Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου: οι προβλέψεις για τις 23 και 24 Ιουλίου

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια στις 23 και 24 Ιουλίου:

Κριός

Επικεντρωθείτε στις ανάγκες σας τώρα αντί να προσπαθείτε να φροντίσετε τις ανάγκες των άλλων. Υπάρχει πολύ ένταση όταν προσπαθείτε να φροντίσετε κάποιον που δεν το θέλει. Ο καλύτερος τρόπος να φροντίστε την κατάσταση είναι να αφήσετε αυτό το άτομο μόνο του.

Ταύρος

Τα πράγματα ίσως πηγαίνουν καλά στον ερωτικό τομέα αλλά μπορεί να συναντήσετε ένα εμπόδιο. Ίσως δεν θυμάστε κάτι σημαντικό. Ίσως έπρεπε να δράσετε με έναν συγκεκριμένο τρόπο και αποτύχατε. Προσεγγίστε το άτομο που πληγώσατε με ειλικρίνεια και απολογηθείτε.

Δίδυμοι

Να θυμάστε ότι πρέπει να είστε ο εαυτός σας. Ίσως αισθάνεστε πιο επικεντρωμένοι στον εαυτό σας και αυτό σας ενθαρρύνει να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και να πείτε στους άλλους ότι πρέπει. Ίσως υπήρχαν κάποια προβλήματα με τον/την σύντροφό σας, αλλά τώρα είναι παρελθόν.

Καρκίνος

Ίσως πρέπει να ασχοληθείτε με την δουλειά σας αλλά κάποιος σας εμποδίζει. Όλοι είναι αγχωμένοι στην αρχή αλλά να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να συνεχίσετε έτσι. Μην προχωράτε χωρίς να κοιτάτε πίσω σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μειώσετε ταχύτητα αν χρειάζεται.

Λέων

Ανυπομονείτε να δράσετε ειδικά σε ερωτικά θέματα. Να είστε προσεκτικοί όμως και μην δράσετε χωρίς να σκεφθείτε. Είναι σημαντικό να είστε στην ίδια φάση εσείς και ο/η σύντροφός σας. Μάλλον θέλετε να προχωρήσετε πολύ γρήγορα.

Παρθένος

Μπορεί να αισθάνεστε ότι κάτι σας περιορίζει από το να προχωρήσετε με τους στόχους σας. Ίσως αισθάνεστε ότι είστε φυλακισμένοι αλλά αν κοιτάξετε πιο προσεκτικά θα δείτε ότι αυτό το εμπόδιο είναι τελικά βοήθεια. Θα πρέπει να χαλαρώσετε και να σκεφθείτε τον τρόπο δράσης σας πριν προχωρήσετε.

Ζυγός

Θα έχετε όρεξη να μιλήσετε. Υπάρχουν στιγμές που δεν θα θέλετε να ασχοληθείτε με κάτι από βαρεμάρα ή γιατί σας ενοχλεί. Μάλλον θέλετε απλά να προχωρήσετε. Μπορείτε να πείτε ελεύθερα την γνώμη σας. Οι άλλοι θα ακούσουν τι έχετε να πείτε. Να είστε ειλικρινείς!

Σκορπιός

Ίσως ανυπομονείτε να προχωρήσετε σε κάποια περιπέτεια. Είναι σημαντικό να έχετε ρεαλιστικό σχεδιασμό. Θα πρέπει να έχετε τους απαραίτητους πόρους ώστε να προχωρήσετε. Ο παλιός τρόπος είναι πρακτικός και δοκιμασμένος. Μην τον απορρίπτετε τελείως.

Τοξότης

Οι άλλοι μάλλον θέλουν να προχωρήσουν με τα σχέδιά τους. Ίσως είναι καλύτερα για εσάς να περιμένετε και να δείτε την πορεία τους. Αφήστε τους άλλους να προχωρήσουν πρώτα για να δείτε τελικά ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος δράσης.

Αιγόκερως

Μάλλον θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές σε μια στενή σας σχέση ή μπορεί να ακολουθείτε τον έρωτα χωρίς να σχεδιάζετε πολύ. Κοιτάξτε την κατάσταση μακροπρόθεσμα και δείτε τι θέλετε να κάνετε και πως προχωράτε τώρα. Θα πρέπει να προσαρμοστείτε για να φθάσετε εκεί που επιθυμείτε.

Υδροχόος

Τα συναισθήματά σας τώρα γίνονται πιο σταθερά. Θα είστε καλύτερα συγχρονισμένοι με τις εσωτερικές σας ανάγκες και ίσως ανακαλύψετε πως κάποιες πρόσφατες πράξεις σας δεν ήταν πολύ καλές. Ίσως ήταν ικανοποιητικές τότε αλλά τώρα με μια πιο προσεκτική σκέψη θα δείτε ότι δεν ήταν αυτό που θέλατε.

Ιχθύες

Οι σχέσεις σας είναι καλές αλλά ίσως δεν είναι τόσο ικανοποιητικές όσο θα θέλατε. Ίσως οδηγείστε από το μυαλό σας. Είναι καιρός να αφήσετε την καρδιά σας να αναλάβει και να φροντίσει τις ανάγκες σας. Οι γύρω σας θα αλλάξουν μετά από αυτό. Μην εκνευριστείτε από τις αλλαγές που θα ακολουθήσουν.

Παλαιότερα άρθρα: