Τα ζώδια σήμερα: προβλέψεις για τη Δευτέρα 6 Ιουνίου

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Τα ζώδια σήμερα, προβλέψεις για τη Δευτέρα 6 Ιουνίου:

Κριός

Σήμερα μπορεί να μην αισθάνεστε καλά και έχετε την ανάγκη να βγείτε έξω. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να θέλει να μείνει μέσα και ίσως δεν πρέπει να το μετατρέψετε σε μεγάλο ζήτημα. Συμβιβαστείτε. Βγείτε για φαγητό και μετά δείτε μέσα τηλεόραση. Απολαύστε τον χρόνο σας μαζί.

Ταύρος

Μπορεί να λαμβάνετε κάποια ανησυχητικά σημάδια από έναν φίλο που μένει μακριά. Μπορεί να αναρωτιέστε αν συμβαίνει κάτι. Ίσως πρέπει να τηλεφωνήσετε. Θα μάθετε ότι αυτό που τον/την προβληματίζει είναι μικρό.΄Θα σας κάνει καλό να τα πείτε λίγο.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Μπορεί να μην αισθάνεστε πολύ καλά σήμερα. Αποφύγετε τον καφέ και άλλα διεγερτικά. Προσπαθήστε να κοιμηθείτε. Το πολύ άγχος στην δουλειά σας δεν βοηθά. Αυτό μπορεί να περάσει μέχρι το μεσημέρι αλλά είναι συχνό τώρα και πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί.

Καρκίνος

Μπορεί να ακούσετε υπέροχα νέα σήμερα και αυτό μπορεί να σας ενθουσιάσει τόσο πολύ που δεν μπορείτε να επικεντρωθείτε. Δεν πειράζει για λίγο. Οι γύρω σας θα καταλάβουν. Κάποια στιγμή πρέπει να προσγειωθείτε. Κάντε μια βόλτα και χαλαρώστε.

Λέων

Μπορεί η πορεία του χρηματιστηρίου να σας ανησυχεί. Μπορεί να ανησυχείτε για τις επενδύσεις σας. Χαλαρώστε. Η κατάσταση είναι προσωρινή και όλα θα πάνε καλά με τις μετοχές. Δεν είναι καλή ημέρα να κάνετε νέες επενδύσεις όμως. Περιμένετε μερικές ημέρες.

Παρθένος

Το σπίτι σας μπορεί να είναι ήρεμο σήμερα. Κάποιο μέλος της οικογένειάς σας μπορεί να είναι μακριά και κάνει το σπίτι σας να φαίνεται άδειο. Δεν είναι καλή στιγμή να μείνετε σπίτι. Πηγαίνετε σε έναν φίλο. Πρέπει να είστε απασχολημένοι.

Ζυγός

Μπορεί να προκύψουν οικονομικές ανησυχίες σήμερα. Μπορεί να μην υπάρχει πραγματικός λόγος. Μπορεί να ανησυχείτε για πιθανούς λόγους που ίσως εμφανιστούν. Αυτό είναι άσκοπο. Κάντε ότι μπορείτε για να αποφύγετε αυτά τα προβλήματα και μην ανησυχείτε χωρίς λόγο. Δεν αξίζει τον κόπο.

Σκορπιός

Μπορεί να είστε ανήσυχοι σήμερα. Κάτι που σημαίνει πολλά για εσάς μπορεί να απαιτεί προσεκτική σκέψη. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορεί να νομίζουν ότι δεν είστε καλά ή ότι είστε θυμωμένοι. Μιλήστε τους για το τι σκέπτεστε. Πείτε τους γιατί είστε ήσυχοι. Αυτό θα τους ηρεμήσει και ίσως σας βοηθήσει κιόλας.

Τοξότης

Μπορεί ο/η σύντροφός σας να έχει κάποια διαμάχη με μερικούς συναδέλφους σήμερα και ίσως είναι απόμακρος/η και ανήσυχος/η. Όλα θα περάσουν αύριο. Κάντε σαφές ότι θα είστε εκεί αν σας χρειαστεί. ίσως χρειάζεται λίγο χρόνο μόνος/η.

Αιγόκερως

Ένας φίλος ή ένα συνεργάτης μπορεί να σας δώσει πίσω ένα μικρό μέρος των χρημάτων που σας χρωστά. Θα χαρείτε αλλά μπορεί να αισθάνεστε ενοχές που θέλετε να τα ξοδέψετε αντί να πληρώσετε λογαριασμούς. Μην στεναχωριέστε. Δεν είναι τόσα πολλά χρήματα. Ξοδέψτε τα όπου θέλετε.

Υδροχόος

Μπορεί να συναισθήματά σας για τον/την σύντροφό σας μπορεί να είναι τόσο έντονα που ίσως ξεκινήσετε να κλαίτε. Θα νιώθετε πολύ πάθος και ίσως αποφασίσετε να περάσετε ένα βράδυ οι 2 σας. Αν δεν γίνεται, μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα ότι δεν ενδιαφέρεται. Μπορεί να είναι απασχολημένος/η.

Ιχθύες

Ένας φίλος μπορεί να είναι απόμακρος σήμερα και μάλλον δεν θα επικοινωνήσει πολύ μαζί σας. Μην βγάζετε συμπεράσματα ότι είναι εκνευρισμένος μαζί σας. Ανησυχεί μάλλον για την δουλειά του/της. Απλά να είστε ο εαυτός σας και μην πιέζεται. Το άτομο αυτό θα σας μιλήσει όταν είναι έτοιμο.

Παλαιότερα άρθρα: