Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου: οι προβλέψεις για τις 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2016

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2016:

Κριός

Ένας κοντινός φίλος μάλλον έχει εξαφανιστεί από το προσκήνιο και αυτό ίσως σας ανησυχεί, σας μπερδεύει και σας κάνει να αναρωτιέστε μήπως δεν θέλει να διατηρήσει την σχέση του/της μαζί σας.

Ταύρος

Τα επαγγελματικά σας συμφέροντα ίσως περιτριγυρίζονται από κουτσομπολιά και φήμες. Κάποιος έχει στόχους και μάλλον δεν ενδιαφέρεται πολύ για την επίδραση του πάνω στους άλλους.

Δίδυμοι

Ίσως σχεδιάζετε ένα ταξίδι εδώ και καιρό. Ίσως κάποιο νέο ή τηλεφώνημα βάλει σε κίνδυνο τα σχέδιά σας και μπορεί να απογοητευθείτε.

Καρκίνος

Κάποια άσχημα νέα για την οικονομική σας κατάσταση να σας βγάλει εκτός ισορροπίας. Κοιτάξτε το θέμα προσεκτικά χωρίς να πανικοβάλλεστε. Ίσως είναι κάποιο λάθος.

Λέων

Μια δυσάρεστη κατάσταση μπορεί να προκύψει. Η πρώτη σας αντίδραση είναι να προστατέψετε τα κοντινά σας άτομα από την αλήθεια. Ίσως μπείτε σε πειρασμό να πείτε ψέμματα. Μην ενδώσετε.

Παρθένος

Ίσως βρεθείτε να τρέχετε. Ίσως έχετε νέες πληροφορίες και ιδέες. Σημειώστε τες. Θα επιστρέψετε εκεί αργότερα. Κάντε μια βόλτα αργότερη ή ασκηθείτε.

Ζυγός

Οι ανησυχίες σας για ένα κοντινό σας άτομα που ίσως φαίνεται στεναχωρημένο ίσως σας ταλαιπωρούν, αλλά ίσως είστε διστακτικοί να επικοινωνήσετε με αυτό το άτομο για να ρωτήσετε τι συμβαίνει.

Σκορπιός

Ένα μέλος της οικογένειάς σας ίσως είναι στεναχωρημένο και να μην θέλει να μιλήσει για το τι συμβαίνει. Η διάθεση αυτή ίσως περάσει και στους άλλους.

Τοξότης

Η λάθος πληροφόρηση ίσως είναι παντού γύρω σας και μάλλον θα δημιουργήσει ενοχλήσεις και εκνευρισμό. Μην αποδέχεστε κουτσομπολιά ή φήμες που ακούτε. Μάθετε τα γεγονότα πρώτα.

Αιγόκερως

Ίσως μάθετε κάποιες λάθος οικονομικές πληροφορίες από κάποιο άτομο που συνηθίζετε να πιστεύετε. Ίσως είναι κάποιος στενός φίλος, συγγενής ή να ασχολείται με τα οικονομικά.

Υδροχόος

Κάποιο κοντινό σας άτομο ίσως να μην είναι απόλυτα ειλικρινές. Αυτό το άτομο μάλλον αποφεύγει την αλήθεια ή σας την κρύβει γιατί θέλει να σας προστατέψει.

Ιχθύες

Ίσως αισθάνεστε κόπωση. Μάλλον θέλετε να μείνετε στο κρεβάτι σας. Αυτό είναι αντίθετο με την συνήθη τάση σας και ίσως δεν θέλετε να προχωρήσετε με αυτό τον τρόπο. Μην πέσετε σε αυτή την παγίδα.

Παλαιότερα άρθρα: