Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου: οι προβλέψεις για τις 15 και 16 Οκτωβρίου

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Οκτωβρίου:

Κριός

Η πνευματική σας διαύγεια είναι εξαιρετική. Θα δείτε ότι ο τρόπος σκέψης σας αντικατοπτρίζει ακριβώς το ποιοι είστε. Από την στιγμή που σηκώνεστε το μυαλό σας θέλει να τα επεξεργαστεί όλα. Θα είναι μια υπέροχη συγκυρία για να πείτε την γνώμη σας.

Ταύρος

Συντονιστείτε στις σκέψεις των άλλων. Με το να επικεντρώνεστε μόνο στον εαυτό σας χάνετε την ομορφιά και την σοφία των άλλων. Σεβαστείτε την γνώμη τους όπως θέλετε να σέβονται την δική σας. Ο εγωισμός σας ίσως μπει εμπόδιο στον δρόμο σας αλλά η ευαισθησία σας θα σας βοηθήσει.

Δίδυμοι

Θα δείτε ότι το μυαλό σας είναι πολύ κοφτερό και έχετε μεγάλη διαύγεια αναφορικά με τον σκοπό της ζωής σας. Μπορεί να είναι το φυσικό σας ένστικτο που είναι έντονο και θα δείτε πόσο χρήσιμοι μπορείτε να φανείτε στους άλλους. Δώστε στους άλλους τις συμβουλές που χρειάζονται.

Καρκίνος

Πολλοί προχωρούν χωρίς να παίρνουν συνειδητές αποφάσεις για τις πράξεις τους. Οι γύρω σας είναι σαν να είναι σε λήθαργο. Μην πέσετε σε αυτή την παγίδα. Είναι μια καλή περίοδος για να δράσετε. Μην αφήσετε τους άλλους να παίρνουν αποφάσεις για εσάς. Πάρτε τον έλεγχο του πεπρωμένου σας.

Λέων

Η σκέψη σας είναι καθαρή και θα δείτε ότι είναι συγχρονισμένοι με το ποιοι είστε πραγματικά. Βρείτε την δύναμή σας στις συζητήσεις που αφορούν τις καταστάσεις που έχετε μπροστά σας. Η ερευνητική σας φύση είναι έντονη και οι άλλοι θα δυσκολευτούν να σας κοροϊδέψουν τώρα.

Παρθένος

Δεν είναι κακό να κάνετε λάθος. Αν ξέρετε ότι έχετε κάνει ένα λάθος παραδεχθείτε το. Οι άλλοι δεν θα θέλουν να σας αντιμετωπίσουν αν επιμένετε ότι τα κάνετε όλα σωστά. Το μυαλό σας ίσως είναι κουρασμένοι οπότε προσπαθήστε να είστε πιο ευαίσθητοι και δεκτικοί από ότι συνήθως.

Ζυγός

Να είστε προσεκτικοί με την κρίση σας σήμερα. Μάλλον θα απομακρύνετε τους άλλους αν δεν είστε προσεκτικοί με το πως εκφράζεστε. Είναι καλή στιγμή να ακούσετε και να λάβετε πληροφορίες. Σκεφθείτε τα πράγματα πριν πάρετε αποφάσεις.

Σκορπιός

Η πνευματική σας ικανότητα μάλλον δεν είναι πολύ καλή σήμερα. Ίσως δεν αισθάνεστε τόσο έξυπνοι όσο θα θέλατε. Μάλλον πρέπει να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να τα κάνετε όλα. Να είστε περισσότερο ακροατές σήμερα και πάρτε συμβουλές από τους άλλους.

Τοξότης

Ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα σήμερα είναι να θυμάστε ότι τα συναισθήματα είναι δυνατά και πρέπει να τα σέβεστε. Μην κάνετε εκπτώσεις σας συναισθήματά σας. Είναι πιο σημαντικό να τα αποδεχθείτε. Μόλις χαλαρώσετε θα δείτε ότι το μυαλό σας θα καθαρίσει.

Αιγόκερως

Κάποιος ίσως σας προκαλεί. Μπορεί η επιθετική σας φύση να σας οδηγεί σε λάθος δρόμο και απλά δεν μπορείτε να αντιδράσετε. Ίσως να μην αντιλαμβάνεστε πως επηρεάζετε τους γύρω σας. Δείτε την οπτική των άλλων για να μπορέσετε να κερδίσετε περισσότερο.

Υδροχόος

Το μυαλό σας είναι καθαρό. Θα δείτε ότι έχετε την ικανότητα να συντονίζεστε με την ενέργεια που υπάρχει στην ζωή σας τώρα. Τα καλά νέα είναι ότι το μυαλό σας και ο εγωισμός σας λειτουργούν μαζί και ίσως βρείτε καλύτερη ισορροπία ανάμεσά τους.

Ιχθύες

Η δεκτικότητά σας απέναντι σε νέες ιδέες είναι δυνατή. Ακούστε τι λένε οι άλλοι και να θυμάστε ότι μπορείτε να μάθετε από τα άτομα που συναντάτε. Υπάρχει κάποιο μάθημα μέσα σε κάθε κατάσταση. Να θυμάστε ότι πρέπει να ασκείτε το μυαλό σας όπως και το σώμα σας.

Παλαιότερα άρθρα: