Τα ζώδια της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου 2018

zodia new
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

pappas konstantinos zodia

Σήμερα η Σελήνη περνάει στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα και η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα τονώνει αρκετά την αυτοπεποίθηση αλλά και βοηθάει την εκπλήρωση θεμάτων που θέλετε να προχωρήσετε, αυτό που θα πρέπει όμως να προσέξετε είναι τα συναισθήματα που μπορεί να φέρει μέσα σας σχέσεις.

Ιδιαίτερα σε ότι σχετίζεται σήμερα με τα επαγγελματικά σας κινηθείτε προσεκτικά, οι επιθυμίες σας μπορεί να είναι πολλές σε αυτό το επίπεδο όμως θα πρέπει να κινηθείτε με σταθερά βήματα. Στις προσωπικές σας σχέσεις φροντίστε σήμερα να δείξετε τα συναισθήματά σας, όμως και να εστιάσετε περισσότερο στην καλή επικοινωνία σας με τους άλλους αλλά και σε όσους σας έχουν ανάγκη.

Ταύρος

Σήμερα έχετε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και μπορείτε να κρατήσετε μία σταθερή στάση ιδιαίτερα σε επαγγελματικά σας ζητήματα αλλά και να πάρετε αποφάσεις που μπορεί να αλλάξουν πολλά. Βάλτε μία τάξη στα οικονομικά σας και φροντίστε περισσότερο τις προσωπικές σας σχέσεις, είναι σημαντικό να δείχνετε στους άλλους πόσα σημαίνουν για σας.

Δίδυμοι

Σήμερα αφουγκραστείτε περισσότερο τη διαίσθησή σας, στα επαγγελματικά σας όλα μπορούν να είναι καλύτερα, μπορείτε να συνειδητοποιήσετε αρκετά πράγματα για όσα έχετε κάνει μέχρι τώρα, αποφύγετε να κάνετε νέα ξεκινήματα ή να ξεκινήσετε κάτι σήμερα αν δεν είστε βέβαιοι. Στις σχέσεις σας μπορείτε να κινηθείτε καλύτερα με ξεκάθαρα τα συναισθήματά σας που μπορεί να βρουν ανταπόκριση από τους άλλους, αλλά και να ξεκαθαρίσετε αρκετά θέματα.

Καρκίνος

Η Σελήνη σας μεταφέρει κάποια ευαισθησία σήμερα γι’ αυτό να είστε αρκετά προσεκτικοί σε έξοδα και να κρατάτε την αυτοκυριαρχία σας ιδιαίτερα μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις, βάλτε κάποια πράγματα σε τάξη και προσπαθήστε να εστιάσετε περισσότερο σε εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Λέων

Κινηθείτε με συναισθηματική σταθερότητα και προσπαθήστε ιδιαίτερα μέσα σε σχέσεις με άτομα που αγαπάτε να έχετε θετική διάθεση που μπορεί σήμερα να βελτιώσει αρκετά θέματα που σας απασχολούν αλλά και την επικοινωνία σας με τους άλλους. Στα επαγγελματικά σας προσπαθήστε σήμερα να αντιμετωπίσετε θέματα που υπάρχουν με προσοχή και θετική στάση.

Παρθένος

Η καλή συνεργασία με τους άλλους ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας μπορεί να βελτιώσει αρκετά πράγματα, σκεφτείτε πιο θετικά για ζητήματα που σας απασχολούν και εστιάστε στα σχέδια που θέλετε να πετύχετε. Είναι κατάλληλη μέρα σήμερα για να ξεκαθαρίσετε τις όποιες παρεξηγήσεις μπορεί να έχουν υπάρξει ανάμεσα σε σας και σε άτομα που αγαπάτε, μιλήστε περισσότερο για όσα θέλετε να βελτιωθούν.

Ζυγός

Η διάθεσή σας σήμερα σίγουρα μπορεί να βελτιώσει αρκετά πράγματα, η ισορροπία στα συναισθήματά σας θα βοηθήσει τις σχέσεις σας αλλά και να κατανοήσετε περισσότερο όσα αισθάνονται οι άλλοι για σας και να λυθούν κάποια προβλήματα σε σχέσεις, όπως και στην επικοινωνία σας.

Σκορπιός

Στις προσωπικές σας σχέσεις θα πρέπει να αφουγκραστείτε περισσότερο τα συναισθήματά σας, αλλά και το ένστικτό σας που είναι δυνατό σήμερα και μπορεί να σας βοηθήσει να διακρίνετε την αλήθεια και να κρατήσετε μία διαφορετική στάση σε θέματα που μπορούν να βελτιωθούν. Αποφύγετε να ξυπνήσετε μνήμες του παρελθόντος και εστιάστε σε όσα πρέπει να ολοκληρώσετε αυτό το διάστημα.

Τοξότης

Σήμερα σίγουρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ευχέρεια επικοινωνίας για να βελτιώσετε σχέσεις αλλά και να κάνετε περισσότερα πράγματα με όσους αγαπάτε, κρατήστε όμως κάποιες επιφυλάξεις σε τρίτα πρόσωπα που μπορούν να διαταράξουν την ηρεμία σας και να σας ωθήσουν σε λάθος επιλογές. Στα επαγγελματικά σας η διαίσθησή σας είναι έντονη σκεφτείτε περισσότερο όσα θέλετε να κάνετε σε αυτό τον τομέα.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείτε να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα ώστε να έρθετε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα και να τονώσετε τις συναισθηματικές σας σχέσεις, εκφραστείτε για όσα αισθάνεστε και μιλήστε για όσα θέλουν να αλλάξουν στις σχέσεις σας όμως προσέξτε αρκετά τα έξοδα και δημιουργήστε ευχάριστη ατμόσφαιρα ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας που ο τρόπος που αντιμετωπίζετε καταστάσεις θα αναδείξει τις ικανότητές σας.

Υδροχόος

Σήμερα καλό είναι να διοχετεύσετε την ενέργεια που έχετε σε ζητήματα που πρέπει πλέον να προχωρήσετε, αποφύγετε να μεταφέρετε την ένταση που έχετε και το άγχος στις προσωπικές σας σχέσεις, ζητήστε τη στήριξη ατόμων που αγαπάτε και προσπαθήστε να αποφύγετε συζητήσεις και συναντήσεις με όσους μπορούν να διαταράξουν την ισορροπία σας αν η διάθεσή σας δεν είναι καλή σήμερα.

Ιχθύες

Σήμερα είναι κατάλληλη μέρα για να κινηθείτε με περισσότερη ηρεμία αλλά και να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας, η διάθεσή σας είναι ευαίσθητη γι’ αυτό καλύτερα είναι μέσα σε προσωπικές σας σχέσεις να αποφύγετε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις αλλά και κινηθείτε πιο ήρεμα και ομαλά στην επαφή σας με τους άλλους. Αποφύγετε αποφάσεις για οικονομικά ζητήματα όπως και να προσχωρήσετε θέματα στα επαγγελματικά σας.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: