Τα ζώδια σήμερα: οι προβλέψεις για την Τετάρτη 6 Ιουλίου

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια την Τετάρτη 6 Ιουλίου:

Κριός

Σήμερα είναι μια τέλεια ημέρα για εσάς όπου θα δείτε ότι τα συναισθήματά σας έχουν πολύ δύναμη. Θα πρέπει να πιστέψετε το ένστικτό σας. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε αν ακολουθήσετε την καρδιά σας. Είναι σημαντική στιγμή για εσάς. Βάλτε την φαντασία στην καθημερινότητά σας.

Ταύρος

Τα πράγματα ίσως είναι λίγο μπερδεμένα σήμερα. Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να τα κατανοήσετε όλα. Ίσως είναι δύσκολο. Θα πρέπει να είστε ο εαυτός σας. Αφήστε την δημιουργική φύση σας να φανεί. Θα πρέπει να είστε ελεύθεροι και να ακολουθήσετε την κατάσταση.

Δίδυμοι

Συνδυάστε την φαντασία με την πραγματικότητα σήμερα. Μπορεί να ονειροπολήσετε. Ξεκουραστείτε. Θα πρέπει να βρείτε λίγο χρόνο για να διαλογιστείτε και να καθαρίσετε το μυαλό σας από τις καθημερινές ανησυχίες. Οι χαλαρωτικές δραστηριότητες είναι ο καλύτερος τρόπος να περάσετε την ημέρα.

Καρκίνος

Αφήστε την δημιουργική σας φύση να φανεί σε όλο τον κόσμο. Δραπετεύστε από την καθημερινότητά και ανακαλύψτε την φαντασία σας. Ονειρευτείτε. Δεν υπάρχει όρια στα πράγματα που μπορείτε να κάνετε σήμερα. Ξεπεράστε τα όριά σας και δοκιμάστε τον εαυτό σας.

Λέων

Θα δείτε ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλά για εσάς σήμερα. Η πειθώ σας και οι ευγενικοί σας τρόποι σας βάζουν σε καλή θέση με τους γύρω σας. Ο έλεγχος είναι αυτός που θέλετε. Να θυμάστε ότι πρέπει να είστε πρόθυμοι να αποδεχθείτε την αποτυχία αλλά και την επιτυχία.

Παρθένος

Όταν έχετε πολλές επιλογές ίσως σας είναι δύσκολο να προχωρήσετε. Μπορεί να επιλέξετε πολλές. Μην επιτρέπετε στην αναποφασιστικότητα να σας καθυστερεί. Μην το βλέπετε ως κάτι αρνητικό. Το κλειδί σήμερα είναι να προχωρήσετε σύμφωνα με την ροή των πραγμάτων.

Ζυγός

Τα όνειρά σας δεν είναι αληθινά εκτός και αν πιστεύετε σε αυτά και δράτε πάνω σε αυτά. Δεν θα το κάνει κανείς άλλος για εσάς. Θα πρέπει να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Θα μπορείτε να κάνετε πολλές επιλογές.Το πρώτο βήμα είναι να πιστεύετε τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Αν οι άλλοι σας ταλαιπωρούν για την εμφάνισή σας σήμερα, μην δίνετε σημασία. Θα μπορείτε να ζήσετε την ζωή σας όπως θέλετε. Φορέστε ότι θέλετε και κάντε ότι θέλετε. Είστε ελεύθεροι και πρέπει να το εκμεταλλευθείτε.

Τοξότης

Η επιτυχία είναι πιο κοντά από όσο νομίζετε. Τα όνειρά σας μπορούν να επιτευχθούν και υπάρχουν δυνάμεις που σας βοηθούν να επιτύχετε τους στόχους σας. Θα έχετε καλή διάθεση σήμερα. Οι άλλοι θα είναι πιο ευαίσθητοι από ότι συνήθως. Αφήστε την φαντασία σας να δείξει τον δρόμο.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι ημέρα για όνειρα. Σκεφθείτε τι θέλετε από την ζωή σας. Δεν υπάρχει όριο στο που μπορείτε να φθάσετε. Μην ανησυχείτε αν το σχέδιό σας δεν είναι λογικό. Θα πρέπει να ανησυχείτε για ότι θέλετε και λιγότερο για το πως θα το επιτύχετε.

Υδροχόος

Επεκτείνετε το μυαλό σας σήμερα. Υπάρχει μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά σας όπου θα μπορέσετε να κάνετε και μεγάλη δημιουργική πρόοδο. Αφήστε τον καλλιτέχνη που έχετε μέσα σας να φανεί. Ακολουθήστε έναν στόχο και μην σταματάτε μέχρι να τον επιτύχετε.

Ιχθύες

Το μυαλό σας είναι θολό σήμερα αλλά μην επιτρέπετε σε κάτι τέτοιο να σας ταλαιπωρεί. Θα δείτε ότι μπορείτε να εκμεταλλευθείτε την φαντασία υπέρ σας. Βάλτε την μαγεία στην ζωή σας. Θα ανακαλύψετε πως όσο περισσότερο αποδέχεστε το περίεργο τόσο to καλύτερα.

Παλαιότερα άρθρα: