Τα ζώδια της Δευτέρας 12 Μαρτίου 2018

zodia new
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

pappas konstantinos zodia

Σήμερα το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου μπορεί να φέρει απρόοπτα γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί, όμως ο αστεροειδής Pallas (Αθηνά) σας βοηθάει να σκεφτείτε καλύτερα νέα σας σχέδια και πώς να προχωρήσετε θέματα που χρειάζονται καλή κρίση.

Κριός
Χρησιμοποιήστε σήμερα την ενέργειά σας ώστε να μιλήσετε περισσότερο με αγαπημένα σας πρόσωπα και να συζητήσετε σημαντικά ζητήματα, εκφράσετε τις ανάγκες σας. Μπορείτε σήμερα να βρείτε την ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις και να αντιμετωπίσετε καλύτερα θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας, βρίσκοντας τη σωστή κατεύθυνση ώστε να προσεγγίσετε δύσκολα ζητήματα.

Ταύρος

Σήμερα θα πρέπει να προσπαθήσετε για να δημιουργήσετε θετική ατμόσφαιρα στις σχέσεις σας, συμβιβαστείτε με ότι δεν αλλάζει και δείξτε προθυμία απέναντι στους άλλους. Στα επαγγελματικά σας προσπαθήστε σήμερα να κινηθείτε καλύτερα σε συνεργασίες, αποφύγετε την ένταση ακόμα και αν αρκετές είναι οι απαιτήσεις σε αυτό το τομέα.

Δίδυμοι

Στις προσωπικές σας σχέσεις είναι η κατάλληλη μέρα να μιλήσετε περισσότερο με άτομα που αγαπάτε και θέλετε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις, ιδιαίτερα με τον σύντροφό σας Μπορείτε να ανανεώσετε τη σχέση σας και να προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δοκιμασία υπάρχει με θετική διάθεση. Στα επαγγελματικά σας μην αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας, όσα και να αντιμετωπίζετε πρόκειται να βελτιωθούν, η επαγγελματική σας διαίσθηση είναι έντονη σήμερα εκμεταλλευτείτε το!

Καρκίνος

Προσέξτε σήμερα οικονομικά σας ζητήματα και όσα θέλετε να προχωρήσετε σε αυτό τον τομέα, οι αποφάσεις είναι σημαντικές για εσάς αυτό το διάστημα, εκκρεμότητες μπορούν να ξεπεραστούν τώρα αν προγραμματίσετε τα πάντα με καλύτερο τρόπο. Στα επαγγελματικά σας είστε σε θέση να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας και με αισιοδοξία μπορείτε να προχωρήσετε όσα σας έχουν δυσκολέψει τελευταία.

Λέων

Αν από την αρχή της ημέρας αισθανθείτε κάποια ένταση προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να τη διαχειριστείτε, ιδιαίτερα πρέπει να προχωρήσετε σημαντικά ζητήματα σήμερα, διοχετεύσετε σωστά την ενέργειά σας και ασχοληθείτε με τα σχέδιά σας ώστε να τα προχωρήσετε σήμερα ευκολότερα. Στις προσωπικές σας σχέσεις το σημαντικό είναι να εκφράζετε σωστά όσα νιώθετε και να συζητήσετε περισσότερο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Παρθένος

Σήμερα έχετε την κατάλληλη διάθεση ώστε να μπορέσετε να δείτε πιο ξεκάθαρα πράγματα που συμβαίνουν μέσα στις σχέσεις σας αλλά και να συζητήσετε θέματα που πρέπει πλέον να αντιμετωπίσετε, το σημαντικό είναι να αποφύγετε εντάσεις και να είστε αντικειμενικοί απέναντι σε καταστάσεις. Στα επαγγελματικά σας αποφύγετε σήμερα αποφάσεις, κάντε υπομονή μέχρι να είστε σίγουροι γι” αυτό που θέλετε να κάνετε, επανεξετάστε νέα σας σχέδια και αντιμετωπίστε με περισσότερη σταθερότητα όσα πρέπει να κάνετε σήμερα.

Ζυγός

Η διάθεση να αλλάξετε πράγματα στα συναισθηματικά σας είναι έντονη, όμως θυμηθείτε πως για να γίνουν αλλαγές θα πρέπει να συμβάλλετε και εσείς ουσιαστικά για να αλλάξουν κάποια πράγματα που δεν σας ικανοποιούν, μιλήστε περισσότερο με αγαπημένα σας πρόσωπα ώστε να αλλάξετε καταστάσεις αλλά και συμβιβαστείτε σε θέματα τα οποία χρειάζεται ακόμα προσπάθεια για να βελτιωθούν. Προσπαθήστε να κατανοήσετε περισσότερο και τους άλλους και να βρείτε την ισορροπία. Στα επαγγελματικά σας αρκετά θέματα απαιτούν την προσοχή σας, κινηθείτε με αντικειμενικότητα.

Σκορπιός

Οι προσωπικές σας σχέσεις σήμερα μπορούν να κινηθούν πιο ομαλά και αυτό θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα αλλά και να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη. Στα επαγγελματικά σας σίγουρα με περισσότερη σιγουριά και μια σταθερή στάση προχωράνε καλύτερα τα σχέδιά σας, να είστε πιο αποφασιστικοί όπου πρέπει δείχνοντας τις ικανότητές σας.

Τοξότης

Είναι κατάλληλη μέρα να συνειδητοποιήσετε όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στη ζωή σας ιδιαίτερα όσον αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, τα συναισθήματά σας είναι πιο ξεκάθαρα και μπορείτε να βρείτε ανταπόκριση από τους άλλους. Στα επαγγελματικά σας ακόμα και αν κάποια πράγματα δεν έχουν σταθεροποιηθεί, μπορείτε να συνειδητοποιήσετε αρκετά για τις μέχρι τώρα ενέργειες σας και να προχωρήσετε τα σχέδιά σας ευκολότερα.

Αιγόκερως

Σήμερα ελέγξτε τη διάθεση αλλά και τα συναισθήματά σας, ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις προχωρήστε με θετική ενέργεια ώστε να βελτιώσετε θέματα στις σχέσεις σας. Προσεγγίστε κάθε θέμα με αρκετή προσοχή, στηρίξτε τους άλλους αν το έχουν ανάγκη και συζητήστε για όσα θέλετε να λύσετε. Στα επαγγελματικά σας συγκεντρωθείτε σε όσα θέλετε να κάνετε, ιδιαίτερα αν θέλετε να προχωρήσετε νέα σας σχέδια είναι κατάλληλη στιγμή ώστε να βάλετε καλές βάσεις.

Υδροχόος

Με αποφασιστική διάθεση μπορείτε να προχωρήσετε καλύτερα τα σχέδιά σας αλλά και να τακτοποιήσετε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας που θα πρέπει να το κάνετε με αρκετή προσοχή. Στα επαγγελματικά σας αναζητήστε νέους τρόπους βελτίωσης όσων ακόμα δεν έχουν αποδώσει και εστιάστε στις καλές επαφές που μπορούν να βοηθήσουν τα σχέδια σας αυτό το διάστημα. Οι σχέσεις σας μπορούν να είναι πολύ αρμονικές, ειδικά αν εστιάσετε σε σημαντικά θέματα που μπορείτε σήμερα να συζητήσετε ευκολότερα και να εκφράσετε όσα σας έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα.

Ιχθύες

Σήμερα στις προσωπικές σας σχέσεις μπορείτε να ξεπεράσετε θέματα του παρελθόντος, να εξετάσετε αρκετά τις σχέσεις σας αλλά και να κάνετε το πρώτο βήμα σε αλλαγές που θέλετε σε αυτό το τομέα. Στα επαγγελματικά σας με μεγαλύτερη ενεργητικότητα μπορείτε να υποστηρίξετε τα σχέδιά σας και να προωθήσετε σωστά τον εαυτό σας, αρκετές αλλαγές υπάρχουν και στον οικονομικό σας τομέα γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί σε αποφάσεις και ενέργειες.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: