Τα ζώδια της Παρασκευής 18ης Οκτωβρίου 2019

zodia-mhna
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodia

Κριοί, οι συναντήσεις που θα υπάρξουν με άτομα από το εργασιακό σας περιβάλλον, θα είναι εποικοδομητικές, καθώς θα ξεφύγετε από παλιά κατεστημένα. Τα νέα σχέδια και οι πρωτότυπες ιδέες, μπορεί να αποδειχθούν κερδοφόρα στο μέλλον. Λέοντες, τα οικονομικά σας ενισχύονται από τις επαγγελματικές σας ενέργειες. Η ενεργητικότητά σας και ο μηχανισμός που έχετε αναπτύξει, για να υπερασπίζεστε τα κεκτημένα σας, σας οδηγεί στην κατάκτηση του στόχου. Ζυγοί, κάποια γεγονότα μπορεί να επηρεάζουν την ψυχολογία σας και αυτό, σας ωθεί να απομακρυνθείτε από όσα πρέπει να ολοκληρώσετε. Καλύτερα να εξετάσετε καλύτερα κάποια θέματα και να αποβάλλετε σκέψεις άγχους.

ΚΡΙΟΣ

Η συνάντηση που θα έχετε με τον σύντροφό σας, θα πάει όπως εσείς την επιθυμείτε και θα διασκεδάσετε μαζί του. Θυμηθείτε όμως, να μην επιμείνετε σε λεπτομέρειες και πολλές αναλύσεις, στις συζητήσεις που θα προκύψουν. Γιατί αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει εκνευρισμό και σας φέρει σε μία απόσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις σας με το αντίθετο φύλο, θα έχουν ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα και εσείς, θα νιώσετε ότι μπορείτε να ακολουθήσετε μία νέα πορεία. Τα πράγματα γύρω σας, θα πάρουν μία νέα τροπή και θα ξεφύγετε από τα κοινότυπα και τα καθιερωμένα. Μπορείτε επίσης, να ανανεώσετε την σχέση σας, σε περίπτωση που έχουν δημιουργηθεί παρεξηγήσεις στο παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, σας τραβάει περισσότερο το σπίτι και οι άνθρωποι που νιώθετε κοντά σας. Βρίσκεστε σε μία ψυχολογική διάθεση, που έχετε την ανάγκη να νιώσετε την θαλπωρή και την φροντίδα. Μπορείτε να ασχοληθείτε με πιο ανάλαφρα θέματα και να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, θα επιδιώξετε να βρεθείτε σε χώρους που θα ανανεώσουν την ψυχολογία και την διάθεσή σας. Θα θελήσετε να συζητήσετε με άτομα που έχετε κοινά πιστεύω και στόχους. Μέσω αυτών των συζητήσεων, θα μπορέσετε να δείτε με μία διαφορετική οπτική τα πράγματα και να προχωρήσετε νέα σχέδια. Ίσως, η συμμετοχή σας σε νέες οργανώσεις θα φέρει μία καινούργια αρχή.

ΛΕΩΝ

Η μέρα για σας, μπορεί να είναι διφορούμενη και το αποτέλεσμα, θα εξαρτηθεί καθαρά από την συμπεριφορά που θα έχετε απέναντι στα πράγματα. Κρατήστε μία αντικειμενική στάση και μην επηρεάζεστε από τρίτες γνώμες. Οι συζητήσεις με άτομα που σας κατανοούν, θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, οι αισιόδοξες σκέψεις σας θα μπορέσουν να αλλάξουν την οπτική σας γωνία. Θα προσπαθήσετε να βρεθείτε σε έναν κοινωνικό κύκλο, που θα έχει κάτι να σας προσφέρει, κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Οι απόψεις σας, θα πρέπει να στηριχθούν σε σταθερές σκέψεις, ώστε να μην αφήσετε περιθώρια να επηρεαστούν τα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, καλό είναι να είστε πιο επιφυλακτικοί στις προτάσεις που θα λάβετε από τους άλλους και να μην αφήνετε τον ενθουσιασμό, να σας επηρεάσει. Είναι πιθανόν να σας πλησιάσουν άτομα, τα οποία έχουν ένα αρνητικό παρελθόν και να σας προτείνουν πράγματα που δεν πρόκειται να υλοποιηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σχέση ή ο γάμος σας, ίσως σας απασχολήσει περισσότερο σήμερα και εσείς, θα απομακρυνθείτε από θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Μπορεί να νιώθετε ότι δεν νιώθετε ικανοποιημένοι μέσα σε αυτή την σχέση, εξαιτίας κάποιων εντάσεων που υπήρξαν στο παρελθόν.  Οι συζητήσεις που θα κάνετε, θα φέρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, αν μιλήσετε με ειλικρίνεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επικοινωνία σας μπορεί να είναι δυσμενής σήμερα, εξαιτίας της συναισθηματικής σας φόρτισης. Δεν θα μπορέσετε να οργανώσετε νέα σχέδια και να εστιάσετε την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν την εξέλιξη σας, αν δεν αλλάξετε στάση απέναντι στα πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, σας ενδιαφέρει μόνο η διασκέδαση και η ψυχαγωγία και θα κάνετε αρκετές προσπάθειες, για να έρθετε πιο κοντά με τους αγαπημένους σας. Οι έξοδοι που θα διοργανώσετε, θα σας γεμίσουν θετική ενέργεια. Αφήστε λίγο την καθημερινότητα και χαρίστε χρόνο στον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να ξεπεράσετε κάποια συναισθήματα, που μειώνουν την ενέργεια και την δράση σας. Μπορεί να έχει υπάρξει ένα αρνητικό παρελθόν, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το κουβαλάτε στην καθημερινότητά σας. Μια βόλτα στην φύση, θα μπορέσει να σας βοηθήσει ψυχολογικά και θα ανανεώσει την διάθεσή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, θα προσπαθήσετε να διοργανώσετε εξόδους με τους αγαπημένους σας. Η ρομαντική σας φύση θα ενισχυθεί, καθώς θα βρεθείτε με τον σύντροφό σας σε χώρους που σας εμπνέουν και σας γεμίζουν με θετική ενέργεια. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα και δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό.

Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε