Τα ζώδια σήμερα: οι προβλέψεις για την Πέμπτη 4 Αυγούστου

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια την Πέμπτη 4 Αυγούστου:

Κριός

Θα δείτε ότι η ατμόσφαιρα γύρω σας είναι πολύ έντονη. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που σας κάνουν να ταλαιπωρείστε. Να είστε προσεκτικοί. Οι γύρω σας ίσως έχουν μη ρεαλιστική συμπεριφορά προσπαθώντας να σας δελεάσουν. Μην ακούτε τις αβάσιμες υποσχέσεις.

Ταύρος

Ίσως έχετε πάρα πολλά να κάνετε σήμερα και όλα είναι ενδιαφέροντα. Έχετε πολύ ενέργεια και πρέπει να προχωρήσετε. Ίσως σας παρασύρει ο έντονος ρυθμός γύρω σας. Περάστε καλά αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι ίσως να μην κρατήσει για πάντα.

Δίδυμοι

Μην παρασύρεστε από ανούσιες υποσχέσεις σήμερα. Κάποιος ίσως προσπαθήσει να σας ξεγελάσει. Να είστε προσεκτικοί με ότι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Οι γύρω σας ίσως μιλούν πολύ αλλά στην πραγματικότητα μάλλον δεν θα λένε τίποτα. Μην χάνετε τον χρόνο σας.

Καρκίνος

Οι δραστηριότητες γύρω σας θα είναι πολλές σήμερα. Η καλή τύχη θα είναι στο πλευρό σας. Επεκτείνετε τους ορίζοντές σας και συνδεθείτε με τους άλλους πνευματικά. Τα εμπόδια θα περιοριστούν όσο έχετε θετική συμπεριφορά. Θα είναι εύκολο να σημειώσετε πρόοδο σε ότι κάνετε.

Λέων

Ίσως σας είναι δύσκολο να εμπιστευθείτε τους άλλους σήμερα. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας που είναι σωστό. Μην παίρνετε τίποτα τοις μετρητοίς. Προσεγγίστε τα πάντα προσεκτικά. Ίσως ανακαλύψετε ότι οι άλλοι δεν έχουν ουσία τελικά.

Παρθένος

Ίσως υπάρχουν αντιρρήσεις γύρω σας. Θα υπάρχει μια χαλαρή ατμόσφαιρα όμως. Αυτή η ενέργεια θα σας κάνει καλό. Οι αριθμοί έχουν μεγάλη δύναμη και δεν πρέπει να αφήσετε κανέναν να μπει εμπόδιο στον δρόμο σας. Θα υπάρχουν και πολλές πληροφορίες γύρω σας που δεν είναι σωστές.

Ζυγός

Αυτό που σας φαίνεται σαν τέλειο σήμερα ίσως να μην σας φαίνεται έτσι αύριο. Μην βιάζεστε. Να είστε προσεκτικοί με ότι ακούσετε σήμερα και απέναντι στα άτομα που θα προσπαθήσουν να σας προσεγγίσουν. Ίσως προσπαθήσουν να σας ξεγελάσουν.

Σκορπιός

Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες με τις οποίες ίσως θέλετε να ασχοληθείτε. Θα είστε λίγο στα σύννεφα. Το πιο δύσκολο είναι να θυμάστε ότι πρέπει να παραμένετε προσγειωμένοι και να μην παρασύρεστε. Να σκέπτεστε ότι δεν είναι όλα όπως φαίνονται.

Τοξότης

Θα βρεθείτε να δουλεύετε καλά με μια ομάδα σήμερα. Θα υπάρχει καλή επαφή ανάμεσα σε εσάς και τους γύρω σας. Μην χάνετε την επαφή σας με την πραγματικότητα. Να είστε αληθινοί και ειλικρινείς απέναντι στον εαυτό σας. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας ξεγελάσει.

Αιγόκερως

Θα υπάρχουν έντονα συναισθήματα που θέλετε να εκμεταλλευθείτε γύρω σας. Τα πράγματα προχωρούν γρήγορα. Όλα θα πηγαίνουν καλά. Θα πρέπει να λειτουργείτε σήμερα με βάση τα γεγονότα που ξέρετε. Ελέγξτε τις πηγές σας. Να είστε προσεκτικοί απέναντι σε ευκαιρίες που φαίνονται καλές.

Υδροχόος

Αν ασχοληθείτε με τα ίδια σήμερα ίσως σας κάνει να αισθανθείτε ότι χάνετε ευκαιρίες αλλά ίσως τελικά να είναι καλύτερα. Οι γύρω σας θα κάνουν υποσχέσεις που ίσως να μην ισχύουν αύριο. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και μην επενδύετε σήμερα. Κρατήστε έναν σταθερό ρυθμό.

Ιχθύες

Είστε χαρούμενοι και τα πράγματα πάνε καλά για εσάς. Η κατάσταση σήμερα ίσως είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή. Μάλλον θα μάθετε κάποια άσχημα νέα. Μπορεί η αλήθεια να είναι καλυμμένη και ίσως χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να την ανακαλύψετε.

Παλαιότερα άρθρα: