Τα ζώδια σήμερα: οι προβλέψεις για τη Δευτέρα 18 Ιουλίου

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια τη Δευτέρα 18 Ιουλίου:

Κριός

Κάποιος με τον οποίο θέλετε να επικοινωνήσετε για πληροφορίες ίσως προσωρινά να μην είναι διαθέσιμος. Μπορεί να πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε ότι θέλετε κάπου αλλού. Ίσως αυτό είναι δύσκολο. Μπορεί να κάνετε κύκλος, καθώς όλοι σας παραπέμπουν σε αυτό το άτομο που δεν μπορείτε να βρείτε.

Ταύρος

Μάλλον τα πηγαίνετε καλύτερα οικονομικά από ότι εδώ και καιρό αλλά ακόμα ίσως να μην έχετε φθάσει τους οικονομικούς στόχους που έχετε θέσει. Αυτό μπορεί να είναι στο μυαλό σας σήμερα. Αν δεν είστε προσεκτικοί αυτό μπορεί να σας τρελάνει.

Δίδυμοι

Οι γονείς σας ή κάποια άλλο κοντινό σας ζευγάρι μπορεί να καβγαδίζει και μπορεί να περιμένουν από εσάς να διαλέξετε πλευρά. Μην το κάνετε. Είναι καλύτερα να μείνετε στην άκρη και να τους αφήσετε να το ξεκαθαρίσουν μόνοι τους. Υπενθυμίστε τους ότι νοιάζεστε και για τους 2.

Καρκίνος

Κάποιος που ξέρετε πολύ καλά μπορεί να σας λέει κάτι, ενώ η διαίσθησή σας σας λέει κάτι άλλο. Ο φίλος σας μάλλον είναι προβληματισμένος από κάτι για το οποίο ντρέπεται. Μην πιέζετε για πληροφορίες. Θα τις μάθετε κάποια στιγμή.

Λέων

Μια φίλη σας μπορεί να είναι εκνευρισμένη μαζί σας και μπορεί να μην το παραδέχεται. Αν ρωτήσετε τι συμβαίνει μάλλον θα πει πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Χρησιμοποιήστε την διαίσθησή σας, ώστε να ανακαλύψετε τι την απασχολεί και μετά προσπαθήστε να τα ξαναβρείτε με κάποιο τρόπο.

Παρθένος

Τα συναισθήματα μπορεί να είναι έντονα με την σημερινή ενέργεια των άστρων γύρω σας. Οι φίλοι σας μπορεί να τσακώνονται μεταξύ τους. Μην ανακατευτείτε. Είναι καλύτερα να επικεντρωθείτε στο να λύσετε το πρόβλημα και να απομακρύνετε την ένταση αντί να προσπαθείτε να το ελέγχετε. Κάντε υπομονή.

Ζυγός

Κάποια άτομα με τα οποία περνάτε πολύ χρόνο μπορεί να εμπλακούν σε μια διαφωνία. Αυτό μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε πολύ άβολα. Δεν είναι τώρα καιρός να προσπαθήσετε να μεσολαβήσετε. Και οι 2 πλευρές που εμπλέκονται είναι πολύ προσηλωμένες στις απόψεις τους. Αλλάξτε θέμα.

Σκορπιός

Οι διαφωνίες και τα νεύρα μπορεί να προέρχονται από την διαδικασία ολοκλήρωσης ενός σημαντικού σχεδίου. Μπορεί να υπάρχει μια λεπτομέρεια του σχεδίου πάνω στην οποία φαίνεται ότι δεν μπορούν να συμφωνήσουν όλοι. Είναι καλύτερα να προσπαθήσετε να το ξαναδουλέψετε.

Τοξότης

Μπορεί να αργήσατε χθες βράδυ και μπορεί να αισθάνεστε λίγο κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι. Πάρτε τις βιταμίνες σας και μην χρησιμοποιείτε τον καφέ ως διεγερτικό. Κάντε μια βόλτα για να καθαρίστε το μυαλό σας. Θα αναπτερωθεί το ηθικό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να λειτουργήσετε.

Αιγόκερως

Τα συναισθήματά σας ίσως θολώνουν την διαίσθησή σας σήμερα. Μπορεί να μην αντιλαμβάνεστε τις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων όπως συνήθως και μπορεί να αισθάνεστε μειονεκτικά. Αυτή η κατάσταση είναι προσωρινή. Σήμερα θα πρέπει να βασιστείτε στην λογική.

Υδροχόος

Σήμερα ίσως είστε ιδιαιτέρως παθιασμένοι και επιθυμείτε να έχετε χρόνο με τον/την σύντροφό σας. Ο/η σύντροφός σας μπορεί να έχει άλλες ευθύνες και υποχρεώσεις και ίσως να μην έχει διάθεση. Αυτό μπορεί να είναι εκνευριστικό αλλά μην θυμώνετε. Δεν σας απορρίπτει, αν και μπορεί να φαίνεται κάτι τέτοιο.

Ιχθύες

Μπορεί να περιμένετε τον/την σύντροφό σας σήμερα στο σπίτι σας και ίσως να μην εμφανιστεί ή ίσως να μην επικοινωνήσει καν. Αυτό μπορεί να σας αγχώσει. Μην τρελαίνεστε. Όλα δείχνουν ότι είναι καλά. Μάλλον η κίνηση είναι η αιτία που σας κράτησε μακριά.

Παλαιότερα άρθρα: