Τα ζώδια σήμερα: οι προβλέψεις για την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια την Τετάρτη 10 Αυγούστου:

Κριός

Θα έχετε πολλές ευκαιρίες στις προσωπικές σας σχέσεις να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό. Αφήστε στην άκρη την ντροπή σας και ακολουθήστε την στιγμή. Θα επιλύσετε μια περίπλοκη κατάσταση.

Ταύρος

Τα έντονα συναισθήματά σας θα σας εμποδίσουν από το να χρησιμοποιήσετε την λογική σας. Αφήστε κάποιες σημαντικές συζητήσεις για άλλη στιγμή. Κάποιο κοντινό σας άτομο θα σας φέρει καλά νέα. Λίγη υπομονή!

Δίδυμοι

Σήμερα θα ανακαλύψετε μεγάλη ενέργεια μέσα σας. Θα πρέπει να ακολουθήσετε τώρα την περιπέτεια. Θα μάθετε περισσότερο για τον εαυτό σας μέσα από τον/την σύντροφό σας. Θα προκύψει μια ανάγκη ώστε μια δύσκολη κατάσταση να ολοκληρωθεί.

Καρκίνος

Η ζήλια κάνει αισθητή την παρουσία της αλλά δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείστε κάθε φορά που ο/η σύντροφός σας βγαίνει έξω. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε τον χρόνο αυτό για τον εαυτό σας. Θα λάβετε κάποια καλά νέα σήμερα.

Λέων

Αν μια κατάσταση δεν είναι ξεκάθαρη σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να τα δείτε όλα πιο καθαρά και να απομακρύνετε κάποιες αμφιβολίες που ταλαιπωρούν το μυαλό σας εδώ και καιρό. Να είστε παρατηρητικοί.

Παρθένος

Θα έχετε χαλαρή διάθεση και θα είστε έτοιμοι να κάνετε μια νέα αρχή. Αφήστε πίσω σας τις τύψεις και θα μάθετε πολλά για τους άλλους αλλά και για το πως να χαλαρώσετε τις άμυνές σας. Μην παίρνετε τα αστεία στα σοβαρά.

Ζυγός

Θα είστε καλύτεροι στις πλατωνικές σχέσεις γιατί η συναισθηματική εμπλοκή σας κάνει να αισθάνεστε άβολα. Θα σκέπτεστε να αναθεωρήσετε τα ιδανικά σας. Θα είστε πιο σοβαροί στους γύρω σας. Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Σκορπιός

Η τρυφερότητα είναι στο πρόγραμμά σας σήμερα. Θα υπάρχει ένα συναίσθημα ευτυχίας που θα σας οδηγήσει σε καλές προσωπικές στιγμές. Όσοι βιάζεστε μπορεί να “πέσετε θύματα” του κεραυνοβόλου έρωτα. Όσον αφορά τις σχέσεις οδηγηθείτε από το ένστικτό.

Τοξότης

Θα έχετε χαλαρή διάθεση και θα είστε έτοιμοι να κάνετε μια νέα αρχή και να ξεχάσετε τα έντονα συναισθήματά σας. Δείξτε περισσότερη κατανόηση απέναντι στους άλλους. Περιορίστε τις άμυνές σας. Θα σας πουν κάτι που θα σας δώσει αυτοπεποίθηση.

Αιγόκερως

Η φαντασία σας είναι έντονη και μια απρόσμενη συνάντηση θα σας κάνει να χάσετε την ισορροπία σας. Μην αποφασίσετε τίποτα ακόμα καθώς δεν είστε αντικειμενικοί. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε το παρόν. Θα περάσετε μια έντονη φάση αναθεώρησης.

Υδροχόος

Σήμερα θα έχετε τις απαντήσεις σε θεμελιώδεις ερωτήσεις. Είναι καιρός να κάνετε μια νέα αρχή με τον/την σύντροφό σας. Μπορεί να πρέπει να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα. Θα προχωρήσετε σε αλλαγές χωρίς σημαντική προσπάθεια.

Ιχθύες

Αναζητάτε την παθιασμένη αγάπη. Μην μπερδεύεστε από τα συναισθήματα που σας ταλαιπωρούν τώρα. Η απάντηση δεν είναι στις περίπλοκες καταστάσεις αλλά σε κάτι πιο εύκολο. Ίσως πρέπει να αποκαλύψετε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας.

Παλαιότερα άρθρα: