Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια του Σαββατοκύριακου:

ΚΡΙΟΣ

Ο εγωισμός και η φυσική σας ενέργεια θα ενισχυθούν σήμερα. Αγκαλιάστε την σταθερή ενέργεια που σας ενθαρρύνει. Να είστε προσεκτικοί καθώς η συχνά αρνητική συμπεριφορά μπορεί να ενοχλεί τα άτομα που αγαπάτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να σας είναι δύσκολο να βρείτε την ακριβή σας πορεία σήμερα. Μπορεί μια έντονη δύναμη να σας ωθεί να επιβραδύνετε. Να είστε πιο πρακτικοί με την ενέργειά σας. Μπορεί να μην είναι αυτό που θέλετε να ακούσετε αλλά είναι αυτό που πρέπει να ακούσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όταν αισθάνεστε καλά με το σχέδιό σας κάποιος ή κάτι μπορεί να μπει στον δρόμο σας. Μπορεί να αισθανθείτε ότι κάνετε ένα βήμα μπροστά σήμερα και δύο πίσω. Ίσως έχετε κάποιες αμφιβολίες. Προσπαθήσετε να μην αφήσετε τους περιορισμούς να σας κρατήσουν πίσω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι περιορισμοί ίσως σας ενοχλούν σήμερα. Ίσως θυμάστε ότι υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να ελεγχθούν. Ίσως πρέπει να έχετε μια πιο πειθαρχημένη προσέγγιση στην ζωή. Μην φοβάστε τις αλλαγές και μην αφήνετε τα συναισθήματα των ευθυνών να σας κρατούν πίσω.

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να μην ανησυχείτε τόσο πολύ. Θα πρέπει να φροντίσετε τις λεπτομέρειες ώστε να καταφέρετε ότι θέλετε. Ολοκληρώστε πράγματα που πρέπει να γίνουν και θα αισθάνεστε καλύτερα για τον εαυτό σας και την κατεύθυνση που ακολουθείτε. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και προσπαθήστε να έχετε καλή οπτική κάθε θέματος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες πλευρές της ζωής σας που έχετε αγνοήσει ίσως σας δημιουργήσουν πρόβλημα σήμερα. Θα πρέπει να εκπληρώσετε όλες σας τις ευθύνες. Τα πράγματα ίσως κλιμακωθούν πολύ και ίσως βρεθείτε σε ένα σημαντικό σταυροδρόμι. Η έντονη ενέργεια ίσως σας εξαντλήσει αναζητώντας την σωστή πορεία.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να σας είναι πιο εύκολο να συνδεθείτε με τους άλλους σήμερα. Ίσως έρθετε σε επαφή με κάποιους φίλους ή μέλη της οικογένειάς σας. Η ενέργεια αυτή ίσως φέρει μια διαφορετική οπτική στην ζωή σας και μπορεί να σας εκπλήξει. Οι ημέρες είναι καλές για να συναντήσετε νέα άτομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα δείτε ότι οι πειθαρχημένες πράξεις είναι ο καλύτερος τρόπος να προχωρήσετε την ημέρα σας. Να είστε συγκεντρωμένοι στον δρόμο σας. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά να παίξετε σωστά τα χαρτιά σας. Προσπαθήστε να μην ταλαιπωρηθείτε με τις λεπτομέρειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι αποφάσεις θα είναι ακόμα πιο δύσκολες σήμερα. Από την μια πλευρά ίσως έχετε μια ανάγκη για σταθερότητα ενώ από την άλλη πλευρά η ενέργειά σας πηγαίνει προς πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις όσο αναζητάτε νέες εμπειρίες και επαφές με τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπάρχει μια σταθερή ενέργεια σήμερα που ίσως σας κάνει να αισθάνεστε λιγότερο ενεργητικοί. Μην εκπλαγείτε αν αυτή η αίσθηση περιορισμού σας αποθαρρύνει. Οι στιγμές ξεκούρασης και αναθεώρησης είναι πολύ σημαντικές. Μην σκέπτεστε ότι πρέπει να τρέχετε συνέχεια για να προοδεύσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα πράγματα είναι υπέρ σας για τις επόμενες 4 εβδομάδες αν και σήμερα ίσως δείτε ότι δεν προχωρούν γρήγορα. Μπορεί να υπάρχει ένταση και ίσως δεν θέλετε να κάνετε κάτι. Μην ανησυχείτε. Αυτό το συναίσθημα σύντομα θα περάσει και θα αισθάνεστε ξανά ο εαυτός σας πολύ γρήγορα.

ΙΧΘYΕΣ

Η πειθαρχία και η αίσθηση του καθήκοντος είναι πολύ σημαντικά για εσάς τελευταία. Φαίνεται σαν να έχει βάλει κάποιος συνεχόμενα εμπόδια στον δρόμο σας. Προσπαθήστε να μην το δείτε αρνητικά. Είναι μια σημαντική στιγμή να χαλαρώσετε και να σχεδιάσετε. Να είστε προσεκτικοί.

Παλαιότερα άρθρα: