Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου: οι προβλέψεις για τις 16 κ” 17 Ιουλίου

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουλίου:

Κριός

Μπορεί να ξυπνήσετε και να αποφασίσετε να περάσετε χρόνο δουλεύοντας πάνω στο σπίτι. Ίσως θέλετε να κάνετε αλλαγές στην διακόσμηση. Αναλύστε όλες τις ιδέες, ώστε να δείτε ποιες είναι εφαρμόσιμες. Μάλλον δεν θα μπορείτε να κάνετε όλα όσα θέλετε.

Ταύρος

Ίσως λάβετε ένα υποστηρικτικό γράμμα ή τηλεφώνημα από κάποιο κοντινό σας άτομο. Οι επικοινωνίες θα είναι πολύ καλές και θα γίνουν καλές συζητήσεις. Ίσως θέλετε να δείτε μια ταινία ή να αγοράσετε ένα νέο βιβλίο. Ότι και να κάνετε θα πάει καλά.

Δίδυμοι

Τα οικονομικά σας θέματα φαίνονται πολύ καλά τώρα. Ίσως έχετε καλά νέα, αν και δεν είναι σίγουρο. Ό, τι να και έρθει θα είναι ευχάριστο και απρόσμενο και σίγουρα δεν θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ως απογοήτευση.

Καρκίνος

Θα είστε πολύ χαρούμενοι με τον εαυτό σας. Η εσωτερική σας ομορφιά φαίνεται τώρα περισσότερο. Ίσως είστε πιο κοινωνικοί. Οι παλιοί και οι νέοι φίλοι θα είναι πολλοί και θα περνάτε καλά. Διατηρήστε την λογική σας και μην τα βλέπετε όλα ρόδινα.

Λέων

Ίσως έχετε την τάση να εξερευνήσετε περισσότερο τα καλλιτεχνικά σας ενδιαφέροντα. Ίσως θέλετε να πάτε σε ένα μουσείο ή σε μια γκαλερί. Μην εκπλαγείτε αν αισθανθείτε έλξη για το έργο συγκεκριμένων καλλιτεχνών.

Παρθένος

Ένας φίλος που δεν έχετε δει εδώ και καιρό ίσως σας επισκεφθεί ή σας τηλεφωνήσει. Θα μάθετε πολλά καλά νέα και χρήσιμες πληροφορίες που θα σας φανούν χρήσιμες. Ίσως κάνετε κάποιο ταξίδι. Μάλλον θα έχετε μια μικρή αύξηση στο εισόδημά σας. Χαλαρώστε με μαι ταινία.

Ζυγός

Ίσως δείτε ότι η δουλειά που κάνατε στο παρελθόν θα αποδώσει οικονομικά. Θα είστε πολύ χαρούμενοι, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθείτε και να αρχίσετε να ξοδεύετε. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας αλλά μέσα σε λογικά πλαίσια. Μην ξοδέψετε πολλά γιατί θα έχετε πρόβλημα στο τέλος του μήνα.

Σκορπιός

Σκέπτεστε εξωτικά μέρη και ταξίδια. Ίσως αναρωτιέστε για άλλους πολιτισμούς. Μπορεί η ονειροπόλησή σας να σας αποσπά από τις δουλειές σας. Είναι σημαντικό να είστε προσγειωμένοι. Αν όντως θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι, μιλήστε με ένα ταξιδιωτικό γραφείο.

Τοξότης

Μάλλον θα σας έρθουν κάποια χρήματα. Ίσως είναι χρήματα που σας χρωστά κάποιος ή μπορεί να κερδίσετε το λαχείο. Ίσως βρείτε χρήματα στον δρόμο σας. Ο έρωτας είναι πολύ στο μυαλό σας. Υπάρχει ανησυχία και ίσως προσπαθήσετε να την απωθήσετε. Μην φοβάστε.

Αιγόκερως

Η ρομαντική πλευρά σας είναι έντονη. Το αντίθετο φύλο γενικά όπως και ο/η σύντροφός σας θα σας φαίνονται πολύ ελκυστικοί. Ίσως δείτε κάποιον με άλλη ματιά. Θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή και να περιμένετε πολλές προσκλήσεις.

Υδροχόος

Θα συναντήσετε νέα άτομα και μάλλον θα εντυπωσιαστούν από τους τρόπους σας και τις κοινωνικές σας δεξιότητες. Μην εκπλαγείτε αν σας έρθουν και νέες ευκαιρίες. Η υγεία σας είναι καλή και δείχνετε υπέροχοι. Είναι καλή στιγμή να σχεδιάσετε ένα βράδυ έξω με φίλους ή τον/την σύντροφό σας.

Ιχθύες

Θα έχετε έντονα συναισθήματα. Ο κύκλος ίσως είναι πιο ελκυστικός από ότι συνήθως. Όλοι θα είναι πολύ περιποιητικοί απέναντί σας. Εσείς θα είστε πολύ δημιουργικοί και ίσως αποφασίσετε να ασχοληθείτε με τις τέχνες. Θα θέλετε να διαβάσετε ρομαντικά μυθιστορήματα. Περάστε καλά.

Παλαιότερα άρθρα: