Το 4ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σύρου σηκώνει αυλαία

fest_syr
Διαβάστε επίσης

Το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σύρου (SIFF) σηκώνει αυλαία την Πέμπτη 28 Ιουλίου, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους βρεθούν στο κυκλαδίτικο νησί να παρακολουθήσουν μία ξεχωριστή επιλογή ταινιών και δρώμενων που διευρύνουν τα παραδοσιακά όρια του κινηματογράφου.

Για πέντε ημέρες, οι επισκέπτες του θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις και προβολές ταινιών από Έλληνες και ξένους καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως ο Πιπ Τσοντόροφ, ο Πίτερ Λίχτερ, ο Τόνι Κόνραντ, η Εύα Στεφανή και η Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη, σε χώρους εντός και εκτός της Ερμούπολης, όπως το ναυπηγείο του Ταρσανά, το θέατρο Απόλλων, η παραλία Κόμητο κ.ά.

Το Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 1η Αυγούστου. Πραγματοποιείται με χορηγία του Ιδρύματος Ωνάση σε συνεργασία με τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Επίσης βασίζεται στην ευγενική υποστήριξη και συνεργασία τοπικών και διεθνών φορέων όπως ο δήμος της Σύρου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η αμερικάνικη πρεσβεία της Αθήνας, το Γαλλικό Ινστιτούτο, η κοινότητα της Σύρου, καθώς και μεμονωμένοι δωρητές.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Παλαιότερα άρθρα: