Τα ζώδια σήμερα: οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 2 κ” 3 Ιουλίου

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια το Σαββατοκύριακο 2 κ” 3 Ιουλίου:

Κριός

Το Σάββατο η Σελήνη στους Διδύμους, στον τρίτο Οίκο σας του νου, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα, θολώνοντας σοβαρά το κεφάλι σας. Οι σκέψεις σας μπορούν να παρασυρθούν στη φαντασία, ή σε αβάσιμες υποψίες.

Ταύρος

Το Σάββατο μπορεί το μυαλό σας να μην είναι τόσο κοφτερό όσο συνήθως σε σχέση με τα χρήματα, εξαιτίας της Σελήνης στους Διδύμους και στον προσανατολισμένο στα δημοσιονομικά θέματα δεύτερο Οίκο σας, που σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον απατηλό Ποσειδώνα.

Δίδυμοι

Το Σάββατο μπορεί να νιώθετε σαν να έχετε παγιδευτεί μέσα σε όνειρο, καθώς η Σελήνη στους Διδύμους και στον πρώτο Οίκο σας του Εαυτού, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον παραπλανητικό Ποσειδώνα. Οι άλλοι μπορεί να παρερμηνεύουν εντελώς τις προθέσεις σας.

Καρκίνος

Μπορεί να θέλετε να συγκρατηθείτε από το να εκφράσετε τις απόψεις σας το Σάββατο, ειδικά αν είναι κατηγορητικές ή εριστικές- καθώς η Σελήνη στους Διδύμους και στον δωδέκατο Οίκο σας των ψευδαισθήσεων, σχηματίζει ένα παρακινδυνευμένο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα.

Λέων

Τα χρήματα και η φιλία δεν αναμειγνύονται πάντα, Λέοντες. Το Σάββατο, η Σελήνη στους Διδύμους και στον ενδέκατο Οίκο σας της κοινωνικής δράσης, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον απατηλό Ποσειδώνα, αλλοιώνοντας τη δημοσιονομική κρίση σας γύρω από μια ομαδική δραστηριότητα.

Παρθένος

Σύγχυση καριέρας; Το Σάββατο μπορεί να αμφισβητήσετε το τρέχον μονοπάτι της σταδιοδρομίας σας, χάρη σε ένα δύσκολο τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη στους Διδύμους και στον δέκατο Οίκο σας της φιλοδοξίας, με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα.

Ζυγός

Σας καλεί η περιπέτεια; Το Σάββατο μπορεί να είστε ασαφείς σχετικά με το ταξίδι σας, χάρη στο τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη στους Διδύμους και στον ένατο Οίκο σας της επέκτασης, με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα. Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες.

Σκορπιός

Το Σάββατο, η Σελήνη στους Διδύμους και στον έντονο όγδοο Οίκο σας, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα, ρίχνοντας τα πάντα μέσα σε ένα σύννεφο μυστηρίου. Είναι δύσκολο να καταλάβετε τι είναι αληθινό και τι ψεύτικο.

Τοξότης

Καθυστερείστε τις διαπραγματεύσεις σας σήμερα, ενώ η Σελήνη στους Διδύμους και στον έβδομο Οίκο σας των συνεργασιών, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον απατηλό Ποσειδώνα. Όταν πρόκειται για μια σημαντική σχέση, μπορεί να μην έχετε την κατάλληλη πληροφόρηση για να πάρετε μια απόφαση.

Αιγόκερως

Δεν επιτρέπεται η online διάγνωση! Το Σάββατο η φαντασία σας θα μπορούσε να οργιάσει σχετικά με ένα ζήτημα υγείας, εξαιτίας της Σελήνης στους Διδύμους και στον έκτο Οίκο σας της ευεξίας, που σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον θολό Ποσειδώνα.

Υδροχόος

Προειδοποίηση: ο φαρισαϊκός Υδροχόος μέσα σας, θα μπορούσε να επισκιάσει το μυαλό σας το Σάββατο. Όταν πιάσετε τον εαυτό σας να κάνει μορφασμούς στις «καθυστερημένες» απόψεις των ανθρώπων, συμμαζευτείτε. Ενώ είναι αλήθεια ότι οι απόψεις τους μπορεί να είναι λίγο ανενημέρωτες.

Ιχθύες

Το Σάββατο λειτουργείτε κάπως σαν ψυχικό σφουγγάρι. Αλλά μόνο και μόνο επειδή έχετε την αίσθηση ότι οι άνθρωποι είναι πληγωμένοι, πρέπει να σημαίνει ότι θα παρέμβετε με την υποστήριξή σας; Όχι απαραίτητα.

Παλαιότερα άρθρα: