Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια γι αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό σπάει την ρουτίνα της καθημερινότητάς και σας ωθεί να κινηθείτε με πρωτότυπο τρόπο, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μια ξεχωριστή δημιουργία. Γενικά η ημέρα προσφέρεται για αλλαγές και σίγουρα μπορείτε να ξεκινήσετε από την εμφάνισή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας κι ίσως είναι σκόπιμο να διερευνήσετε τις πραγματικές προθέσεις κάποιων, πριν βρεθείτε προ απροόπτου. Σε κάθε περίπτωση η μονιμότητα και η σταθερότητα που συνήθως επιδιώκετε, περνά κρίση!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να συμβάλλει στην ανανέωση των ενδιαφερόντων σας και στην επαφή σας με άτομα που χαρακτηρίζονται για το ελεύθερο πνεύμα τους και την έλλειψη ταμπού, ίσως μάλιστα να προκύψει μια νέα φιλία. Παράλληλα, η Πανσέληνος αναμένεται να δημιουργήσει «μπερδέματα».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να προχωρήσετε σε κάποιες αλλαγές που μπορεί να βελτιώσουν το επαγγελματικό καθεστώς σας. Ίσως μάλιστα να διαπιστώσετε ότι τελικά τα καλύτερα συμβαίνουν, όταν αφήνετε τα πράγματα να κυλήσουν, χωρίς να τα κατευθύνετε κάπου συγκεκριμένα.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος ενδέχεται να σας φορτώσει με επιπλέον ευθύνες κι ίσως είναι σκόπιμο να μοιράσετε ακριβοδίκαια τον χρόνο σας ανάμεσα στις οικογενειακές και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, ώστε να αποφύγετε τις εκατέρωθεν γκρίνιες. Παράλληλα, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να σας αιφνιδιάσει ευχάριστα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος σας καλεί να βελτιώσετε τις γνώσεις και το πνευματικό σας επίπεδο. Ωστόσο, στις πιο εξωστρεφείς δραστηριότητες σας (μετακινήσεις, ταξίδια και γενικότερα θέματα επικοινωνίας) μπορεί να υπάρξουν «εμπλοκές» ή παλινδρομήσεις, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να προνοήσετε για κάθε πιθανή αναποδιά.

ΖΥΓΟΣ

Μια σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού έχει βέβαια τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της και σίγουρα θα κληθείτε να ανταποκριθείτε σε ποικίλες προκλήσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Εκείνο, όμως, που σίγουρα θα σας ευχαριστήσει είναι η διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου σας με πολύ ξεχωριστά πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος είναι πιθανόν να δημιουργήσει μια εσωτερική αναστάτωση και μια κυκλοθυμία, τόσο που μπορεί να μην αναγνωρίζετε τον εαυτό σας! Παράλληλα, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό σας καλεί να αλλάξετε το πλαίσιο των εργασιακών σας σχέσεων πριν βρεθείτε προ απροόπτου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την συνδρομή της συνόδου Αφροδίτης-Ουρανού, η ημέρα προσφέρεται για καλή παρέα και μάλιστα με πρόσωπα που έχουν να σας δώσουν κάτι το διαφορετικό! Μπορείτε ακόμη να εκφραστείτε δημιουργικά ακολουθώντας ένα νέο μονοπάτι ή να γευθείτε κάτι το «εξωτικό».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος τονίζει τις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα κι αν έχετε παιδιά καλό είναι να «σκύψετε» πάνω στις ανάγκες και τις επιθυμίες τους, πριν βρεθείτε προ απροόπτου. Ανάλογες «εκπλήξεις» μπορεί να προκύψουν και στις φιλικές σας σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το να πρωτοτυπείτε δεν είναι βέβαια κάτι νέο για σας, αλλά σήμερα με την συνδρομή της συνόδου Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να γίνει μέσα από διαδικασίες ή δραστηριότητες που θα σας ενθουσιάσουν. Παράλληλα όμως, η Πανσέληνος σηματοδοτεί έκτακτες εξελίξεις σε σχέση με την οικογένεια αλλά και την καριέρα σας.

ΙΧΘYΕΣ

Τα καλά νέα είναι ότι τα οικονομικά σας μπορεί να γνωρίσουν μια απρόσμενη βελτίωση ή να λάβετε ένα δώρο που θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Γενικότερα, όμως, η ημέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ζωηρή σε μετακινήσεις κι επαφές, με την Πανσέληνο να σας πιέζει να διεκπεραιώσετε πολλά μέσα σε στενά χρονικά περιθώρια.

Παλαιότερα άρθρα: