Τασία προς βουλευτή ΠΑΣΟΚ: Πηγαίνετε να λιαστείτε γιατί ίσως σας χρειάζεται

tasia_xristodoulopoulou
Διαβάστε επίσης

Tα πνεύματα οξύνθηκαν μετά την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε η κυρία Χριστοφιλοπούλου στην αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, καθώς η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης διέκοπτε την υπουργό. Τον λόγο, τότε, πήρε η Τασία Χριστοδουλοπούλου, για να ηρεμήσει την κατάσταση, όπως γράφει το iefimerida.

«Δεν θέλετε να απαντήσει στην ερώτηση η υπουργός; Θέλετε να απαντήσει όσα θέλετε εσείς;» είπε αρχικά η κυρία Χριστοδουλοπούλου και πρόσθεσε: «Αν δεν μπορείτε να ακούσετε, μη θέσετε ξανά ερώτηση. Αυτό δεν είναι διαδικασία. Μόνο εσείς αγανακτείτε;».

Ακολούθησε ένας έντονος διάλογος-καβγάς ανάμεσα στην Εύη Χριστοφιλοπούλου και την Τασία Χριστοδουλοπούλου. Η κυρία Χριστοφιλοπούλου ανέφερε κάτι για τους πρόσφυγες που… λιάζονται (φράση που είχε πει πέρυσι η κυρία Χριστοδουλοπούλου), για να προκαλέσει την έντονη αντίδραση της πρώην αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής.

«Πηγαίνετε να λιαστείτε, γιατί ίσως σας χρειάζεται! Οπως χρειαζόταν και σε άλλους», είπε σε έντονο ύφος η κυρία Χριστοδουλοπούλου, για να συμπληρώσει: «Γιατί το επίπεδό σας έχει φτάσει στο μηδέν. Και του κόμματός σας, που χρησιμοποιεί αυτές τις εκφράσεις για να εξηγήσει τη θέση του για το προσφυγικό».

Η λεκτική διαμάχη συνεχίστηκε για λίγο, ώσπου η κυρία Χριστοδουλοπούλου φρόντισε να βάλει ένα τέλος. «Λοιπόν, τελειώνετε τώρα. Τελειώνετε. Φύγετε έξω αν δεν μπορείτε να ακούτε. Με το δικό σας πρόβλημα θα ασχοληθούμε τώρα;», είπε στην κυρία Χριστοφιλοπούλου, που δεν έδωσε συνέχεια και το θέμα έληξε κάπου εκεί.

Παλαιότερα άρθρα: