Τα ζώδια σήμερα, οι προβλέψεις για τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016:

Κριός

Κάποια νέα ανησυχητικά νέα για την παγκόσμια οικονομία μπορεί να σας κάνουν να ανησυχήσετε για το οικονομικό σας μέλλον. Να έχετε πίστη. Ότι έχετε ακούσει μάλλον είναι παραπληροφόρηση. Το μέλλον μάλλον θα είναι διαφορετικό.

Ταύρος

Οι συναντήσεις με τους φίλους μπορεί να μην είναι πολύ καλές, καθώς η άποψη κάποιου ίσως σας σοκάρει. Η γνώμη αυτή μάλλον θα στηρίζεται σε κάποια φήμη ή κουτσομπολιό και ίσως είναι καλή ιδέα να του προτείνετε να δει τα γεγονότα. Μάλλον θα είναι τα πράγματα πιο θετικά από ότι έχετε ακούσει σήμερα.

Δίδυμοι

Μάλλον κάποιο κοντινό σας άτομο ίσως εμφανίσει κάποια συμπτώματα που μπορεί να το κάνουν να ανησυχήσει. Δεν είναι κακό να συμβουλευτεί έναν γιατρό αλλά μάλλον θα ανακαλύψει ότι είναι απλά άγχος, πολύ δουλειά ή υπερβολική κατανάλωση φαγητού ή ποτού.

Καρκίνος

Οι ομαδικές δραστηριότητες μπορεί να μην είναι πολύ καλές σήμερα. Οι συζητήσεις μπορεί να μετατραπούν σε εντάσεις και αυτό ίσως ενοχλήσει την επιθυμία σας για αρμονία. Πολλές λάθος πληροφορίες μπορεί να ακουστούν σήμερα και αυτό ίσως προκαλέσει σύγχυση.

Λέων

Ένα μέλος της οικογένειάς σας μάλλον θα έχει περίεργη διάθεση σήμερα. Αυτό το άτομο μάλλον έχει ακούσει νέα που είναι αναληθή και προφανώς τι επίπτωση θα έχει αυτό στην δική του/της κατάσταση. Αν μιλήσει μαζί σας ή καλύτερη συμβουλή είναι να μην πανικοβληθεί.

Παρθένος

Οι προσπάθειες να επικοινωνήσετε με άτομα σε άλλες χώρες μάλλον δεν θα πάει καλά, καθώς η τεχνολογία που παίρνουμε ως δεδομένη ίσως να μην λειτουργεί σωστά. Δεν υπάρχει λόγος να τρελαίνεστε καθώς αυτό είναι πέρα από τον έλεγχό σας.

Ζυγός

Τα μηχανήματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές συναλλαγές ίσως να μην λειτουργούν καλά σήμερα και ίσως πρέπει να ακολουθήσετε τον παραδοσιακό τρόπο για να τις συναλλαγές σας. Κάποια ηλεκτρική καταιγίδα ίσως δημιουργεί πρόβλημα στους δορυφόρους και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα.

Σκορπιός

Ίσως είναι μια καλή ημέρα να βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Η επικοινωνία με τους άλλους, άσχετα με το πόσο τους αγαπάτε, μάλλον δεν θα πάει πολύ καλά καθώς και εκείνοι δεν έχουν πολύ καλή διάθεση. Είναι καλή ημέρα να διαβάσετε ή να χαλαρώσετε.

Τοξότης

Σήμερα ίσως προσπαθείτε να μάθετε περισσότερα για μια νέα μορφή μοντέρνας τεχνολογίας που ίσως σχετίζεται με τους υπολογιστές. Μπορεί να σας φαίνονται όλα μπερδεμένα. Το μυαλό σας ίσως κουραστεί, οπότε καλύτερα να κάνετε αργά βήματα.

Αιγόκερως

Το περίεργο είναι η λέξη κλειδί σήμερα. Μπορεί να έχετε πολλές πληροφορίες από ΜΜΕ ή από το internet που ίσως σας φαίνονται περίεργες. Μην φοβάστε να τις αγνοήσετε, αν και οι άλλοι τις παίρνουν στα σοβαρά.

Υδροχόος

Οι φήμες μπορεί να είναι παντού γύρω σας σήμερα και αυτό ίσως προκαλέσει πανικό. Κάποιοι από τους φίλους ή τους συναδέλφους σας μπορεί να έρθουν στο σπίτι σας για να συζητήσετε το θέμα. Αυτές οι φήμες ίσως είναι βασισμένες σε κάποιο κουτσομπολιό και δεν πρέπει να τις πάρετε σοβαρά.

Ιχθύες

Κάποια περίεργα νέα από μακριά ίσως μέσα από το internet μπορεί να διαδοθούν πολύ ανάμεσα στα άτομα που ξέρετε και ίσως σας προκαλέσουν χαρά. Φροντίστε να μην είστε υπερβολικοί στην συμπεριφορά σας αφού μάλλον πρόκειται για παραπληροφόρηση.

Παλαιότερα άρθρα: