Τα ζώδια σήμερα: διαβάστε τις προβλέψεις για τη Δευτέρα 30/5

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια τη Δευτέρα 30/5:

Κριός

Το αίσθημα ευφορίας δεν θα μπορέσει να συνδυαστεί με μια μέτρια ημέρα. Αναζητήστε μια περιπέτεια και περάστε τα όρια που πριν είχατε πριν ορίσει με τον/την σύντροφό σας. Μην ψάχνετε για προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Είστε πολύ καχύποπτοι σήμερα.

Ταύρος

Σήμερα θα παρατηρήσετε ότι έχετε πολλές περισσότερες αξίες κοινές με τον/την σύντροφό σας από ότι έχετε συνειδητοποιήσει. Απλά έχετε διαφορετικό τρόπο προσέγγισης στις συζητήσεις σας. Οι αμφιβολίες σας θα μετατραπούν σε βεβαιότητα σήμερα. Θα δείτε πιο καθαρά τι πρέπει να κάνετε και ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε.

Δίδυμοι

Οι άλλοι θα θέσουν τον ρυθμό της συναισθηματικής ζωής σας σήμερα. Τα παιδιά, η οικογένεια και ο/η σύντροφός σας θα σας συμβουλεύσουν. Ακούστε τους. Έχετε να κερδίσετε πολλά. Η εσωτερική σας ικανοποίηση θα προέρθει από την δοτικότητα και την προσφορά.

Καρκίνος

Σήμερα θα υπάρχει ηρεμία στην ερωτική σας ζωή. Οι αισθησιακές και σεξουαλικές απολαύσεις και τα συναισθήματα ενισχύονται μέσα σας και δεν φαίνεται να υπάρχουν διαμάχες. Φαίνεται ότι επιπλέετε σε μια φιλήδονη ατμόσφαιρα. Ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεταδοτικός στους γύρω σας σήμερα.

Λέων

Η ερωτική σας ζωή θα είναι στο προσκήνιο του μυαλού σας σήμερα. Θα έχετε συναισθηματικές ανάγκες που θα υποδεικνύουν όλες τις πράξεις σας σήμερα. Τώρα είναι καιρός να τις μάθετε και να τις αποδεχθείτε. Μια παλιά εμπειρία θα σας βοηθήσει να αποφύγετε ένα πρόβλημα σήμερα.

Παρθένος

Η υπέροχη, φυσική ζωντάνια σας τώρα αποκαθίσταται. Τώρα είναι καιρός να αναλάβετε κάτι νέο ή να συνεχίσετε μια περιπέτεια. Να είστε πιο ανοιχτοί με τους άλλους. Δεν έχετε να χάσετε κάτι. Οι κοινωνικές επαφές σας θα αποδειχθούν πολύ καλές για την αυτοεκτίμησή σας.

Ζυγός

Η ερωτική σας ζωή είναι εξαιρετική σήμερα. Δικαιούστε να ελπίζετε για απόλυτη ηρεμία και χαλαρότητα σήμερα. Αντί να ανησυχείτε, είναι καλύτερα να δείξετε τόλμη. Σήμερα μην πάρετε τελικές και αμετάκλητες αποφάσεις. Πρέπει να είστε πιο ξεκάθαροι και απόλυτοι σχετικά με κάποια πράγματα πρώτα.

Σκορπιός

Θα είστε γεμάτοι με μια έντονη αίσθηση απόλαυσης που θα οδηγήσει σε ελκυστικότητα και μια ξέφρενη σχέση ή μπορεί να αποκαλύψει κάποιες νέες επιθυμίας της υπάρχουσας σχέσης σας. Αφεθείτε. Μια συγκεκριμένη επιτήδευση εμφανίζεται από το παρασκήνιο και θα είστε πρόθυμοι να ξεφύγετε.

Τοξότης

Τα πράγματα θα είναι τέλεια αν συμφωνήσετε να προχωρήσετε και να παίξετε το παιχνίδι μαζί με τον/την σύντροφό σας. Δεν υπάρχει τίποτα να φοβάστε. Θα κερδίσετε πολύ σε πάθος και σε συναισθηματική ασφάλεια. Θα μπορείτε να πάρετε κάποιες ριζικές αποφάσεις που σκέπτεστε εδώ και καιρό.

Αιγόκερως

Θα έχετε μεγάλη επιρροή επάνω στον/στην σύντροφό σας. Θα έλκεται από τον μαγνητισμό σας. Αν είστε ελεύθεροι μπορεί να εκπλήξετε τον εαυτό σας με το πόσο αισθησιακοί και αποπλανητικοί μπορείτε να γίνετε. Μην κρίνετε τους άλλους από την εμφάνισή τους και από τις κουβέντες τους. Σήμερα θα έχετε κάποιες ευχάριστες επαφές.

Υδροχόος

Σήμερα θα είναι δύσκολο να ακούσετε την φωνή της λογικής και η αυξανόμενη αίσθηση μιας πρόκλησης δεν θα βοηθήσει την κατάσταση. Θα μπορέσετε εσείς να γευθείτε κάποιες πολύ έντονες αισθησιακές στιγμές. Δεν θα έχετε την ευκαιρία να μετανιώσετε το πόσο λίγο ελεύθερο χρόνο έχετε σήμερα.

Ιχθύες

Θα αλλάξετε την προσέγγισή σας ώστε να καταφέρετε να καταλάβετε τι ζητάτε από τον/την σύντροφό σας. Ότι και να κάνετε μην πιέσετε τα πράγματα. Υπάρχει κίνδυνος να μην έχετε τακτική παρά τις καλύτερες προσπάθειές σας μπορεί να σαμποτάρετε τα οφέλη και τα κέρδη σας. Οι γύρω σας είναι ανήσυχοι αλλά εσείς ξέρετε πως να τους βοηθήσετε.

Παλαιότερα άρθρα: