Τα ζώδια σήμερα: οι προβλέψεις για τα ζώδια την Τετάρτη 27 Ιουλίου

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια την Τετάρτη 27 Ιουλίου:

Κριός

Έχετε αμφιβολίες χωρίς να υπάρχει λόγος. Προέρχονται από τους φόβους σας και όχι από το ένστικτό σας. Η πρόκλησή σας είναι να τους ξεπεράσετε και να φθάσετε τους στόχους σας. Αισθάνεστε ότι υπάρχει κάποιο άτομο με άσχημες διαθέσεις στο περιβάλλον σας.

Ταύρος

Έχετε μια βαθιά ανάγκη να αφήσετε τον/την σύντροφό σας να αναλάβει τον έλεγχο. Θα πρέπει να παγιώσετε τον εαυτό σας με διαφορετικό τρόπο από ότι συνήθως. Είναι καιρός να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας. Δεν είστε τρυφεροί όπως συνήθως.

Δίδυμοι

Ο/η σύντροφός σας θα σας χρειάζεται σήμερα. Θα πρέπει να τον/την πάρετε σοβαρά και μην είστε σκληροί μαζί του/της. Ακόμα και αν νομίζετε ότι είναι μια κατάσταση εύκολα διαχειρίσιμη η κατανόησή σας θα κάνει θαύματα. Η διάθεσή σας σας βοηθά να προσπεράσετε τις ανησυχίες σας.

Καρκίνος

Η φιλία είναι στο προσκήνιο σήμερα και θα έχετε μια ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με τα άτομα που μοιράζεστε τα ίδια ιδανικά. Ελάτε σε επαφή με τους άλλους γύρω σας. Δεν θα σας λείπει η τύχη σήμερα. Είναι καλή στιγμή να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας.

Λέων

Θα μιλήσετε στον/στην σύντροφό σας για τα συναισθήματά σας. Θα χαρείτε από το πως θα προχωρήσει η συζήτησή σας και μπορέσετε να ενισχύσετε την σχέση σας με καλό τρόπο. Θα ενθαρρυνθείτε από τους γύρω σας να προχωρήσετε. Μην κάνετε παράλογες υποσχέσεις σήμερα.

Παρθένος

Οι ορμές σας ωθούν σε σεξουαλικές υπερβολές χωρίς περιορισμό. Ο ουρανός χαμογελά πάνω από την ερωτική σας ζωή. Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί και ακολουθήστε την καρδιά σας. Δεν υπάρχει ανάγκη για φόβους και αμφιβολίες. Σήμερα θα κάνετε μια εξαιρετική αρχή.

Ζυγός

Η γοητεία σας θα είναι έντονη σήμερα. Είναι η ήρεμη δύναμή σας που δρα υποσυνείδητα. Μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τον εαυτό σας, δεν υπάρχει λόγος. Οι νέες συναντήσεις θα πάνε πολύ καλά. Η ευαισθησία σας θα είναι έντονη σήμερα αλλά μην παρουσιαστείτε ως σκληροί.

Σκορπιός

Η ανάγκη σας για ανακάλυψη θα σας δώσει ορμή να προχωρήσετε. Θα έχετε μια τάση να προσπαθήσετε να ενισχύσετε την σχέση σας με τον/την σύντροφό σας. Θα σας δείξει την ευγνωμοσύνη του/της πολύ τρυφερά. Η ήρεμη ατμόσφαιρα ουδετερότητας θα σας βοηθήσει σήμερα.

Τοξότης

Οι αισθήσεις σας σας ωθούν στην υπερβολή και μπορείτε να ζήσετε κάποιες υπέροχες στιγμές. Η αίσθηση ρομαντισμού του/της συντρόφου σας θα σας ικανοποιήσει πολύ. Αφεθείτε σήμερα. Θα πρέπει να ξεχωρίσετε. Η ανάγκη σας για αναγνώριση είναι το πιο μεγάλο κίνητρό σας.

Αιγόκερως

Τα πράγματα θα είναι τέλεια αν συμφωνήσετε να παίξετε το παιχνίδι του/της συντρόφου σας. Μην φοβάστε τίποτα. Θα κερδίσετε σε πάθος και συναισθηματική ασφάλεια. Θα έχετε την τάση να είστε ευαίσθητοι σήμερα. Μην πιέζεστε να δράσετε, όμως.

Υδροχόος

Ο έρωτας σας κάνει χαλαρούς σήμερα αλλά σας γεμίζει και πάθος ταυτόχρονα. Η αυτοπεποίθησή σας θα είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας. Δεν θα έχετε πρόβλημα να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Η σιγουριά σας θα σας φέρει αποτελέσματα. Η λογική σας θα σας οδηγήσει προς την σωστή κατεύθυνση σήμερα.

Ιχθύες

Ο ανταγωνισμός θα είναι ο πειρασμός σήμερα. Θα υπάρχουν λεκτικές αντιπαραθέσεις. Θα μπορείτε να πείσετε τους άλλους και να ομαλοποιήσετε τις διαφορές σας χωρίς πρόβλημα. Θα πρέπει να ξεχωρίσετε από τους άλλους σήμερα. Η ανάγκη σας για αναγνώριση είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχός σας.

Παλαιότερα άρθρα: