Τα ζώδια σήμερα: οι προβλέψεις για τα ζώδια τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016:

Κριός

Μια αυξημένη ανάγκη κατανόησης για διαφορετικές κουλτούρες καθώς και η περιέργεια για τους ανθρώπους που μένουν εκεί θα σας ωθήσει να μάθετε περισσότερα για εκείνα τα μέρη. Μπορεί να συμμετέχουν και κάποιοι φίλοι σας.

Ταύρος

Η ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημά σας μπορεί να σας κάνει να κατευθύνετε περισσότερη ενέργεια σε επαγγελματικά θέματα. Κάποια έντονα όνειρα μπορεί να αποκαλύψουν πολλά για εσάς για τα κίνητρά σας.

Δίδυμοι

Μπορεί να έχετε την ανάγκη να ταξιδέψετε ίσως να επισκεφθείτε έναν φίλο που μένει μακριά. Μπορεί να ξεκινήσετε να το υλοποιείτε. Μπορεί να πάτε σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να ακούσετε για ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημά σας είτε στην τωρινή δουλειά σας είτε σε μια νέα ή ακόμα και σε κάτι δικό σας. Μπορεί να κατευθύνετε πολύ ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Λέων

Όλες οι σχέσεις σας μπορεί να έχουν μια αυξημένη ευαισθησία απέναντι στις ανάγκες και τα συναισθήματα των άλλων. Μπορεί να είστε δίπλα σε στεναχωρημένους φίλους ή μπορεί να προσφέρετε βοήθεια για να επιλυθούν τα προβλήματα.

Παρθένος

Σήμερα θα χρειαστεί να καταλάβετε τις ανάγκες ενός συναδέλφου και της οικογένειάς σας. Η κοινή λογική σας θα είναι άχρηστη και θα πρέπει να αναλογιστείτε το πως είναι η ανθρώπινη φύση για να καταλάβετε απόλυτα.

Ζυγός

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε πολύ δημιουργικοί και εμπνευσμένοι. Μπορεί να συζητάτε τις ιδέες σας με τους άλλους. Η διαδικασία της επικοινωνίας μπορεί να ανοίξει καινούργιους δρόμους στο μυαλό σας.

Σκορπιός

Ένας κοντινός φίλος ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας μπορεί να έχει κάποια οικονομικά προβλήματα και ίσως απευθυνθεί σε εσάς για να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει και να βρείτε λύση.

Τοξότης

Η έντονη διαίσθησή σας μπορεί να οδηγήσει σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Οι άλλοι μπορεί να εκπλαγούν από την άποψή σας επάνω στις σκέψεις τους, τα συναισθήματά τους και τις επιθυμίες τους.

Αιγόκερως

Η διαίσθησή σας και η έμπνευση μπορεί να ενισχύσουν τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα. Μια έντονη ανάγκη να εκφράσετε ιστορίες, εικόνες ή μουσική στο μυαλό σας μπορεί να σας κάνει να περάσετε πολύ χρόνο καταγράφοντας τις ιδέες σας.

Υδροχόος

Το να προχωρήσετε μπροστά είναι το κλειδί σήμερα. Πρέπει να είστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι για τους στόχους σας. Μάλλον είστε σίγουροι ότι θα τους πετύχετε και θα πάνε καλά.

Ιχθύες

Η έμπνευση είναι το κλειδί σήμερα. Μπορεί να έχετε κίνητρο ώστε να προχωρήσετε με ότι οι άλλοι θεωρούν απίθανο. Αυτό ποτέ δεν σας σταμάτησε στο παρελθόν και μάλλον δεν θα σας σταματήσει τώρα.

Παλαιότερα άρθρα: