Τα ζώδια σήμερα: οι προβλέψεις για την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016:

Κριός

Οι ικανότητές σας ως ακροατές και οι συμβουλές σας θα είναι πολύτιμες στα κοντινά σας άτομα και στον/στην σύντροφό σας. Ο ενθουσιασμός σας σας ωθεί προς την σωστή κατεύθυνση.

Ταύρος

Η ατμόσφαιρα γύρω από την ερωτική σας ζωή είναι γεμάτη πάθος. Μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις που θα σας δεσμεύσουν μακροπρόθεσμα. Πρέπει να ξέρετε περισσότερα για τις καταστάσεις, πριν αποφασίσετε.

Δίδυμοι

Η αγάπη είναι σαν μια θεϊκή μάχη. Θα αισθάνεστε μεγάλη έμπνευση να επικοινωνήσετε την τρυφερότητα των συναισθημάτων σας στον/στην σύντροφό σας σήμερα.

Καρκίνος

Συναισθηματικά θα αισθάνεστε περισσότερο ευάλωτοι και τα πράγματα θα σας φαίνονται είτε άσπρα είτε μαύρα. Αφήστε τις αμφιβολίες σας και επιτρέψτε στα πράγματα να προχωρήσουν με τον φυσικό ρυθμό τους.

Λέων

Αισθάνεστε την ανάγκη να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και θα μπορέσετε να το επιτύχετε μέσα από την συζήτηση και την ανταλλαγή ιδεών αρκεί να μπορέσετε να σταματήσετε να είστε τόσο μετριόφρονες.

Παρθένος

Τα όνειρά σας είναι καλά συναισθηματικά και η μετριότητα της καθημερινότητάς σας δεν θα σας ικανοποιήσει καθόλου. Φύγετε μαζί με τον/την σύντροφό σας και κάντε κάτι διαφορετικό.

Ζυγός

Θα σας είναι πιο εύκολο να είστε καθησυχαστικοί όσον αφορά τον/την σύντροφό σας. Είναι το ιδανικό κλίμα για τους δύο σας να ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας. Η ζωή σας χαμογελά!

Σκορπιός

Θα έχετε μια υπέροχη έκπληξη από τον/την σύντροφό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε πως κάνατε ένα λάθος στην κρίση σας και θα βρείτε ηρεμία στο πως σας κάνει να αισθάνεστε.

Τοξότης

Η συζήτηση είναι η βάση της προσωπικής σας ζωής. Είναι καιρός να ρίξετε φως στις παρεξηγήσεις, ακόμα και στις πιο μικρές, μέχρι να δείτε ότι υπάρχει σημαντική βελτίωση στην σχέση σας.

Αιγόκερως

Οι επαφές σας γίνονται πιο παθιασμένες και έντονες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συμφιλίωση μερικές φορές. Η θολούρα και η αβεβαιότητα εξαφανίζονται από την προσωπική σας ζωή.

Υδροχόος

Τα άτομα που αγαπάτε θα είναι στο μυαλό σας σήμερα. Θα έχετε συναισθηματικές ανάγκες που θα σας υποδεικνύουν τις πράξεις σας σήμερα. Τώρα είναι καιρός να βρείτε τις ανάγκες σας!

Ιχθύες

Η ικανότητά σας να κάνετε θυσίες για τα κοντινά σας άτομα θα σας είναι χρήσιμη σήμερα. Θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο ισχυρές κάποιες συναισθηματικές επαφές που θα κρατήσουν για χρόνια.

Παλαιότερα άρθρα: