Τα ζώδια σήμερα: οι προβλέψεις για την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016:

Κριός

Θα έχετε την αίσθηση ότι όλα πηγαίνουν καλά. Μην μένετε όμως κολλημένοι εκεί. Θα πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια να κινηθείτε προς την αισιοδοξία.

Ταύρος

Το μυαλό σας ίσως είναι σε έναν φανταστικό κόσμο. Ίσως μένετε σε ένα κάστρο και περιμένετε τον/την σύντροφό των ονείρων σας να εμφανιστεί.

Δίδυμοι

Προχωρήστε και χρησιμοποιήστε το δημιουργικό μυαλό σας ώστε να πάρετε γρήγορες αποφάσεις. Μην ανησυχείτε για τίποτα.

Καρκίνος

Ξεκινήστε την ημέρα σας με άσκηση και λίγο διαλογισμό για να χαλαρώσετε. Τεντώστε το σώμα σας και θα ακολουθήσει και το μυαλό σας.

Λέων

Κάντε κάτι για το κοινό καλό σήμερα και σκεφθείτε πως οι ικανότητές σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Δωρίστε αίμα ή γίνετε εθελοντές.

Παρθένος

Αν σας είναι δύσκολο να επιλύσετε ένα δύσκολο θέμα, μην αποθαρρύνεστε. Το κλειδί είναι να τα σκεφθείτε όλα αναλυτικά ώστε να βρείτε την αρχή του νήματος.

Ζυγός

Φαίνεται ότι όλοι γύρω σας είναι χαρούμενοι και φθάνουν εκεί που θέλουν ενώ εσείς παραμένετε στάσιμοι. Μην συγκρίνεστε με τους άλλους και μην κρίνετε βάση της εμφάνισης.

Σκορπιός

Η φαντασία παίζει σημαντικό ρόλο στην σκέψη σας σήμερα και δεν πρέπει να διστάζετε να την ακολουθείτε. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία και να δείτε τα πάντα πιο ουδέτερα.

Τοξότης

Ακολουθήστε την λογική σας σήμερα. Αν το μυαλό σας συνεχίσει να είναι σε έναν φανταστικό κόσμο, ίσως θα πρέπει να ζητήσετε βοήθεια από κάποια άτομα γύρω σας.

Αιγόκερως

Θα πρέπει να μπείτε στην θέση των άλλων σήμερα και να δείτε πως τους φέρεστε. Είναι καλή στιγμή να δείτε τα πράγματα μέσα από τα μάτια τους.

Υδροχόος

Σήμερα οι σκέψεις σας ίσως στραφούν προς την μόδα ή σε άλλους τρόπους όπου μπορείτε να βελτιώσετε την γκαρνταρόμπα σας. Μην φοβάστε να δείξετε τον εαυτό σας.

Ιχθύες

Το φανταστικό με εσάς είναι ότι είστε σε θέση να πείτε το σωστό πράγμα την σωστή στιγμή. Μπορείτε να γοητεύσετε τους άλλους σε κάθε περίπτωση.

Παλαιότερα άρθρα: