέρα για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας, για να ενδυναμώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις καθώς και για τακτοποιήσετε ορισμένες εκκρεμότητες που σας αποσυντονίζουν. Επίσης, μπορείτε να κάνετε αγορές για το σπίτι και την οικογένεια και να πιείτε έναν μεσημεριανό καφέ με ένα φιλικό σας πρόσωπο, ώστε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Πιθανά οικονομικά σκαμπανεβάσματα του/ης συντρόφου σας, προκαλούν εντάσεις στη σχέση και θα χρειαστεί να τον/ην στηρίξετε. Ενδεχομένως να μη θέλει να ζητήσει τη βοήθεια σας και όλη αυτή η πίεση να φέρνει εκνευρισμό. Προσφερθείτε από μόνοι σας να δώσετε μια χείρα βοηθείας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα συναντήσετε άτομα που θα σας τάξουν τον ουρανό με τα άστρα σχετικά με μια καινούρια συνεργασία, κάτι που θα πρέπει να σας ξενίσει από την αρχή της συζήτησης. Όση κι αν είναι η ανάγκη σας να βρείτε μια θέση εργασίας, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να ακούσετε πολλά παραμύθια προκειμένου να επωφεληθούν κάποιοι από τις δεξιότητες σας. Επιτρέψτε στο έτερον ήμισυ να εκφράσει με άνεση τις ανάγκες του και μη θεωρείτε πως από την πλευρά σας είστε άμεμπτοι. Οι σχέσεις χρήζουν κοινής προσπάθειας για να υπάρχει ισορροπία και είναι λάθος να κατηγορείται μόνο το ένα μέλος όταν εμφανίζονται προβλήματα.

ΙΧΘΥΣ

Ημέρα επικίνδυνη για να εμπιστευτείτε την κρίση σας και καλό είναι να μην κλείσετε καμία συμφωνία, ούτε να πάρετε αποφάσεις, ακόμα και για απλά πράγματα. Εκτός ότι υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης, αλλάζετε γνώμη κάθε τρεις και λίγο και είναι πολύ πιθανό να μετανιώσετε για κάποια αγορά που αρχικά θα θεωρήσετε μεγάλη ευκαιρία. Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε με την υγεία κοντινών σας προσώπων και να δώσετε κάποιες συμβουλές, ή να στηρίξετε οικονομικά αγαπημένα πρόσωπα. Ενδεχομένως να πρέπει να θυσιάσετε αρκετό από τον προσωπικό σας χρόνο και να αναβληθούν τα σχέδια σας για το βράδυ.

Παλαιότερα άρθρα: