Τα ζώδια σήμερα

zwdia
Διαβάστε επίσης

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, δευτέρα 11 Απριλίου 2016:

Κριός

Καλείστε να σχεδιάσετε προσεκτικά και «επαγγελματικά» το πλάνο σας, ώστε πέρα από τις εντυπώσεις που θα κερδίσετε σε μια ενδεχόμενη παρουσίαση, να αποκομίσετε και κάτι πιο ουσιαστικό επαγγελματικά.

Ταύρος

Ίσως σας δημιουργηθεί μια ανησυχία για τα οικονομικά, πολύ περισσότερο αν μια υπόθεσή σας δεν εξελιχθεί σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, προσπαθήστε να περιορίσετε τις σπατάλες.

Δίδυμοι

Ο Ήλιος στον Κριό δημιουργεί ένα πιο λειτουργικό κλίμα στις διαπροσωπικές σχέσεις, ενώ αν συμμετέχετε σε μια συλλογική προσπάθεια, το πιθανότερο είναι να συνδυάσετε «το τερπνόν μετά του ωφελίμου»!

Καρκίνος

Η Σελήνη στους Διδύμους σας ωθεί να εντρυφήσετε σε κάποια «μυστήρια», δίνοντας τις δικές σας απαντήσεις. Επιπλέον, όμως, μπορεί να συμβάλλει σε μια μικρή και προσωρινή αδιαθεσία.

Λέων

Έρχεστε κοντά σε άτομα με ποικίλα ενδιαφέροντα που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε αναζήτησή σας. Φροντίστε, όμως, να βγάλετε και κάτι ουσιαστικό από όλα αυτά, πέρα από θεωρίες και «λόγια του αέρα»!

Παρθένος

Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να ανοίξει έναν κύκλο επαγγελματικών επαφών αλλά, αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάτι σημαντικό, καλό είναι να ποντάρετε περισσότερο στις δικές σας ιδέες και στα προσόντα σας.

Ζυγός

Ο Ήλιος στον Κριό μπορεί να συμβάλλει θετικά στην καλύτερη οργάνωση και την ιεράρχηση των στόχων σας, ενώ μια πρόταση συνεργασίας μπορεί να αλλάξει πολλά στην καριέρα σας αλλά και να βελτιώσει τη ζωή σας.

Σκορπιός

Ωθείστε να αναζητήσετε νέους τρόπους για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και, παρά τα όποια «σκαμπανεβάσματα», τελικά ίσως αποκομίσετε ένα σημαντικό κέρδος…

Τοξότης

Έρχεστε πιο κοντά σε ένα πρόσωπο συμβατό με τις αντιλήψεις σας, με το οποίο θα μπορέσετε να κάνετε πολλά πράγματα από κοινού, αν θυσιάσετε την πιο επιπόλαιη πλευρά του χαρακτήρα σας και επικεντρωθείτε σε πρακτικούς στόχους.

Αιγόκερως

Ίσως για ένα διάστημα προβληματιστείτε ή νιώσετε μια αβεβαιότητα, τελικά, όμως, αν αντιδράσετε με την συνήθη υπευθυνότητά σας, όλα θα γίνουν σύμφωνα με τους κανόνες που έχετε ορίσει για τη ζωή σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να συμβάλλει στην διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σας, καλό είναι ωστόσο να μην αρκεστείτε μόνον σε κοινωνικές «αβρότητες» και γενικότερα κουτσομπολιά.

Ιχθύες

Μπορεί να υπάρξουν κάποιες γκρίνιες των δικών σας ανθρώπων, τελικά, όμως, όλα θα ξεπεραστούν, αν δεν τους δώσετε ιδιαίτερη σημασία. Επιπλέον, ίσως ασχοληθείτε με τη λειτουργικότητα ή τον εξωραϊσμό του χώρου σας.

Παλαιότερα άρθρα: