Τα ζώδια σήμερα: οι προβλέψεις για την Τρίτη 2 Αυγούστου

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια την Τρίτη 2 Αυγούστου:

Κριός

Μόλις κάνετε το πρώτο βήμα σήμερα η υπόλοιπη ημέρα θα είναι εύκολη. Πριν το καταλάβετε θα έχετε τελειώσει πολλά και με λίγη προσπάθεια από την πλευρά σας. Αυτό για το οποίο πρέπει να είστε προσεκτικοί είναι να μην παρασύρετε κάποιον όταν φθάσετε στην γραμμή του τερματισμού.

Ταύρος

Μπορεί να αισθανθείτε πολύ πίεση από τους γύρω σας ώστε να συμμετάσχετε στους εορτασμούς τους. Ίσως σας παρασύρουν σε μια τρελή δραστηριότητα. Μην πιέζεστε να είστε μέρος της γιορτής αν δεν θέλετε να είστε. Το χειρότερο για εσάς είναι να προσποιείστε ότι ενδιαφέρεστε ενώ σας είναι παντελώς αδιάφορα.

Δίδυμοι

Μπορεί να διασκεδάζετε τόσο πολύ σήμερα που ίσως ξεχάσετε να ελέγξετε την ευτυχία των γύρω σας. Πρέπει να αισθάνεστε γεμάτοι δύναμη εξαιτίας της ενέργειας της ημέρας αλλά πρέπει να αντιληφθείτε ότι οι άλλοι ίσως είναι δύσκολο να συμβαδίσουν με τον φανταστικό ρυθμό σας.

Καρκίνος

Μπορεί να μην είστε πολύ εντυπωσιασμένοι με την δραστηριότητα που υπάρχει γύρω σας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε στεναχωρημένοι. Δεν είναι τώρα καιρός να καθίσετε και να αφήσετε τους άλλους να ηγούνται. Αν δείτε κάτι με το οποίο δεν συμφωνείτε τότε μιλήστε.

Λέων

Πρέπει να παραμείνετε κοντά στην αλήθεια σήμερα. Αν προσπαθήσετε να πάτε αντίθετα στο ρεύμα θα είναι δύσκολο να επιτύχετε τους στόχους σας. Είναι καλύτερα να βάζετε στόχους μπροστά ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε και την απίστευτη δύναμη που υπάρχει γύρω σας.

Παρθένος

Ανταγωνίζεστε κάποιον σήμερα καθώς πολεμάτε για την κυριαρχία μιας κατάστασης. Η μάχη έχει ξεκινήσει και ο πόλεμος δεν θα τελειώσει μέχρι να έχετε κερδίσει την θέση σας ως ηγέτες. Υπερασπιστείτε την περιοχή σας αν αισθάνεστε ότι κάποιος την καταπατεί.

Ζυγός

Μην διστάσετε να ασχοληθείτε με όποιο σχέδιο ή όποια κατάσταση σας ελκύει σήμερα. Η τύχη σας θα σας κάνει νικητές σε όποιο παιχνίδι διαλέξετε. Η ευτυχία είναι σχεδόν αναπόφευκτη. Μην φοβάστε να μοιραστείτε τον ενθουσιασμό σας με τους άλλους. Η αυτοπεποίθησή σας προσφέρει έμπνευση.

Σκορπιός

Μην είστε υπερβολικοί σήμερα. Θα έχετε την τάση να υπερβάλλετε για τα πάντα σε τέτοιο βαθμό που χάνετε εντελώς την επαφή με την πραγματικότητα. Μπορεί να ετοιμάζετε μια έντονη σκηνή ώστε να κερδίσετε την συμπόνια από τους άλλους.

Τοξότης

Τα συναισθήματά σας είναι δυναμικά και ακραία σήμερα. Έχουν σκοπό να εκμεταλλευθούν κάθε πράξη σας είτε το αντιλαμβάνεστε είτε όχι. Να ξέρετε ότι είναι καλύτερο να το αντιλαμβάνεστε ώστε να μπορείτε να τα ελέγξετε εσείς και όχι αυτά εσάς.

Αιγόκερως

Έχετε έμπνευση σήμερα και πρέπει να το κάνετε γνωστό. Αντί να εγκλωβίζεστε στην φαντασία σας πρέπει να επεκτείνετε την ενέργειά σας προς τους ανθρώπους που είναι γύρω σας. Η καρδιά σας είναι τρυφερή και ευαίσθητη. Είναι καιρός να κερδίσετε δημόσια αναγνώριση για την πίστη της.

Υδροχόος

Από πολλές πλευρές η ενέργεια της ημέρας δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη για εσάς. Είναι στο χέρι σας να κατευθύνετε αυτή την ενέργεια προς την δράση που θα απολαύσει η ψυχή σας. Υπάρχει πολύ δύναμη πίσω από τα συναισθήματά σας.

Ιχθύες

Σκεφθείτε να φτιάξετε φαγητό για μια μεγάλη ομάδα σήμερα. Ζητήστε από τους άλλους να βάλουν κάποια χρήματα και μάλλον θα εκπλαγείτε από το φανταστικό αποτέλεσμα που μπορείτε να δημιουργήσετε με λίγη προσπάθεια από την πλευρά σας. Στρώστε τραπέζι και βάλτε κεριά και μουσική.

Παλαιότερα άρθρα: