Τί πιστεύει η Όλγα Κεφαλογιάννη για τον Απ. Τζιτζικώστα

tzitzikostas_kefalogianni
Διαβάστε επίσης

Στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία αναφέρθηκε στην κούρσα της διαδοχής της Νέας Δημοκρατίας.

Αφού πρώτα απένειμε τα εύσημα στην πορεία του κόμματος υπό της ηγεσίας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στη συνέχεια αναφέρθηκε εμμέσως και στην υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι την επόμενη μέρα ως κοινοβουλευτική ομάδα πρέπει να πάμε συντεταγμένα» είπε αρχικά για την ενότητα του κόμματος και συνέχισε:

«Σε ένα αστικό κοινοβουλευτικό κόμμα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πρέπει να είναι βουλευτής και αυτό για μένα είναι μία ατέλεια του καταστατικού. Μια θέση την οποία και θα καταθέσω στο συνέδριο.» και όταν ρωτήθηκε για το αν εννοεί τον Απόστολο Τζιτικώστα και το ότι είναι ο μόνος από τους τέσσερις υποψήφιους που δεν είναι βουλευτής ξεκαθάρισε: «Οι μάχες δίνονται στην Βουλή, όχι μόνο στην κοινωνία. Οι διερευνητικές εντολές δίνονται στον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας. Εδώ υπάρχει ένα θέμα και το έχω πει. Η υποψηφιότητα του μόνου μη κοινοβουλευτικού θα πρέπει να ξεκαθαριστεί πως θα τεθεί το θέμα της διαρχίας. Δηλαδή άλλος πρόεδρος στο κόμμα και άλλος στην κοινβουλευτική ομάδα. Θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι υπάρχει κώλυμα κοινοβουλευτικό».

Παλαιότερα άρθρα: