Τα ζώδια σήμερα: οι προβλέψεις για την Τετάρτη 1η Ιουνίου

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Διαβάστε τις προβλέψεις της Τετάρτης 1ης Ιουνίου για όλα τα ζώδια:

Κριός

Γενικά: Μπορεί να έχετε μια αίσθηση ότι ταλαιπωρείστε σήμερα. Μάλλον αυτό είναι αποτέλεσμα των προσωπικών σας θεμάτων. Κάποια ένταση υπάρχει ανάμεσα σε παλιά και νέα συναισθήματα μέσα σας. Είναι μια από εκείνες τις ημέρες όπου τα πράγματα κορυφώνονται. Κάποια κομμάτια του εαυτού σας έρχονται στην επιφάνεια.

Ταύρος

Γενικά: Μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να ηρεμήσετε σήμερα. Κάποιος σας έχει ρίξει το μπαλάκι και πρέπει να βρείτε τι θα κάνετε με αυτό. Παραμείνετε προσγειωμένοι και σκεφθείτε καλά την επόμενη κίνησή σας. Προσπαθήστε να μην είστε πολύ επίμονοι καθώς δεν θα οδηγηθείτε πουθενά. Το κλειδί είναι να είστε ευέλικτοι και να ακολουθείτε την ροή των πραγμάτων όταν συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα.

Δίδυμοι

Γενικά: Τα συναισθήματά σας θα είναι σταθερά σήμερα αν και ίσως εμφανιστεί και κάτι απρόσμενο. Να είστε προσεκτικοί με τους άλλους σήμερα. Η κατάσταση μπορεί να είναι ήρεμη την μια στιγμή αλλά εκρηκτική την άλλη. Προσπαθήστε να είστε επικεντρωμένοι ώστε να μην χάσετε την ισορροπία σας.

Καρκίνος

Γενικά: Εξερευνήστε βαθιά την καινοτόμα πλευρά σας σήμερα. Τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα αλλά αντί να τα αφήσετε να μπουν εμπόδιο στην πρόοδό σας χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να δράσετε. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε την νέα τεχνολογία που έχετε διαθέσιμη στα χέρια σας. Μην φοβάστε να εκμεταλλευθείτε την δύναμη προς όφελός σας.

Λέων

Γενικά: Μπορεί να θέλετε να μείνετε μέσα και να μην μιλήσετε σε κανέναν σήμερα. Αν αποφασίσετε να βγείτε ίσως συναντήσετε αντίθεση όπου και να στραφείτε. Μην το βλέπετε ως κάτι αρνητικό. Μπορείτε να στραφείτε προς τους στόχους σας. Θα υπάρχουν έντονες δυνάμεις που θα σας κάνουν να λειτουργείτε πιο έντονα. Θα πρέπει να δείξετε τα συναισθήματά σας διαφορετικά θα κάνετε περισσότερη ζημιά παρά καλό.

Παρθένος

Γενικά: Μπορεί να μην αισθάνεστε ότι τα πάτε καλά με κάποιο άτομο σήμερα. Θα πρέπει να γίνουν προσαρμογές από εσάς αλλά και τους γύρω σας ώστε να βρείτε κοινό έδαφος. Το μυαλό σας είναι δεν είναι προσγειωμένο. Δεν θα ξέρετε αν πρέπει να παραμείνετε απαθείς ή να δράσετε. Απλά ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων.

Ζυγός

Γενικά: Εξετάστε τα συναισθήματά σας και εμπιστευθείτε το ένστικτό σας. Κάποιες απρόσμενες δυνάμεις ίσως προσπαθήσουν να εμποδίσουν την ροή των πραγμάτων. Να θυμάστε ότι δεν θα έχετε πρόβλημα να κρατήσετε την κατάσταση υπό έλεγχο όσο είστε προσγειωμένοι. Οι πράξεις σας σήμερα θα έχουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Να είστε προσεκτικοί με την χρήση της ενέργειάς σας. Ταιριάξτε το παλιό με το νέο.

Σκορπιός

Γενικά: Είναι μια από εκείνες τις ημέρες όπου ίσως δεν εκτιμηθεί η φρεσκάδα που φέρνετε μέσα στην ομάδα. Ίσως η σκιά του παλιού να εμφανιστεί σήμερα. Μην ενδώσετε σε αρνητικές δυνάμεις που δεν σας επιτρέπουν να εκφραστείτε. Να πιστεύετε ότι έχετε ότι χρειάζεστε για να είστε επιτυχημένοι σε όποιον δρόμο αποφασίσετε να πάρετε.

Τοξότης

Γενικά: Μην εκπλαγείτε αν τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως το σχέδιο σήμερα. Κάποια απρόσμενα γεγονότα μάλλον θα προκύψουν και θα χαλάσουν την πορεία δράσης. Θα πρέπει να πιστέψετε ότι αυτές οι διακοπές έχουν χώρο στην ζωή σας και πως συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Ίσως δεν καταλαβαίνετε ακριβώς και γιατί αλλά δεν πειράζει. Δεν χρειάζεται να ξέρετε. Αγκαλιάστε την νέα ενέργεια στην ζωή σας.

Αιγόκερως

Γενικά: Τα συναισθήματά σας ίσως είναι λίγο ευάλωτα σήμερα και ίσως είναι δύσκολο να προστατευτείτε. Χαλαρώστε απολαμβάνοντας ένα ήρεμο απόγευμα στο σπίτι. Μην αφήνετε τα άλυτα προβλήματα των άλλων να σας επηρεάζουν. Θα πρέπει να κάνετε τον διαχωρισμό ανάμεσα σε ότι σας αφορά και ότι είναι εκτός ελέγχου σας.

Υδροχόος

Γενικά: Κάποια απρόσμενα γεγονότα ίσως εμφανιστούν σήμερα. Ίσως έχετε την αίσθηση ότι κάποια πράγματα συμβαίνουν μόνο για να σας ενοχλήσουν. Προσπαθήστε να διατηρήσετε μια σταθερή συμπεριφορά και σκεφθείτε να ταιριάξετε διαφορετικές πλευρές στη καθημερινότητά σας. Οι δραστηριότητες σήμερα ίσως εμποδίσουν λίγο τα συναισθήματά σας. Μην ενοχλήστε από πράγματα που δεν μπορείτε να ελέγξετε.

Ιχθύες

Γενικά: Σήμερα θα έχετε την ικανότητα να σημειώσετε πρόοδο σε κάποιο σχέδιό σας. Προσπαθήστε να μην ενοχληθείτε από συναισθήματα που ίσως είναι βαριά. Αλλάξτε τον τρόπο σκέψης σας. Προσπαθήστε να υιοθετήσετε μια νέα, φρέσκια οπτική απέναντι σε ότι θέλετε να επιτύχετε. Μια νέα οπτική θα κάνετε την ημέρα σας παραγωγική.

Παλαιότερα άρθρα: