Τα ζώδια της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου 2018

zodia new
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς *

pappas-konstantinos-zodia

Κριός

Στα επαγγελματικά σας σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με νέα σας σχέδια και θα μπορέσετε να δείξετε στους άλλους γύρω σας τις ικανότητές σας, έχοντας πάντα τον πρωταρχικό ρόλο που σας αρμόζει και επίσης πόσο ευέλικτοι και δυναμικοί είστε κάτω από πιεστικές συνθήκες. Μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με τον σύντροφό σας και συζητήστε ότι σας απασχολεί.

Ταύρος

Μπορεί η διάθεσή σας σήμερα να επηρεάζεται σήμερα από το τετράγωνο Σελήνη-Ουρανού όμως η ευστροφία του μυαλού σας δίνει την δυνατότητα να περάσετε πιο ανώδυνα αυτή την μέρα. Εστιάστε με μεγαλύτερη προσοχή στις αδυναμίες σας για να μην σας ανατρέψουν τα σχέδιά σας και ειδικότερα στο χώρο της εργασίας σας. Μία συνάντηση από το παρελθόν μπορεί να σας βγάλει από την καθημερινότητά σας, μην ξεχάσετε όμως να βάλετε τα όρια που θα σας κρατήσουν σε ισορροπία.

Δίδυμοι

Σήμερα αναδείξτε περισσότερο το θετικό στοιχείο του χαρακτήρα σας, την επικοινωνία και τον ελιγμό, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας. Συμφωνίες ή συμβόλαια που εκκρεμούν να κλείσουν είναι η κατάλληλη ημέρα να τα ελέγξετε καλύτερα, αλλά αποφύγετε υπογραφές σήμερα. Στα συναισθηματικά σας η επικοινωνία σας θα είναι σε καλά επίπεδα. Μπορεί να υπάρξει και μία νέα πρόταση μην την απορρίψετε, μπορεί να είναι τελικά μία έκπληξη για σας.

Καρκίνος

Τα επαγγελματικά σας σήμερα θα εξελιχθούν χωρίς αστάθμητους παράγοντες και συναισθήματα αισιοδοξίας θα σας τείνουν προς την άνοδό και εξέλιξη των σχεδίων σας. Ότι αφορά τους συνεργάτες σας θα πρέπει να δείξετε μία επιφυλακτικότητα και να μην επηρεαστείτε τόσο από το συναίσθημα όσο από την λογική. Μην ξεσπάσετε σε περιττά έξοδα, αλλά στραφείτε προς το ταίρι σας το οποίο θα βοηθήσει τη διάθεσή σας.

Λέων

Κάποιες καθυστερήσεις και δυσκολίες στα επαγγελματικά σας μπορεί να σας προκαλέσουν κάποιο εκνευρισμό. Προσπαθήστε λοιπόν να ασχοληθείτε όσο είναι δυνατόν με αυτές τις υποχρεώσεις και για την υπόλοιπη μέρα ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί και καταπραΰνει το νευρικό σας σύστημα. Συζητήστε όσα σας απασχολούν με άτομα που εμπιστεύεστε.

Παρθένος

Προσπαθήστε να αξιολογήσετε τις καταστάσεις γύρω σας με επιφυλακτικότητα και λογική και όχι με το να επιτρέψετε στον εαυτό σας να υπερέχει η ευαισθησία σας. Γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι αυτό κάποιες φορές ειδικότερα στον επαγγελματικό σας χώρο φέρνει πτωτικά αποτελέσματα. Παροπλιστείτε λοιπόν με δυναμισμό και ενέργεια, ακόμα και στην συναισθηματική σας ζωή.

Ζυγός

Το ελεύθερο πνεύμα και ανυπότακτο ταυτόχρονα που σας διακατέχει σήμερα λόγω του Ουρανού, θα πρέπει να το περιορίσετε ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά στον επαγγελματικό σας τομέα και ιδιαίτερα σε συνεργασίες, αλλά και στις προσωπικές σας σχέσεις. Διατηρείστε τις καινοτόμες ιδέες σας στην επιφάνεια οι οποίες θα σας ανοίξουν τις πύλες της επιτυχίας.

Σκορπιός

Η σταθερότητα του χαρακτήρα σας και η επιμέλεια είναι στοιχεία που σας καθορίζουν και σας ωθούν στις κατάλληλες αποφάσεις για την εργασία σας. Προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη όμως τα οικονομικά και τα συναισθηματικά σας. Η μέρα δεν καλεί την επίλυση των αισθηματικών θεμάτων σας, διότι αρκετά σας απασχολούν στα οικονομικά σας.

Τοξότης

Καλό θα ήταν σήμερα να αποφύγετε υπέρμετρα ανοίγματα στον χώρο της εργασίας σας και τις αποφάσεις. Έχετε την ευχέρεια να ασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, όμως οι ευθύνες που υπάρχουν αυτό το διάστημα μπορεί να σας δυσκολεύουν, κινηθείτε πιο σταθερά. Η αλληλοκατανόηση με το ταίρι σας θα διορθώσει τα θέματα του παρελθόντος, τα οποία δυσκολεύουν και την ψυχολογία σας εδώ και καιρό.

Αιγόκερως

Κυρίως στον χώρο εργασία σας διατηρήστε την αυτοκυριαρχία σας και ελέγξτε τα συναισθήματα σας, έχοντας σαν αποτέλεσμα την σωστή διαχείριση των αποφάσεων σας. Μην επιμένετε σε άτομα που δεν αξίζουν να βρίσκονται δίπλα σας. Εστιάστε προς τα εσωτερικά σας χαρίσματα και κάντε την αυτογνωσία που σας είναι απαραίτητη αυτό το διάστημα.

Υδροχόος

Η κοινωνικότητά σας από την μία μεν σας προσάπτει κύρος από την άλλη αισθάνεστε ότι σας καταβάλει ψυχολογικά. Έχοντας φτάσει σε ένα καλό επίπεδο την εργασία σας μετά από σκληρή δουλειά, πλησιάζει ο καιρός να ανταμειφτείτε. Η συναισθηματική σας αστάθεια προκαλεί αλλαγές στην διάθεση σας, κανονίστε μία συνάντηση με φιλικά άτομα σε ευχάριστο περιβάλλον ώστε να βελτιώσετε τη διάθεσή σας.

Ιχθύες

Σήμερα εξελίξεις έρχονται για σας ή μία απάντηση την οποία περιμένατε, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας όλα βελτιώνονται και κινούνται καλύτερα. Οι παρεξηγήσεις του παρελθόντος με τον σύντροφο σας λαμβάνουν χώρα και επιλύονται εφόσον υπάρχει η καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: