Τα ζώδια σήμερα: οι προβλέψεις για τη Δευτέρα 11 Ιουλίου

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια τη Δευτέρα 11 Ιουλίου:

Κριός

Είναι αλήθεια ότι δεν είστε μικρά παιδιά πλέον αλλά ποιος λέει ότι δεν μπορείτε μια στο τόσο να αγκαλιάζετε την παιδική συμπεριφορά σας; Χωρίς να το παρατραβήξετε μπορείτε να βγείτε έξω με τους φίλους σας και να περάσετε καλά. Δουλεύετε σκληρά και σας αξίζει λίγη διασκέδαση.

Ταύρος

Μπορεί να αισθάνεστε πολύ σοβαροί τώρα. Είτε το αντιλαμβάνεστε είτε όχι έχετε μια έντονη ανάγκη για διασκέδαση. Αν κάποιος σας καλέσει να βγείτε έξω, πηγαίνετε. Μπορεί να χρειαστείτε λίγο χρόνο αλλά στο τέλος θα γελάτε και θα περάσετε υπέροχα.

Δίδυμοι

Ένας νέος άνεμος θα αρχίσει να διώχνει τα μαύρα σύννεφα που έχουν μαζευτεί από πάνω σας τελευταία. Δεν θέλετε τίποτα άλλο. Σήμερα θα σας φαίνονται όλα εύκολα σχετικά με τις προηγούμενες ημέρες. Θα αναπνέετε καλύτερα και να αισθάνεστε ξεκούραστοι. Προσπαθήστε να έχετε καλύτερη επαφή με τους γύρω σας.

Καρκίνος

Αφήστε τα συμπεράσματα που έχετε βγάλει σχετικά με την δουλειά σας. Είτε σας αρέσει είτε όχι η ζωή θα σας φέρει αλλαγές. Κανονικά δεν θα σκεπτόσασταν τις προτάσεις που θα σας κάνουν οι άλλοι. Οι ιδέες μπορεί να φαίνονται τρελές και άσχετες με το ποιοι είστε.

Λέων

Φαίνεται ότι έχετε προβάδισμα πάλι. Τώρα που σχεδιάζετε το μέλλον μπορείτε να κανονίσετε ένα ταξίδι ή να εγγραφείτε για ένα μάθημα. Μην ζαλιστείτε από το λαμπρό φως της ημέρας σήμερα και ξεχάσετε τις δουλειές σας. Αποδεχθείτε την σημερινή ημέρα για αυτό που είναι.

Παρθένος

Μπορείτε να ανυπομονείτε για μια νέα ημέρα. Θα είναι μεγάλη ανακούφιση μετά από την ένταση των τελευταίων ημερών. Τώρα είναι καλή στιγμή να μιλήσετε σε έναν κοντινό φίλο. Μπορεί να σας βοηθήσει να διώξετε κάποια από την πίεση που αισθάνεστε μέσα σας. Να είστε προσεκτικοί.

Ζυγός

Είναι ανακουφιστικό όταν οι εχθρότητες σταματούν. Φαίνεται ότι ο κόσμος σας έχει απορρίψει πολλές φορές. Σήμερα ένας γνωστός ή ένας επισκέπτης θα ξεκλειδώσει κάποια μυστικά για εσάς. Ίσως τα προβλήματά σας επιτέλους λυθούν.

Σκορπιός

Κάτι ανθίζει μέσα σας σήμερα. Η έντονη πίεση των τελευταίων ημερών έχει περάσει και εσείς μπορείτε να προχωρήσετε την δουλειά σας πιο χαλαρά. Είναι καλή ιδέα να δώσετε περισσότερη σημασία στο σώμα σας. Προσπαθήστε να προγραμματίσετε περισσότερες αερόβιες ασκήσεις και να μειώσετε τα λίπη και την ζάχαρη.

Τοξότης

Οι τελευταίες ημέρες μπορεί να ήταν λίγο δύσκολες και ίσως εκπλαγείτε από το πόσο καλή είναι η σημερινή ημέρα. Αν και μπορεί να μην προσπαθείτε να επιβεβαιώσετε τον εαυτό σας περισσότερο από ότι συνήθως θα λάβετε φιλοφρονήσεις και συγχαρητήρια από πολλές πλευρές.

Αιγόκερως

Θα απολαύσετε την ηρεμία και την χαλάρωση που προσφέρει η ημέρα σήμερα. Θα είστε πιο ομιλητικοί από ότι συνήθως. Αυτό το διάλειμμα θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας. Έχετε έντονη διαίσθηση. Ακούστε την καθώς θα σας συμβουλεύσει σωστά.

Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να είναι μια χαλαρή ημέρα για εσάς αλλά μια περίοδος ηρεμίας θα σας κάνει καλό. Μπορεί να κάνετε βόλτες σήμερα και να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη. Η αστρική ευθυγράμμιση σήμερα θα σας κάνει να ονειρεύεστε και να θυμάστε την παιδική σας ηλικία.

Ιχθύες

Σήμερα η ημέρα θα είναι ανάλαφρη. Η ζωή έχει γίνει σοβαρή εδώ και λίγο καιρό. Χαμογελάστε και προσπαθήστε να βγείτε από την καθημερινότητά σας. Δεν υπάρχει λόγος να δουλεύετε τόσο σκληρά, αν απλά ανταμείβετε τον εαυτό σας μένοντας στο σπίτι.

Παλαιότερα άρθρα: