Τα ζώδια σήμερα: οι προβλέψεις για τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016:

Κριός

Είναι υπέροχη ημέρα για να πάτε σε ένα spa ή να κάνετε μασάζ. Έχετε πολύ άγχος τελευταία και μπορεί να είναι δύσκολο να ηρεμήσετε. Χρειάζεστε ηρεμία. Μην διαβάσετε ούτε εφημερίδα. Μην σκέπτεστε καν.

Ταύρος

Αν ήσασταν διστακτικοί για το αν πρέπει να ξεκινήσετε δίαιτα σήμερα είναι υπέροχη ημέρα να ξεκινήσετε. Αν είστε από αυτούς που δεν χρειάζεται να προσέχουν, μπράβο σας. Ακόμα και έτσι πρέπει να αποφύγετε τα λιπαρά.

Δίδυμοι

Αν αισθάνεστε ότι δεν βγάζετε αρκετά χρήματα τώρα είναι καιρός να κάνετε κάτι για αυτό. Είστε σίγουροι ότι κάνετε ότι μπορείτε για να βγάλετε όσα μπορείτε; Ίσως θέλετε να αλλάξετε δουλειά, αλλά κάτι σας συγκρατεί.

Καρκίνος

Σήμερα θα είστε ακριβείς. Θα ελέγξετε ξανά τα πάντα, από τα έξοδά σας μέχρι τις επενδύσεις σας ακόμα και τις καταθέσεις σας. Τώρα είναι καιρός να το κάνετε. Παρά το τι σκέπτονται οι άλλοι, είναι σημαντικό.

Λέων

Μπορεί να αναρωτιέστε αν οι άλλοι έλκονται από εσάς. Αν θέλετε να είστε σίγουροι ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας σήμερα. Μπορεί να έχετε την τάση να αλλάξετε τα πάντα αλλά μην το παρακάνετε. Η ενέργεια της ημέρας θα κάνει μια αλλαγή.

Παρθένος

Μάλλον ψάχνετε για νέα πράγματα στην καριέρα και την επαγγελματική σας ζωή. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε κάποιες ιδέες με νέους ανθρώπους. Καλύτερα να κανονίστε συναντήσεις μαζί τους. Οι νέες φιλίες μπορεί να είναι παραγωγικές.

Ζυγός

Θα είναι μια υπέροχη ημέρα για εσάς. Τα παιδιά σας ή τα εγγόνια σας μπορεί να έχουν υπερβολική ενέργεια. Μπορείτε να τα φροντίσετε. Είναι σειρά σας να σχεδιάσετε πράγματα. Δεν θα είναι δύσκολο για εσάς.

Σκορπιός

Θα είναι μια υπέροχη ημέρα. Η ζωή σας δίνει περισσότερη ελευθερία. Μπορείτε να την εκμεταλλευθείτε και να κάνετε κάτι με την δημιουργικότητά σας. Είναι καιρός να μάθετε κάτι καινούργιο ή να δοκιμάσετε κάτι που σας αρέσει.

Τοξότης

Μπορεί να αισθάνεστε ότι είστε σε ένα παιχνίδι και πρόκειται να χάσετε. Σήμερα πρέπει να δοκιμάσετε να αποφύγετε το άγχος. Είτε αφορά την προσωπική σας ζωή ή την καριέρα σας πρέπει να βρείτε μια ουδέτερη περιοχή για να χαλαρώσετε.

Αιγόκερως

Μετά από μερικές ήρεμες ημέρες σήμερα θα έχετε όλη την ενέργειά σας. Το ένστικτό σας θα είναι τέλειο και οι γύρω σας θα σας βοηθούν. Θα είναι τέλεια ημέρα να γράψετε αναφορές. Θα τα πάτε εξαιρετικά.

Υδροχόος

Αν έχετε συναντήσει δυσκολίες σε μερικές από τις δουλειές σας μάλλον πρέπει να τις αφήσετε. Μάλλον κάνετε κάτι με συγκεκριμένο τρόπο ακόμα και αν οι στόχοι σας έχουν αλλάξει. Το μόνο που σκεπτόσασταν ήταν να προχωρήσετε την καριέρα σας.

Ιχθύες

Οι πλανήτες σας λένε να προσέχετε τι τρώτε. Πρέπει να τρώτε περισσότερα φρούτα. Αγοράστε φρούτα, θα σας κάνει πολύ καλό. Ότι κάνετε στο σώμα σας θα σας αποφέρει οφέλη σε μια ή δύο εβδομάδες. Είναι καιρός να κοιμηθείτε περισσότερο.

Παλαιότερα άρθρα: