Τα ζώδια σήμερα: οι προβλέψεις για τη Δευτέρα 9 Αυγούστου

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια τη Δευτέρα 9 Αυγούστου:

Κριός

Σκεφθείτε να μιλήσετε με έναν καλό φίλο σήμερα. Μην αφήσετε την υπερηφάνεια σας να μπει εμπόδιο στην υποστήριξη και την βοήθεια που χρειάζεστε. Αν έχετε κάνει ένα λάθος ή φοβάστε ότι κάτι πήγε στραβά μην συμπεριφέρεστε με ενοχές.

Ταύρος

Μπορεί να είναι καιρός να αντιμετωπίσετε μια πρόσφατη αποτυχία. Κανείς δεν γλιτώνει από την απογοήτευση της αποτυχίας. Είναι μέρος της απόκτησης ενός στόχου όποιος και αν είστε και ότι και να έχετε καταφέρει στο παρελθόν.

Δίδυμοι

Μην εξαπατάτε τον εαυτό σας. Ενώ μπορεί να μπαίνετε σε πειρασμό να δείτε ότι θέλετε, μπορεί να είναι επικίνδυνο. Το όνειρο δεν είναι ποτέ μόνιμο. Αν κάνετε τέτοια κόλπα στον εαυτό σας, βγάλτε τις παροπίδες αντιμετωπίστε ότι είναι μπροστά σας.

Καρκίνος

Μπορεί να πρέπει να αλλάξετε ρυθμό. Αν αρχίζετε να βαριέστε κάντε αλλαγές. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δείτε τι πρέπει να αλλάξετε. Ίσως σας βοηθήσει να αλλάξετε την θέση των επίπλων στο σπίτι σας. Βάλτε νέες φωτογραφίες.

Λέων

Φροντίστε το σώμα σας σήμερα. Μην πιέζεστε αν αισθάνεστε κουρασμένοι. Ίσως πρέπει να πάρετε ρεπό από όλους και όλα και να ξεκουραστείτε. Μην επιβαρύνετε την υγεία σας. Αν δεν μπορείτε να πάρετε ρεπό, σκεφθείτε τι θα κάνετε αν χρειαστεί να πάρετε αναρρωτική.

Παρθένος

Κάτι έξω από τα συνηθισμένα θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον, ειδικά αν η ζωή σας φαίνεται βαρετή αυτές τις ημέρες. Μπορείτε να προκαλείτε τον εαυτό σας αρκεί να είναι κάτι ασφαλές και κάτι που δεν θα μετανιώσετε.

Ζυγός

Είναι υπέροχη ημέρα να θέσετε στόχους ή να εξετάσετε υπάρχοντες. Αν δεν έχετε λίστα είναι καιρός να φτιάξετε. Σκεφθείτε ελεύθερα. Αφήστε τις σκέψεις σας να ρέουν και σημειώστε τες.

Σκορπιός

Να είστε διαθέσιμοι για έναν φίλο που σας χρειάζεται. Μην απομακρύνεστε ακόμα και αν είστε απασχολημένοι ή δεν αισθάνεστε καλά. Μάλλον το άτομο που έρχεται σε εσάς ζητά την συμβουλή και την υποστήριξη που μόνο εσείς μπορείτε να προσφέρετε.

Τοξότης

Φροντίστε τον εαυτό σας αν αισθάνεστε κουρασμένοι. Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεστε να χρειάζεστε μια ημέρα. Αν μπορείτε να μείνετε στο κρεβάτι, κάντε το. Μπορεί να σας ανανεώσει. Αν κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν, μοιράστε την δουλειά.

Αιγόκερως

Η μουσική θα σας ηρεμήσει. Χορέψτε και τραγουδήστε. Θα εκπλαγείτε για το πως μειώνεται το άγχος και αυξάνεται η ενέργεια. Είναι θεραπευτικό. Δοκιμάστε το. Επεκτείνετε την άσκηση. Θα το απολαύσετε.

Υδροχόος

Αν δεν είστε πολύ καλά σήμερα, βάλτε μουσική για να ξεκινήσετε. Θα σας βοηθήσει πολύ. Χορέψτε. Κάντε ότι πρέπει να κάνετε με μουσική, όλα θα είναι πιο διασκεδαστικά. Φέρτε την διασκέδαση στην ημέρα σας.

Ιχθύες

Δοκιμάστε και ξαναδοκιμάστε. Δεν σας αρέσει να αποτυγχάνετε. Μερικές φορές δεν σας αρέσει ούτε καν η σκέψη. Αφού η επιτυχία είναι σημαντική για εσάς τότε πρέπει να ξεπεράσετε τους φόβους σας.

Παλαιότερα άρθρα: