Τι λέει ο πατέρας της 28χρονης Ντένιας για την εμπλοκή του ταξιδιού στην Αμερική

c6ddab1a49bdaa4ee92013914cf40995_XL (1)
Διαβάστε επίσης

Τους λόγους για τους οποίους καθυστερεί η μεταφορά της 28χρονης Ντένιας Παράσχη από τη Ζάκυνθο που συγκίνησε το Πανελλήνιο με την περιπέτεια υγείας της, στην Αμερική, γνωστοποίησε ο πατέρας της.

Ο πατέρας της 28χρονης αφού ευχαρίστησε, μέσω του tilegrafima.gr, θερμά όλους τους Έλληνες για τη μεγάλη και άμεση ανταπόκριση, τόνισε ότι πως τη στιγμή που η κόρη του δίνει τον αγώνα της ζωής της, αυτός και η οικογένειά του καλούνται να λύσουν τα γραφειοκρατικά ζητήματα που φαίνεται πως είναι και αυτά τεράστια.

Τα χρήματα που απαιτούνται για να γίνει το ταξίδι στις ΗΠΑ και για τη θεραπεία έχουν συγκεντρωθεί, ενώ ακόμα και το πρωθυπουργικό αεροσκάφος είναι σε ετοιμότητα για να μεταφέρει τη νεαρή κοπέλα.

Ωστόσο οι δύο θεράποντες ιατροί από το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο Αθηνών μέχρι στιγμής δεν υπογράφουν τα απαραίτητα έγγραφα καθώς, όπως λένε, πρόκειται για ένα πολύ μακρινό ταξίδι και υπάρχουν κίνδυνοι. Αντίθετα συμφωνούν να μεταβεί σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης. Η θεραπεία ωστόσο για το σπανιότατο πρόβλημα της 28χρονης κοπέλας μπορεί γίνει μόνο στο εξειδικευμένο κέντρο στη Βοστώνη.

Παλαιότερα άρθρα: