Τα ζώδια σήμερα: οι προβλέψεις για τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016:

Κριός

Θα καθοδηγήστε από το ένστικτό σας και η τύχη θα είναι στο πλευρό σας σήμερα. Μην διστάσετε να είστε οι πρώτοι που θα κάνουν νέες επαφές και νέες επενδύσεις ενώ παράλληλα θα βρείτε και την διαφυγή που θέλετε.

Ταύρος

Τώρα δεν είναι καιρός για όνειρα αλλά για δημιουργία. Φροντίστε να μην χάσετε επαφή με τα όνειρά σας όμως. Είναι πολύ καλή βάση για ότι θέλετε να χτίσετε. Δεν θα σας λείπει η εξυπνάδα σήμερα.

Δίδυμοι

Σήμερα είστε θα είστε σε χάος είτε θα αισθάνεστε χαρά. Κάποιες αμφιβολίες θα εξαφανιστούν ή κάποια πράγματα θα επιβεβαιωθούν για καλό. Θα δείτε τα πράγματα πιο καθαρά εκεί που πριν ήταν όλα μπερδεμένα.

Καρκίνος

Τα εμπόδια που συναντάτε δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται. Μην αποθαρρύνεστε από μια άρνηση, από την διστακτικότητα κάποιου ή από την αναμονή. Διώξτε τις αμφιβολίες σήμερα. Πρέπει να ξεχωρίσετε.

Λέων

Θα προσπαθήσετε να καταλάβετε καλύτερα τα παράπονα που κάνει ο/η σύντροφός σας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα σας εκτιμήσει περισσότερο μετά από αυτό. Κάντε ότι σας λέει η καρδιά σας. Η ειλικρίνεια και η αμεροληψία σας βοηθήσουν.

Παρθένος

Θα γευθείτε την ευτυχία σε μια ατμόσφαιρα ηρεμίας, περιτριγυρισμένοι από τα άτομα που αγαπάτε. Αυτή η ωφέλιμη ουδετερότητα θα σας φέρει την υποστήριξη κάποιων ατόμων που δεν περιμένατε. Θα αισθάνεστε ότι θέλουν να σας εκμεταλλευθούν.

Ζυγός

Αν είστε ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε ένα σημαντικό άτομο. Θα λάβετε μεγάλη ικανοποίηση στην ερωτική σας ζωή. Όσοι είστε δεσμευμένοι μπορείτε να περιμένετε μια ημέρα γεμάτη πάθος.

Σκορπιός

Θα έχετε την τάση να ονειρεύεστε και να εξιδανικεύετε τον/την σύντροφό σας και αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις αμφιβολίες σας και να απολαύσετε ότι σας προσφέρεται στο έπακρο. Εκμεταλλευθείτε αυτή την κατάσταση για να ξεφύγετε μαζί.

Τοξότης

Η κτητική σας φύση αφυπνίζεται. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην της επιτρέψει να επηρεάσει τον/την σύντροφό σας. Οι φόβοι σας δεν έχουν βάση και απλά αισθάνεστε πολύ ευάλωτοι σήμερα. Δείτε τα πράγματα πιο καθαρά.

Αιγόκερως

Η ημέρα σας σήμερα θα είναι τρυφερή, ερωτική και ευγενική. Θα ξέρετε πως να μιλήσετε με τακτική για τις πιο προσωπικές σας επιθυμίες. Θα είναι πιο εύκολο για εσάς σήμερα. Μην αφήσετε το μυαλό σας να απασχολείται.

Υδροχόος

Θα έχετε την τάση να κάνετε πιο εμφανή τα συναισθήματά σας σήμερα. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην μπείτε σε μια σχέση που δεν έχει σωστές βάσεις. Μην κάνετε υποσχέσεις. Θα έχετε την τάση να φιλοσοφείτε.

Ιχθύες

Αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να εκφραστείτε πλήρως με τον/την σύντροφό σας. Φροντίστε αυτό να προέρχεται από αυτόν/ήν πριν τον/την κατηγορήσετε για κάτι. Σκεφθείτε ήρεμα και ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά.

Παλαιότερα άρθρα: