Τα ζώδια της Τρίτης 22ης Οκτωβρίου 2019

zodia new
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodia

Δίδυμοι, η διασκέδαση και η χαλάρωση, έρχονται δεύτερα σήμερα, διότι οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν τον κατάλληλο χρόνο. Η εστίαση σας θα είναι περισσότερο, στα επαγγελματικά σας δίνοντας όλη σας την ενέργεια. Παρθένοι, η υπομονή και η επιμονή είναι τα εχέγγυα που θα σας αποφέρουν καρπούς στο μέλλον, ειδικά στα οικονομικά σας. Σκορπιοί, ένα νέο ειδύλλιο μπορεί να δημιουργηθεί σήμερα στην διάρκεια της ημέρας, το οποίο θα σας ενθουσιάσει και θα σας εκπλήξει. Η συμμετοχή σας όμως σε παρασκήνια, απαιτεί συγκροτημένη σκέψη και καλή οργάνωση, ώστε να μην εκτεθείτε στην συνέχεια.

ΚΡΙΟΣ

Οι διαφωνίες που μπορεί να υπήρξαν με το περιβάλλον σας, δημιούργησαν μία αναστάτωση και θέλετε να μείνετε μόνοι, για να βρείτε τον εαυτό σας. Ίσως ο χώρος του σπιτιού, σας προσφέρει μία θετική αύρα και σας χαλαρώνει ψυχολογικά. Ένας περίπατος στην φύση, επίσης μπορεί να σας φέρει πιο κοντά με τα ενδιαφέροντα και τις επιθυμίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, μην επιμείνετε να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας ταλαιπωρούν και σας μπερδεύουν, καθώς δεν έχετε την υπομονή να τα επεξεργαστείτε. Μείνετε επιφυλακτικοί με τις δράσεις των γύρω σας , χωρίς να νιώθετε ότι αυτές θα μπορέσουν να στηρίξουν τα δικά σας πιστεύω. Αφήστε την μέρα να περάσει όσο ανώδυνα γίνεται και μην προβαίνετε σε επιπόλαιες κινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα επαγγελματικά σας, μπορεί να λάβετε κάποια χρήματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα από το παρελθόν και αυτό, θα σας βγάλει από μία δύσκολη θέση. Οι προσπάθειες που έχετε κάνει μέχρι σήμερα, είναι ικανές να σας αποφέρουν αρκετά κέρδη, γι’ αυτό συνεχίστε να λειτουργείτε μεθοδικά και οργανωμένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας εκνευρισμός θα εμφανιστεί σήμερα και θα σας προκαλέσει ένα αρνητικό κλίμα. Δείξτε προσοχή στην συμπεριφορά σας και στον τρόπο που πρέπει να χειριστείτε, κάποια θέματα. Η ευαισθησία σας μπορεί να σταθεί εμπόδιο, στις αποφάσεις σας και να μην σας αφήσει να δείτε ξεκάθαρα θέματα που υπονομεύουν αρνητικές καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Ο ψυχικός σας κόσμος, μπορεί να περάσει μία μικρή αναστάτωση και θα σας αποπροσανατολίσει από τα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να έχετε βάλει στο πρόγραμμα να ακολουθήσετε νέα σχέδια, θα πρέπει όμως να κινηθείτε πιο δραστικά, πέραν από την απόφαση ότι είστε έτοιμοι ψυχολογικά να τα στηρίξετε. Κάντε ένα μικρό διάλλειμα και πάρτε μία ανάσα, πριν μπείτε ενεργά στους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το κλειδί της ημέρας είναι η συμφιλίωση, η οποία θα καταλαγιάσει την συναισθηματική σας ανισορροπία. Ίσως έχετε αρκετά θέματα να ξεκαθαρίσετε με κοντινά σας πρόσωπα, αλλά η ένταση και η αυστηρότητα δεν θα σας βοηθήσουν. Συζητήστε σε ένα πιο ήπιο κλίμα, έτσι ώστε να υπάρξει μία αλληλοκατανόηση σε σοβαρά ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, θα έχετε την ευκαιρία να αναπτυχθείτε επαγγελματικά και να βρεθείτε σε νέους χώρους που θα αναδειχθούν οι ικανότητές σας. Οι κοινωνικές συνευρέσεις και συναντήσεις, θα είναι στα πρώτα ενδιαφέροντά σας και αυτό, θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Η πρόθεση να ακούσετε κοντινά σας πρόσωπα και να τους συμβουλέψετε, θα στρέψει την προσοχή σας σε πιο ουσιώδη πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ευχάριστη διάθεσή σας, βοηθάει να χτίσετε την σχέση σας με άτομα του αντίθετου φύλου και να έρθετε πιο κοντά μαζί τους. Τα νέα σχέδια που θέλετε να προτείνετε, θα πρέπει να στηρίζονται σε μία σταθερή βάση, αυτό θα σας κάνει πιο σίγουρους για το αποτέλεσμα. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και να αποφύγετε αναλυτικές συζητήσεις, που μπορεί να σας μπερδέψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικά θέματα που θα έρθουν στην επιφάνεια, σχετίζονται με υποθέσεις του παρελθόντος. Θέματα λοιπόν, κληρονομικά ή νομικά, θα πρέπει να τα επεξεργαστείτε και να στρέψετε με προσοχή την σκέψη σας προς την επίλυσή τους. Ίσως, είναι υποθέσεις που χρονίζουν, αυτό όμως δεν πρέπει να σας κάνει να αποστασιοποιείστε από την λύση τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, μπορείτε να διαγνώσετε τα συναισθήματα των άλλων και αυτό, θα σας βοηθήσει να στηρίξετε σε σίγουρες βάσεις τις νέες σας συνεργασίες. Αφήστε την διαίσθησή σας να σας δείξει τον κατάλληλο δρόμο, που θα σας φτάσει στην επιτυχία. Η επιχειρηματική σας σκέψη, δεν σας αφήνει να πλήττετε και να μένετε αδρανείς σε θέματα που μπορεί να σας φτάσουν στον στόχο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι λογαριασμοί και οι υποχρεώσεις θα απορροφήσουν ένα μεγάλο μέρος θετικής ενέργειας, γι΄ αυτό μείνετε λίγο σε απόσταση από οριστικές αποφάσεις. Ίσως οι φίλοι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να σας δώσουν τις συμβουλές που χρειάζεστε για να ηρεμήσετε και να αποφύγετε τους εκνευρισμούς.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα μπορείτε να χαράξετε νέα σχέδια και να προβείτε σε νέες ενάρξεις. Κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν, ίσως παρατηρήσετε τον δυναμισμό που έχετε δείξει σε αντιξοότητες που έχουν συμβεί. Αυτό σημαίνει, ότι έχετε πολλά περιθώρια να κατακτήσετε τις προσδοκίες σας και να έρθετε πιο κοντά στους στόχους σας.

Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε