Τεχνόπολις: Η Διαδρομή – The Itinerary

the itinerary
Διαβάστε επίσης

11 φωτορεπόρτερ ενώνουν τις ματιές τους σε μία ομαδική έκθεση που διοργανώνει η Υπηρεσία Ασύλου και η οποία θα λάβει χώρα στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΓΚΑΖΙ – TECHNOPOLIS GKAZI στο Γκάζι από τις 4 έως τις 8 Μαΐου. Ο τίτλος της έκθεσης είναι «Η Διαδρομή«.

Οι φωτογραφίες που θα εκτεθούν είναι μια καταγραφή από διάφορα σημεία-σταθμούς των προσφύγων, στην προσπάθειά τους να φτάσουν στον εκάστοτε προορισμό τους, σημεία όπως τα νησιά του Αιγαίου, η Ειδομένη, ο Ελαιώνας, ο Πειραιάς, η ΠΓΔΜ, η Σερβία και η Ουγγαρία, αλλά και φωτογραφίες από τις χώρες-αφετηρίες της διαδρομής αυτής όπως το Ιράκ, η Συρία και η Υποσαχάρια Αφρική.

Οι φωτογράφοι που συμμετέχουν είναι οι Milos Bicanski, Andrea Bonetti, Dimitris Bouras, Λουίζα Γκουλιαμάκη, Yannis Kolesidis, John Liakos, Menelaos Myrillas, Nick Paleologos, Anna Pantelia, Fotis Plegas G. και Orestis Seferoglou.

Η έκθεση αποτελεί τον προπομπό της ημερίδας με τίτλο “Το Μέλλον του Ασύλου στην Ευρώπη” που διοργανώνει η Υπηρεσία Ασύλου στις 9 Μαΐου, στο Αμφιθέατρο της Τεχνόπολης και με χορηγό το SolidarityNow.

Info: Αίθουσα «Δεξαμενές Καθαρισμού», Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, 4 έως 8 Μαΐου, 11.00-23.00.

Facebook page

the itinerary

Παλαιότερα άρθρα: