Τελικά τι ΔΕΝ θέλουν οι άντρες στο σεξ;

0a5e5e153384b8715c22b7cb487b9d7d_XL
Διαβάστε επίσης

«Οι άντρες σκέφτονται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα» και «είναι πολυγαμικό ον». Να δύο απόψεις που καταρρίπτονται πανηγυρικά από την παρακάτω έρευνα.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Journal of Social, Evolutionary and Cultural Psychology απέδειξε τι δεν θέλουν οι άνδρες στο σεξ, βρήκε πότε δεν ακούν το έτερο ήμισυ, πως προτιμούν τις γυναίκες στο σεξ αλλά και αν είναι ή όχι μονογαμικοί.

Προτιμούν ή όχι τα προκαταρκτικά
Το 84% των ανδρών απάντησαν πως τα προκαταρκτικά είναι για αυτούς το ίδιο σημαντικά με το κυρίως πιάτο, αφού τα προκαταρκτικά κάνουν το σεξ πιο απολαυστικό και έντονο.

Πότε δεν ακούν
H πλειοψηφία των συμμετεχόντων δήλωσε πως όταν μιλά η σύντροφο τους κάνει μεγάλη προσπάθεια για να την ακούσει αλλά όταν εκείνη δεν μπαίνει στο κυρίως θέμα αλλά χρησιμοποιεί πλάγιους τρόπους και μεγάλους προλόγους σύντομα χάνουν την προσοχή τους.

Τελικά, κάθε πότε σκέφτονται το σεξ
Ο μύθος που ακολουθεί τους άνδρες ότι σκέφτονται το σεξ κάθε επτά δευτερόλεπτα καταρρίπτεται πανηγυρικά αφού η δύσκολη πλέον καθημερινότητα και ο αγώνας για επιβίωση δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Είναι ή όχι πιστοί
Μπορεί να τους ακολουθεί ο αστικός μύθος ότι δεν είναι πιστοί αλλά το 81% δήλωσε με κατηγορηματικό τρόπο πως δεν θα απατούσε την γυναίκα του ακόμη και αν αυτό θα μπορούσε να μείνει για πάντα κρυφό.

Προτιμούν την επίθεση
Το 82% των ανδρών απάντησαν πως τους αρέσει πολύ να τους ζητά μια γυναίκα να βγουν ενώ ένα ποσοστό που αγγίζει το 60% δεν διστάζει να παραδεχθεί ότι προτιμούν τις επιθετικές γυναίκες στο κρεβάτι.

Παλαιότερα άρθρα: