Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου, προβλέψεις για 28-29 Μαΐου

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια αυτό το Σαββατοκύριακο, 28-29 Μαΐου.

Κριός

Ο Ερμής στον Ταύρο σε ορθή πορεία πια από τις 22/5 ξεσκαλώνει πιθανόν οικονομικά θέματα που είχαν κολλήσει ελπίζοντας να είναι για να πάρετε κάτι κι όχι αποκλειστικά για να δώσετε. Ξεκολλάει και η πιθανή ασυνεννοησία. Και οι σχέσεις. Και η γλώσσα. Θέλεις; Μπορείς και πάλι ανεξάρτητα αποτελέσματος.

Ταύρος

Τέλος συναγερμού: Ο Ερμής, που σας ταλαιπώρησε ανάδρομος στο ζώδιό σας, γυρίζει σε ορθή πορεία επαναφέροντάς σας σε μια καθημερινότητα που δεν θα τρέχει μετ’ εμποδίων με δυσάρεστα απρόοπτα, ή άλλα μου είπες άλλα κατάλαβα, άλλο συνέβαινε. Χωρίς παρεξηγήσεις, χωρίς εκκρεμότητες και πρόσωπα του παρελθόντος.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σας Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία, στον Ταύρο, γεγονός που αν μη τι άλλο βγάζει ένα αγκάθι από το πλευρό σας. Παρόλο που η θέση του στον Ταύρο δεν είναι ευνοϊκή τουλάχιστον η καθημερινότητα της δουλειάς σας ή η ρουτίνα της καθημερινότητας σταματάει να έχει δυσάρεστες εκπλήξεις ή έξτρα δυσκολίες και εκνευρισμό.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη, που από τις 24/5 αρχίζει τη διέλευσή της στους Διδύμους, αυξάνει τις τάσεις απόδρασης που πιθανόν έχετε. Δεν θέλετε πραγματικότητα, θέλεις μαγεία – όχι καθημερινότητα, δουλειά, άγχος, προβληματικές σχέσεις και αγωνίες. Να σας αφήσουν ήσυχο/η, να διασκεδάσετε χωρίς να έχετε στο μυαλό σας την αυριανή δουλειά.

Λέων

Από τη στιγμή που ο Ερμής γυρίσει σε ορθή πορεία στον Ταύρο στις 22/5 θα μπορέσετε να ξεμπερδευτείτε και επαγγελματικά, αν εκεί ήταν που υπήρξαν αναποδιές, καθυστερήσεις ή αναμονή, ή και προσωπικά/ αισθηματικά/ οικογενειακά, αν σε κάποιον από αυτούς τους τομείς υπήρξε δυσαρμονία, ασυνεννοησία, παρεξηγήσεις ή ψυχρότητα.

Παρθένος

Όταν ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι ανάδρομος, όσο κι αν δεν σας επηρεάζει άμεσα όπως αυτή τη φορά που γύρισε ανάδρομος στον φιλικό σας Ταύρο, επιβραδύνει την καθημερινότητά σας, μειώνει την επικοινωνιακή σας ικανότητα, βάζει προσκόμματα στις δουλειές σας, σας καθυστερεί και πιθανόν ανατρέπει την οργάνωση ή ακυρώνει προσωρινά τα σχέδια σας.

Ζυγός

Η επιστροφή του Ερμή στον Ταύρο σε ορθή πορεία στις σταματάει κάτι που ώρες ώρες ήταν αφόρητο – να ανακατεύει παρελθόν, έρωτες, αποτυχίες, τραύματα, συναισθηματική πείνα και δίψα, εμμονές, πληγωμένα αισθήματα και σκοτάδι, δημιουργώντας απογοητευτικές και ηττοπαθείς σκέψεις που δηλητηρίαζαν τις στιγμές που μείνατε μόνος/η ή που προσπαθούσατε να κάνεις μια ανασκόπηση του παρελθόντος.

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Ταύρο γυρίζει σε ορθή πορεία από τις 22/5, η ανάδρομη περίοδός του σας επηρέασε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις στις οποίες φαίνεται ότι υπήρξε δυσκαμψία, αν όχι ασυνεννοησία ή και παγωμάρα. Από εδώ και πέρα ό,τι λέτε και ακούτε ισχύει περισσότερο, αφού η επικοινωνία παύει να μοιάζει με κουφό τηλέφωνο.

Τοξότης

Η τακτική υποχώρηση είναι μια στρατηγική κίνηση που παίρνετε, όταν δεν μπορείτε να νικήσετε τη μάχη – και τώρα δεν μπορείτε να κερδίσετε καμία μάχη. Αν μπορείτε να μιλήσεις ειλικρινά, από καρδιάς, στα ίσα αλλά χωρίς πάθος ή φανατισμό, κάντε το αλλιώς σωπάστε.

Αιγόκερως

Κάπως καλύτερα. Μάλλον αρκετά καλύτερα, αφού ο Ερμής στον Ταύρο, δηλαδή στον τομέα που σχετίζεται με τον έρωτα, τη διασκέδαση, τους φίλους και τα όνειρα, τη δημιουργικότητα και την έκφραση, το σεξ και τον ελεύθερο χρόνο, έρχεται στα ίσα του από τις 22/5 απελευθερώνοντας όλους αυτούς τους τομείς, κάνοντάς τους και πάλι λειτουργικούς.

Υδροχόος

Δύο καλά νέα αμέσως: 1) Η επιστροφή σε ορθή πορεία του Ερμή στον Ταύρο σηματοδοτεί το τέλος τυχόν προβλημάτων, παρεξηγήσεων, ενοχλητικών πρακτικών ζητημάτων, αναβολών, καθυστερήσεων ή απλώς της αίσθησης ότι κάτι δεν προχωρούσε, 2) Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 24/5 σηματοδοτεί μια περίοδο που μπορεί να είναι δημιουργικά ενδιαφέρουσα.

Ιχθύες

O Ερμής στον Ταύρο γυρίζει σε ορθή πορεία στις 22/5, οπότε ο ρυθμός της καθημερινότητας αποκαθίσταται λίγο-λίγο. Η επικοινωνία ξαναβρίσκει στόχο και η συνεννόηση είναι πιο εύκολη. Τώρα μπορείτε να μιλήσετε χωρίς παρενέργειες ή να προγραμματίσετε με μεγαλύτερη άνεση, έχοντας ωστόσο κατά νου ότι η o Άρης συνεχίζει να είναι ανάδρομος στον Τοξότη.

Παλαιότερα άρθρα: