Τα ζώδια σήμερα

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα:

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη και τον Άρη στον Τοξότη, η καθημερινότητα ενδέχεται να διαταραχθεί από μια διαμάχη μεταξύ συγγενών ή κάποιες εντάσεις κατά την διάρκεια των μετακινήσεων, ωστόσο μην βιαστείτε να πάρετε θέση, αφού τα πράγματα σύντομα θα ηρεμήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη και ο Άρης στον Τοξότη σας κάνουν κάπως πιο ριψοκίνδυνους στην οικονομική σας πολιτική κι ίσως σε πρώτη φάση θελήσετε ένα μεγάλο κέρδος. Ακόμη, όμως, κι αν πετύχετε τον στόχο, φροντίστε να αποσυρθείτε έγκαιρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Σελήνη και τον Άρη στον Τοξότη, οι ρυθμοί στην καθημερινότητα αυξάνονται κι έχετε την ευκαιρία να «τρέξετε» κάποια θέματα που καθυστερούσαν ή να πετύχετε πολλά μέσα σε λίγο χρόνο, αφού βέβαια πρώτα εξασφαλίσετε τις σωστές συμμαχίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη και ο Άρης στον Τοξότη φέρνουν περισσότερη δουλειά! Μάλιστα, επειδή οι προθεσμίες πιέζουν, ίσως χρειαστεί να εντατικοποιήσετε τους ρυθμούς, ώστε να τα προλάβετε όλα. Ωστόσο, μπορεί να ταλαιπωρηθείτε από ένα θέμα υγείας.

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη και τον Άρη στον Τοξότη καλείστε να αφοσιωθείτε σε αυτά που αγαπάτε και σας γεμίζουν. Ίσως, βέβαια, να μην σας είναι εύκολο να «περάσετε» τις απόψεις σας, χωρίς ισχυρές αντιστάσεις, αφού όλο και κάποιος/α θα βρεθεί για να διαμαρτυρηθεί!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη και ο Άρης στον Τοξότη «παραβιάζουν» την οικογενειακή σας γαλήνη και σας κάνουν να νιώθετε «έξω από τα νερά σας»! Ένα επείγον περιστατικό στο σπίτι μπορεί να σας αναστατώσει, παράλληλα όμως θα σας δώσει την δυνατότητα να βάλετε κάποια πράγματα στη θέση τους.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη και ο Άρης στον Τοξότη δημιουργούν νέα δεδομένα στην καθημερινότητα σας και σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί η άμεση και δυναμική αντίδραση σας είτε πρόκειται για «παρείσακτους» που αναζητούν τον «μάστορα» τους είτε για μια βλάβη ή ένα τεχνικό πρόβλημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη και τον Άρη στον Τοξότη καλείστε να επικεντρωθείτε σε οικονομικά κυρίως ζητήματα. Και η μεν πρώτη αναμένεται να αυξήσει την αβεβαιότητα σας, λόγω κάποιων «παλινδρομήσεων», πιο σοβαρή ωστόσο είναι η παρέμβαση του Άρη, αφού σας ωθεί να διεκδικήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη και τον Άρη στο ζώδιο σας, όλοι και όλες τα περιμένουν από σας κι εδώ είναι που θα κριθεί η επάρκεια σας σε ποικίλα θέματα. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να πετύχετε πολλά μέσα σε λίγο χρόνο αλλά και να βιώσετε μοναδικές ή πρωτόγνωρες συγκινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη και ο Άρης στον Τοξότη σας πιέζουν να πάρετε αποφάσεις σε θέματα που αφορούν είτε στην δουλειά είτε στην υγεία σας. Το πρώτο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι ακόμη κι αν συμβεί κάτι ανησυχητικό, μπορεί να αντιμετωπιστεί με μια «δραστική» παρέμβαση και δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη και ο Άρης στον Τοξότη ενδέχεται να προκαλέσουν εντάσεις με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, τα οποία είτε χρειάζονται άμεση συμπαράσταση είτε μπλέκονται στην προσωπική σας ζωή, φέρνοντας τα πάνω κάτω! Παράλληλα, όμως, μπορεί να σας συναρπάσει με μια νέα γνωριμία.

ΙΧΘYΕΣ

Με την Σελήνη και τον Άρη στον Τοξότη, εκείνο που «μετράει» είναι μόνον το αποτέλεσμα, φροντίστε, λοιπόν, να μην τα κάνετε θάλασσα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά. Το βέβαιο είναι πως θα χρειαστεί να πάρετε πρωτοβουλίες είτε για κάποιον σημαντικό στόχο είτε για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα.

Παλαιότερα άρθρα: