Τα ζώδια σήμερα: οι προβλέψεις για την Τετάρτη 20 Iουλίου

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια την Τετάρτη 20 Ιουλίου:

Κριός

Ο έρωτας θα προχωρά καλά για εσάς τώρα. Είναι καιρός να κάνετε το επόμενο βήμα με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Είστε πολύ ευαίσθητοι σήμερα και ίσως αυτό σας κρατά πίσω περισσότερο από ότι συνήθως. Μια ατμόσφαιρα μυστηρίου υπάρχει γύρω σας και σας έλκει πολύ.

Ταύρος

Το έντονο πάθος και η δημιουργικότητά σας είναι στο επίκεντρο. Είναι πιθανό αυτή η ανησυχία μέσα σας να σας κάνει να προχωρήσετε. Συνδυάστε την αφοσίωση με την ένταση και θα καταφέρετε ότι επιθυμείτε. Θα έχετε την δυνατότητα να λάμψετε σήμερα.

Δίδυμοι

Ίσως αισθάνεστε λίγο συγκρατημένοι σήμερα, ειδικά σε θέματα που αφορά τον έρωτα. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και να ξέρετε ότι ο δισταγμός σας δεν είναι αβάσιμος. Μερικές φορές είναι καλό να χαλαρώνετε και να κοιτάτε τον δρόμο μπροστά σας.

Καρκίνος

Πάρτε ξανά τον έλεγχο των πραγμάτων που ίσως σας κρατούν πίσω τώρα. Ίσως κάποιος περιορισμός δεν σας επιτρέπει να πάτε εκεί που θέλετε. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να σταθεροποιήσετε τα συναισθήματά σας. Οι επαφές με τα άτομα που είναι μεγαλύτερα και σοφότερα θα σας ωφελήσουν.

Λέων

Να είστε επιλεκτικοί αναφορικά με το πως θα εκφράσετε το πάθος σας σήμερα. Να θυμάστε ότι τα λίγα είναι πολλά. Δεν πρέπει να δημιουργήσετε θόρυβο για να γίνετε κατανοητοί. Αφήστε τις πράξεις σας να μιλήσουν. Μπορείτε να πείτε πολλά με λίγες λέξεις.

Παρθένος

Το ηθικό σας είναι καλό και περιπετειώδες. Σήμερα ίσως υπάρχει λίγη ένταση σε θέματα που αφορούν την ερωτική σας ζωή. Η προσέγγιση αυτή σε ερωτικά θέματα δεν είναι αυτό που κάνετε συνήθως αλλά θα δείτε ότι ταιριάζει στην κατάστασή σας τώρα.

Ζυγός

Είναι σημαντικό για εσάς να μην αναλύετε υπερβολικά κάθε μικρή λεπτομέρεια ή κάθε κατάσταση τώρα ειδικά σε ότι σχετίζεται με ερωτικά θέματα. Ίσως προχωρήσετε σε βιαστικά συμπεράσματα ή σε αποχρώσεις ενδείξεις. Μην χάσετε τον ύπνο σας για πράγματα που δεν ξέρετε ότι είναι αληθινά.

Σκορπιός

Σε ότι έχει να κάνει με τον έρωτα ίσως βρεθείτε ταλαιπωρηθείτε λίγο. Υπάρχει επιθυμία για μεγαλύτερη δέσμευση τώρα. Ίσως δεν είστε σίγουροι για το πως πρέπει να απαντήσετε. Δεν θέλετε να αφήσετε την ελευθερία σας. Θα πρέπει να αναγνωρίσετε την σημασία της στενής σχέσης με κάποιο άλλο άτομο.

Τοξότης

Η ευαίσθητη φύση σας είναι έντονη σήμερα και ίσως αναζητήσετε την ασφάλεια σε ένα κοντινό σας πρόσωπο. Μάλλον θα είστε πιο επιλεκτικοί από ότι συνήθως. Θα θέλετε γύρω σας άτομα που έχουν περισσότερη κατανόηση και μοιράζονται τις ίδιες αξίες μαζί σας.

Αιγόκερως

Η ένταση στην ερωτική σας ζωή θα είναι έντονη σήμερα. Ίσως υπάρχουν κάποιες ευθύνες που πρέπει να τακτοποιήσετε και αισθάνεστε και σας απομακρύνουν από τα κοντινά σας άτομα. Είτε είστε σε σχέση είτε όχι η ενέργεια της ημέρας θα ταράξει λίγο την προσωπική σας ζωή.

Υδροχόος

Ίσως αισθάνεστε πίεση τώρα. Μπορεί να αισθάνεστε ότι υπάρχει περιορισμένος χρόνος γενικά. Ίσως αισθάνεστε περισσότερο τον έρωτα και πόσο σημαίνει για εσάς. Το σημαντικό είναι να προχωρήσετε σήμερα και θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε τον χρόνο που έχετε τώρα.

Ιχθύες

Οι καταστάσεις αναφορικά με την ερωτική σας ζωή μάλλον θα είναι έντονες. Ίσως σκέπτεστε να δεσμευτείτε βαθιά. Ίσως σας είναι δύσκολο να δεσμευτείτε απόλυτα γιατί μπορεί να σκέπτεστε την ελευθερία που θα χάσετε.

Παλαιότερα άρθρα: