Τα ζώδια σήμερα: οι προβλέψεις για την Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια την Τρίτη 23 Αυγούστου 2016:

Κριός

Τα συναισθήματά σας θα είναι πολύ έντονα σήμερα αν και κάτι μπορεί να μην σας φαίνεται σωστό. Μπορεί να αισθάνεστε ότι σας εκμεταλλεύονται. Ίσως έχετε κρίνει λάθος την ευαισθησία κάποιου ατόμου.

Ταύρος

Εκμεταλλευθείτε την σημερινή ημέρα για να μπορέσετε να ενισχύσετε τα όνειρά σας. Θα δείτε ότι υπάρχει πολύ δυναμισμός στην ατμόσφαιρα που σας ωθεί να προχωρήσετε προς την περιπέτεια. Μη μένετε πίσω.

Δίδυμοι

Υπάρχει μια ατμόσφαιρα σήμερα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Ίσως αντιληφθείτε ότι πρέπει να γίνουν προσαρμογές από την πλευρά σας για να προχωρήσετε μαζί με τους γύρω σας. Μην ανησυχείτε.

Καρκίνος

Υπάρχει μια λάμψη στα μάτια σας που οι άλλοι δεν μπορούν να αγνοήσουν. Σήμερα είναι καλή ημέρα να πείτε ότι θέλετε και να γίνετε κατανοητοί γιατί οι άλλοι θα είναι πιο ανοιχτοί σε νέα πράγματα.

Λέων

Προχωρήστε σε μια πνευματική περιπέτεια σήμερα όπου μπορείτε να ανακαλύψετε νέες πλευρές του κόσμου σας. Κάντε φιλοσοφικές και θρησκευτικές συζητήσεις. Μιλήστε για την ουσία του θέματος.

Παρθένος

Σήμερα είναι πολύ καλή ημέρα για εσάς και πρέπει να την εκμεταλλευθείτε. Μπορεί να φαινόταν ότι τα πράγματα ήταν έντονα τελευταία αλλά μην ανησυχείτε καθώς όλα θα γίνουν πιο χαλαρά σήμερα.

Ζυγός

Να είστε προσεκτικοί και να μην λειτουργείτε με τρόπο που δεν αρέσει στους άλλους. Ίσως δείτε ότι γίνεστε αντιπαθητικοί. Χαλαρώστε λίγο και χαμογελάστε.

Σκορπιός

Η γενική διάθεση σήμερα θα ταιριάζει πολύ καλά στο πρόγραμμά σας. Δεν υπάρχει λόγος να εμμένετε στο αρνητικό. Να είστε χαλαροί, χαρούμενοι και ανησυχήστε μετά για τις συνέπειες.

Τοξότης

Ίσως δεν είναι εύκολο να γίνετε κατανοητοί σήμερα στους άλλους. Μπορεί να σας είναι δύσκολο να πάρετε αποφάσεις, αλλά δεν είναι αδύνατο. Σήμερα θα ακολουθήσετε την περιπέτεια. Η καλή τύχη θα σας βοηθήσει.

Αιγόκερως

Χρησιμοποιήστε τις δυνάμεις σας σήμερα καθώς έχετε πολύ ενέργεια στην διάθεσή σας. Θα έχετε την ικανότητα να καταφέρετε ότι θέλετε τώρα. Σημειώστε ότι το πνεύμα της περιπέτειας θα είναι έντονο.

Υδροχόος

Ίσως σας ζητηθεί να πάρετε κάποιες αυθόρμητες αποφάσεις σήμερα και δεν αισθάνεστε πολύ άνετα με αυτό. Ίσως αισθάνεστε ότι δεν έχετε αρκετά δεδομένα για να πάρετε μια απόφαση.

Ιχθύες

Συναισθηματικά ίσως αισθάνεστε ότι συναντάτε τοίχο. Ίσως είναι η πρώτη σας αντίδραση να σταματήσετε. Το να ξεφύγετε είναι μια προσωρινή λύση. Αν δεν πάνε όλα όπως θέλετε, να δράσετε αναλόγως.

Παλαιότερα άρθρα: