Τα ζώδια σήμερα: οι προβλέψεις για την Τετάρτη 13 Ιουλίου

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια την Τετάρτη 13 Ιουλίου:

Κριός

Η επαφή με τους άλλους ίσως να μην σας ικανοποιεί πολύ σήμερα. Ίσως έχετε μια αίσθηση ότι οι άλλοι δεν νοιάζονται τόσο πολύ όσο νομίζατε. Να θυμάστε ότι όλοι κάνουν ότι καλύτερο μπορούν. Δεν είναι όλοι τόσο ευαίσθητοι όσο εσείς.

Ταύρος

Τα σύννεφα έχουν φύγει επιτέλους και μπορείτε να δείτε ξανά καθαρά. Μάλλον θα δείτε ότι οι άλλοι είναι πιο επιθετικοί από ότι συνήθως. Κάντε και εσείς το ίδιο. Οι διαφωνίες ίσως είναι έντονες σήμερα και κάποια ενδιαφέροντα γεγονότα περνούν από άτομο σε άτομο.

Δίδυμοι

Η αργή και σταθερή προσέγγισή σας ίσως θέλει αλλαγή σήμερα. Μην μένετε σιωπηλοί. Πρέπει να μιλήσετε για όλα παρά την ένταση που μπορεί να δημιουργηθεί. Υπάρχουν έντονες δυνάμεις στην δουλειά σας και δεν πρέπει να εκπλαγείτε αν υπάρχουν μεγαλύτερες εντάσεις.

Καρκίνος

Προσπαθήστε να βρείτε ελευθερία και νέες εμπειρίες σήμερα. Είναι σημαντική στιγμή για εσάς να προχωρήσετε και να εξερευνήσετε. Να θυμάστε ότι κάποιος ή κάτι ίσως σας περιορίζει συναισθηματικά. Μια αντίθετη δύναμη προκαλεί ενώ εσείς προσπαθείτε να διατηρήσετε την ηρεμία.

Λέων

Αν οι άλλοι επιμένουν να κάνουν κάποια πράγματα όπως θέλουν, αφήστε τους. Οι εντάσεις δεν θα κάνουν καλό. Μια τέτοια αντίδραση θα δημιουργήσει ένταση ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους. Αν είστε εχθρικοί μάλλον τελικά θα χάσετε. Μην παίρνετε τίποτα προσωπικά.

Παρθένος

Έχετε βρει ξανά την ενέργειά σας. Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε. Μην αφήνετε τίποτα να μπει στον δρόμο σας. Αν προκύψουν εντάσεις με τους άλλους προσπαθήστε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και μην παρασύρεστε από τις αρνητικές πλευρές. Κάντε ένα βήμα πιο πέρα.

Ζυγός

Ίσως ταλαιπωρηθείτε από την έντονη ενέργεια που υπάρχει σήμερα στην ατμόσφαιρα. Μην χάνετε την ισορροπία σας από τους άλλους. Χρησιμοποιήστε αυτό το διάστημα για να ελευθερωθείτε. Αφήστε τους άλλους να σας πουν όλη την αλήθεια.

Σκορπιός

Μην εκπλαγείτε αν κάποιες απρόσμενες πράξεις από τους άλλους σας ταράξουν σήμερα. Ίσως υπάρχει πολύ ενέργεια που επηρεάζει τα συναισθήματά σας. Θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις. Χρησιμοποιήστε τα πιστεύω και το ηθικό σας ως οδηγό.

Τοξότης

Είναι καιρός να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας μετά την εσωτερική διαδικασία των τελευταίων ημερών. Πάρτε τον έλεγχο. Ίσως χρειαστεί να ξεπεράσετε κάποιο πνευματικό όριο. Η ευαίσθητη φύση σας είναι επιρρεπής στα σκληρά σχόλια των άλλων.

Αιγόκερως

Η διάθεσή σας θα είναι καλή σήμερα. Θα δείτε ότι οι άλλοι θα αντιδράσουν στην τάση σας να ηγείστε. Να θυμάστε ότι αυτό δείχνει ότι μάλλον θα αντιδράσουν. Ίσως έχετε την τάση να κινείστε προς το άγνωστο. Ο δρόμος σας σήμερα είναι γεμάτος διαφορετική και επαναστατική σκέψη.

Υδροχόος

Να είστε πιο γενναίοι από ότι συνήθως. Πάρτε κάποια ρίσκα και δείξτε στους άλλους ότι έχετε την δύναμη να επιτύχετε τα πάντα. Υπάρχει ένα έντονο συναίσθημα που σας κάνει ανήσυχους. Η ενέργεια σας ενθαρρύνει να προχωρήσετε.

Ιχθύες

Μπορεί να έχετε την σπίθα που απαιτείται σήμερα. Υπάρχει μια τάση σήμερα που σας βοηθά πολύ. Θα μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Φροντίστε να είστε δεκτικοί στην εποικοδομητική κριτική και να είστε προσεκτικοί με τα λόγια που χρησιμοποιείτε.

Παλαιότερα άρθρα: