Τα ζώδια σήμερα

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα:

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη και ο Δίας στην Παρθένο προάγουν τις φιλοδοξίες σας για κάτι «μεγάλο» στην δουλειά σας, να θυμάστε, όμως, ότι κάποιες από τις πρωτότυπες ιδέες σας μπορεί να σκοντάψουν σε τεχνικές αδυναμίες ή ανεπάρκειες, που δεν έχετε υπολογίσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη και τον Δία στην Παρθένο, το θετικό κλίμα και η προφανής αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπο σας, σας κάνει να αναθαρρήσετε και να ελπίζετε στα καλύτερα! Μάλιστα, εκτός από τις καθαρά επαγγελματικές σας υποθέσεις, ίσως βρείτε τον χρόνο να ασχοληθείτε και με την φροντίδα ενός αγαπημένου προσώπου ή οικιακού ζώου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στην Παρθένο σας καλεί να ρυθμίσετε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια , όχι όμως κάνοντας ότι σας έρθει αλλά με βάση έναν σχεδιασμό, στον οποίο πιθανότατα θα συμμετέχουν και κάποιοι πιο ειδικοί επί του θέματος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ημέρα μπορεί να έχει αυξημένες απαιτήσεις σε σχέση με επαφές και μετακινήσεις, που στην πλειοψηφία τους περιστρέφονται γύρω από επαγγελματικά θέματα. Τελικά, όμως, δεν θα λείψουν και οι ευχάριστες στιγμές, αφού όσο τελειομανής μπορεί να είναι η Σελήνη στην Παρθένο άλλο τόσο «χαλαρός» είναι ο Δίας στο ίδιο ζώδιο.

ΛΕΩΝ

Συνήθως, αδιαφορείτε για τις «ταπεινές» λεπτομέρειες δίνοντας μεγαλύτερη σημασία σε αυτά που εντυπωσιάζουν είτε εσάς είτε τους άλλους, σήμερα όμως η Σελήνη στην Παρθένο σας καλεί να αλλάξετε πολιτική, δίνοντας προτεραιότητα στην χρηστική αξία των πραγμάτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σας, το κλίμα είναι «επαγγελματικό» και απόλυτα συμβατό με τις πεποιθήσεις σας και τον τρόπο που συνήθως επιλέγετε για να κινηθείτε. Δεν έχετε, λοιπόν, παρά να εφαρμόσετε όλα αυτά που σχεδιάσατε με προσοχή.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σας καλεί να μην αγνοήσετε τις λεπτομέρειες σε μια επαγγελματική υπόθεση σας, κι αν νομίζετε ότι δεν διαθέτετε την τεχνογνωσία για την επίλυση ενός προβλήματος, απευθυνθείτε στους ειδικούς και μην αποπειραθείτε να κάνετε τα πράγματα ακόμη πιο περίπλοκα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σας φέρνει κοντά σε άτομα με τα οποία μπορείτε να έχετε μια ισότιμη σχέση «κτισμένη» με αμοιβαίες εξυπηρετήσεις. Ίσως, μάλιστα, να καρπωθείτε άμεσα τα καλά αυτής της συνεργασίας, βελτιώνοντας το εισόδημα ή αποκτώντας κάτι μέσω μιας ανταλλαγής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σας καλεί να επιληφθείτε κάποιων λεπτομερειών που αφορούν στην αρτιότερη παρουσίαση ενός θέματος, το οποίο μπορεί να αποδειχθεί «κομβικό» για την περαιτέρω εξέλιξη σας. Επιπλέον, ο Δίας στο ίδιο ζώδιο θα σας δώσει την ευκαιρία να βρεθείτε πιο κοντά σε ένα ισχυρό πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια νομική υπόθεση ή ένα επαγγελματικό ταξίδι. Επιπλέον, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να μυηθείτε σε κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες που μπορεί να αφορούν είτε το διαδίκτυο είτε γενικότερα τον κόσμο της ψηφιακής τεχνολογίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη και ο Δίας στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλουν θετικά στην διεκπεραίωση μιας οικονομικής υπόθεσης σας, κυρίως μέσω της συνδρομής κάποιων ειδικών που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις σωστές κινήσεις. Παράλληλα, ίσως να αποκτήσετε πρόσβαση σε κάποια χρήσιμα εργαλεία.

ΙΧΘYΕΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο θα σας δώσει την ευκαιρία να υλοποιήσετε μια συνεργασία, μέσα από την παραγωγή συγκεκριμένου έργου. Καλό είναι, όμως, να περιορίσετε τον συναισθηματισμό σας, ώστε να κινηθείτε λογικά και με βάση κάποιους κανόνες που διασφαλίζουν την ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων.

Παλαιότερα άρθρα: