Τα ζώδια της Δευτέρας

zwdia
Διαβάστε επίσης

Δείτε τις σημερινές προβλέψεις για τα ζώδια:

Κριός

Η Αφροδίτη που συνεχίζει να διατρέχει το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα θετική όψη με τον σοβαρό Κρόνο, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει εποικοδομητικές κινήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, ωριμάζουν δεσμοί, ενώ γίνονται και αξιόπιστες επαφές και ξεκινήματα με το εξωτερικό και με ξένους ή σε ζητήματα νομικά και σπουδών.

Ταύρος

Η θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα εκτός του ότι αυτές τις μέρες σταθεροποιεί και ισορροπεί την ψυχολογία σας, φέρνει και καλές παρασκηνιακές επαφές, ίσως κυοφορούνται νέες σχέσεις και συνεργασίες, ενώ γίνονται κι εποικοδομητικές κινήσεις σε οικονομικά θέματα.

Δίδυμοι

Αρκετά καλή για τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη δικτύωση η θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες σοβαρεύει και σταθεροποιεί δεσμούς, ενώ γίνονται καλά βήματα με τους συνεργάτες και με τον σύντροφο. Μια όψη που σας φέρνει σε επαφή με άτομα αξιόπιστα που στηρίζουν τη ζωή σας.

Καρκίνος

Ευνοεί τα επαγγελματικά σας η θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες ωθεί σε εποικοδομητικές επαφές και κινήσεις, ενώ είναι πολύ καλή για νέες συνεργασίες, καθώς υπάρχει περισσότερος ρεαλισμός και αξιοπιστία. Αυξάνει το κύρος σας, ενώ ευνοεί τις δημόσιες σχέσεις και τις οικονομικές συμφωνίες.

Λέων

Με την θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, τα συναισθήματα και οι σχέσεις σοβαρεύουν και σταθεροποιούνται, ενώ γίνονται εποικοδομητικές κινήσεις, τόσο στα ερωτικά, όσο και στις σπουδές, σε νομικές υποθέσεις και σε επαφές με το εξωτερικό.

Παρθένος

Σήμερα κορυφώνεται μια θετική όψη, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, το οποίο αυτές τις μέρες σταθεροποιεί την ψυχολογία και τις σχέσεις σας, ενώ ευνοεί και βοηθά να γίνουν καλές οικονομικές κι επαγγελματικές συνεργασίες. Η οικογένειά σας φαίνεται να παίζει υποστηρικτικό ρόλο.

Ζυγός

Επιτέλους ένα αίσθημα ισορροπίας στις σχέσεις με τη θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες σταθεροποιεί και ωριμάζει δεσμούς, ενώ έρχονται στη ζωή σας καλοί σύμμαχοι και γίνονται ορισμένες εποικοδομητικές επαφές.

Σκορπιός

Μια καλή όψη κορυφώνεται σήμερα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, το οποίο ευνοεί οικονομικές κι επαγγελματικές συνεργασίες, ενώ αυτές τις μέρες προσφέρει αίσθημα ασφάλειας και περισσότερη οικονομική και συναισθηματική σταθερότητα. Παράλληλα, σταθεροποιεί και τη σχέση με τον σύντροφό σας.

Τοξότης

Σας ευνοεί άμεσα η θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, λόγω της οποίας αυτές τις μέρες γίνονται εποικοδομητικές κινήσεις στα ερωτικά, μια επιρροή που σταθεροποιεί τα συναισθήματα και οι δεσμοί σοβαρεύουν. Αυξάνει το αίσθημα της αξίας και της επιτυχίας σας, ενώ προσφέρει και σταθεροποίηση οικονομική.

Αιγόκερως

Το θετικό τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα είναι μια επιρροή συναισθηματικά σταθεροποιητική, η οποία αυτές τις μέρες σάς ωριμάζει ψυχικά και νιώθετε μεγαλύτερη εσωτερική σιγουριά. Παράλληλα γίνονται εποικοδομητικές κινήσεις σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων.

Υδροχόος

Ευνοεί τις συμφωνίες και τις επαφές η θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, μια επιρροή που αυτές τις μέρες σάς συνδέει με ανθρώπους αξιόπιστους – φίλους, γνωστούς, συγγενείς, κλπ. Γίνονται εποικοδομητικές κινήσεις σε σχέδιά σας.

Ιχθύες

Αρκετά καλή για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας η όψη τριγώνου Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει σταθεροποίηση οικονομική και μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας, ενώ είναι πιθανό να αναγνωρίζεται σε κάποιο επίπεδο η αξία σας κοινωνικά κι επαγγελματικά.

Παλαιότερα άρθρα: