Τα ζώδια σήμερα: οι προβλέψεις για την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016:

Κριός

Οι συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας θα είναι με ηρεμία και αρμονία. Είναι καιρός να ξεκαθαρίσετε τις διαφορές και να εκφράσετε τις επιθυμίες σας στο μέγιστο.

Ταύρος

Είστε έτοιμοι να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας και να γνωρίσετε νέα άτομα καλύτερα και να έχετε μια πιο ξεκάθαρη ιδέα για τα κίνητρά τους.

Δίδυμοι

Η εγκράτειά σας θα σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές λέξεις, ώστε να μιλήσετε για ένα ευαίσθητο θέμα με τον/την σύντροφό σας. Να είστε πολύ ανοιχτοί για το τι είναι σημαντικό σε εσάς.

Καρκίνος

Μια θηλυκή επιρροή θα σας βοηθήσει να δείτε νέους τομείς ικανοποίησης. Να είστε δεκτικοί στις νέες ιδέες σήμερα. Θα είναι ωφέλιμο να ενισχύσετε την οπτική σας απέναντι στον Έρωτα.

Λέων

Θα μάθετε πολλά για τον/την σύντροφό σας και θα αναπτύξετε οικειότητα. Είναι καλή στιγμή για νέες συναντήσεις. Εκφράστε τον ενθουσιασμό σας και μιλήστε και για τον εαυτό σας.

Παρθένος

Θα πρέπει να κάνετε μια σκληρή επιλογή αλλά έχετε ότι χρειάζεται για να διαχειριστείτε την κατάσταση. Απομακρύνετε τις αμφιβολίες σας και προχωρήστε. Η έκφρασή σας θα κάνει θαύματα!

Ζυγός

Θα έχετε μια μεγάλη επιθυμία να κάνετε την σχέση σας επίσημη. Είναι νωρίς ακόμα και πρέπει να μπουν βάσεις πριν προχωρήσετε. Να είστε αισιόδοξοι. Η υπομονή σας θα αποδώσει.

Σκορπιός

Δεν θα είστε διακριτικοί αναφορικά με τις επιθυμίες σας. Ο τρόπος σας θα είναι αφοπλιστικός και αυτό θα σας φέρει επιτυχία αλλά και νέες επαφές. Να είστε ο εαυτός σας, θα λειτουργήσει υπέρ σας.

Τοξότης

Η επιρροή της Σελήνης και της Αφροδίτης σας γεμίζει με θετική ενέργεια και αυτό σας φέρνει τύχη. Μην μένετε μόνοι σας. Οι πιθανότητες είναι υπέρ σας. Να είστε προσεκτικοί απέναντι στον αυθορμητισμό.

Αιγόκερως

Οι συζητήσεις θα ρίξουν φως στο μέλλον σας και θα συνεργαστείτε καλά με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ελεύθεροι απομακρυνθείτε από τον συνηθισμένο δρόμο και αφήστε πίσω σας του άσκοπους φόβους.

Υδροχόος

Θα έχετε την ανάγκη να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Η ενέργειά σας θα σας οδηγήσει στην σωστή κατεύθυνση και θα απολαύσετε ανταμοιβές για τους καρπούς των κόπων σας. Θα εμπνέετε αυτοπεποίθηση.

Ιχθύες

Θα σας είναι εύκολο να σταματήσετε τις διαμάχες. Ξεκαθαρίστε τα προβλήματα σας και βρείτε κοινό έδαφος με τον/την σύντροφό σας. Είναι καλή στιγμή να συναντήσετε νέα άτομα.

Παλαιότερα άρθρα: