Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου: οι προβλέψεις για τις 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2016

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2016:

Κριός

Η διαίσθησή σας είναι έντονη και το μυαλό σας είναι συγκεντρωμένο στον στόχο. Οι άλλοι ίσως έχουν προβλήματα αλλά εσείς είστε το σωσίβιο που χρειάζονται. Η πνευματική σας διαύγεια θα είναι πολύτιμη.

Ταύρος

Ίσως η διάθεση γύρω σας να είναι λίγο περίεργη. Ίσως όλοι να είναι πολύ σοβαροί. Είτε καταλάβετε το γιατί, είτε όχι απλά να ξέρετε ότι δεν σχετίζεται με εσάς.

Δίδυμοι

Περάστε καλά και μην αισθάνεστε ενοχές. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και μην πνίγεστε. Η ευαισθησία σας είναι έντονη. Μπορεί να επηρεαστείτε από την διάθεση των άλλων. Να είστε προσεκτικοί.

Καρκίνος

Ίσως απλά θέλετε να χαλαρώσετε. Δεν πειράζει. Μην σηκώνεστε αν δεν θέλετε. Μάλλον είναι καλύτερα να μείνετε κοντά στο σπίτι και να δείτε μια ταινία απόψε. Αν σας ρωτάνε πως είστε, να είστε ειλικρινείς.

Λέων

Επιτέλους όλοι αρχίζουν να καταλαβαίνουν την οπτική σας. Να είστε ο εαυτός σας. Η σκέψη σας είναι ξεκάθαρη και συγκεντρωμένη. Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας για να καταφέρετε ότι θέλετε.

Παρθένος

Δώστε στους άλλους το περιθώριο της αμφιβολίας. Μην είστε βιαστικοί με τις πράξεις σας και πάρτε τον χρόνο να τα σκεφθείτε όλα αναλυτικά. Θα είστε συγχρονισμένοι μετά συναισθήματά σας.

Ζυγός

Αφήστε τις δουλειές στην άκρη και επικεντρωθείτε στα συναισθήματά σας. Ίσως είστε πολύ προστατευτικοί, αλλά θα πρέπει να πιστέψετε πως ότι αισθάνεστε είναι καλύτερα να το εκφράζετε.

Σκορπιός

Μιλήστε με έναν φίλο. Ίσως αισθάνεστε ότι το μυαλό σας είναι κολλημένο και αυτό μάλλον δεν σας επιτρέπει να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας. Θα πρέπει να κάνετε μικρά βήματα.

Τοξότης

Τα πράγματα πηγαίνουν καλά, οπότε εκμεταλλευθείτε το. Η διαίσθησή σας είναι έντονη και έχετε την ικανότητα να αντιλαμβάνεστε τις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων.

Αιγόκερως

Η αναποφασιστικότητα των άλλων ίσως σας κάνει να αισθάνεστε εκνευρισμό. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να το προσπεράσετε αυτό απλά προχωρώντας.

Υδροχόος

Ίσως σας είναι πολύ πιο εύκολο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Αν έχετε κάτι στο μυαλό σας εδώ και καιρό τώρα πρέπει να μιλήσετε. Θα μπορείτε να μιλήσετε ειλικρινά.

Ιχθύες

Μπορεί να αισθάνεστε ότι έχετε κολλήσει, ενώ προσπαθείτε να προχωρήσετε. Οι άλλοι ίσως είναι πολύ ευερέθιστοι και ανυπόμονοι. Να είστε ευγενικοί.

Παλαιότερα άρθρα: