Τα ζώδια σήμερα

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα:

Κριός

Η συνάντηση του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει αυτές τις μέρες συζητήσεις και συμφωνίες για οικονομικά θέματα και αγορές ή πωλήσεις, κυρίως κινήσεις που είχαν αναβληθεί, ενώ μπορεί να υπάρχει και επιστροφή χρημάτων.
Ταύρος

Ο Ήλιος συναντιέται με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας, μια σύνοδος που αυτές τις μέρες φέρνει συναντήσεις με ανθρώπους απ” τα παλιά στη ζωή σας. Παράλληλα, αναθεωρείτε τον εαυτό σας.

Δίδυμοι

Αυτές τις μέρες με τη σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή που κορυφώνεται σήμερα, μπορεί να γίνονται κάποιες κρυφές συναντήσεις ή επανασυνδέσεις. Ταυτόχρονα, αναθεωρείτε αλλά και κυοφορείτε ορισμένα όνειρα και ιδέες.

Καρκίνος

Φίλους και γνωστούς απ” τα παλιά φέρνει αυτές τις μέρες η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή, ενώ μπορεί να δραστηριοποιείστε ξανά σε ομάδες ή συλλόγους που είχατε αφήσει. Συζητήσεις και αναθεωρήσεις σε σχέδια.

Λέων

Με τη σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή που κορυφώνεται σήμερα, είναι πιθανό αυτές τις μέρες να γίνονται επαγγελματικές επαφές και συμφωνίες που είχαν αναβληθεί στο παρελθόν, ενώ επανεξετάζετε κάποια θέματα αλλά και το πώς παρουσιάζεστε κοινωνικά.

Παρθένος

Είναι εποχή επανασυνδέσεων, ειδικά αυτές μέρες με τη σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή που κορυφώνεται σήμερα, η οποία φέρνει και συναντήσεις με ανθρώπους απ” το εξωτερικό. Φέρνει επίσης αναθεωρήσεις σε θέματα σπουδών.

Ζυγός

Σήμερα συναντιέται ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή, μια σύνοδος η οποία αυτές τις μέρες φέρνει κίνηση και επαφές ή συμφωνίες γύρω από οικονομικά θέματα κι επενδύσεις, κυρίως για θέματα που είχαν αναβληθεί.

Σκορπιός

Συναντήσεις με έρωτες, καλούς φίλους ή συνεργάτες απ” τα παλιά φέρνει αυτές τις μέρες η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο, ενώ γενικά είναι εποχή επανασυνδέσεων αλλά και αναθεωρήσεων στις σχέσεις.

Τοξότης

Είναι καλές μέρες για να προχωρήσουν επαφές και συμφωνίες στα εργασιακά οι οποίες είχαν αφεθεί ή καθυστερήσει, με τη σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή που κορυφώνεται σήμερα να φέρνει γενικά κινητικότητα επαγγελματική.

Αιγόκερως

Την ευκαιρία για ερωτικές επανασυνδέσεις φέρνει αυτές τις μέρες η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή που κορυφώνεται σήμερα, ενώ μπορεί να προχωρήσουν και αφημένα ή καθυστερημένα δημιουργικά project κι επαφές.

Υδροχόος

Καθώς ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή, είναι μέρες όπου το παρελθόν σας έρχεται στο παρόν με διάφορους τρόπους, με συναντήσεις, επανασυνδέσεις, ταξιδάκια. Παράλληλα, μπορεί να προχωρούν θέματα σπιτιού κι ακινήτων.

Ιχθύες

Ωραίες βόλτες και ταξιδάκια σε μέρη που είχατε ξαναπάει αυτές τις μέρες με τη σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή, η οποία επίσης φέρνει και αρκετά reunion. Είναι καιρός να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που έχετε να δείτε καιρό.

Παλαιότερα άρθρα: